Bu benim masalım Acun Ilıcalının platformunda ilk yayınlandığında çok konuşulmuştu fakat dünya genelinde aldığı puan ile adeta hayal kırıklığına uğrattı İşte Bu Benim Masalım, IMDb'den tam 1 puan aldı. Evet 10 üzerinden 1 puan alarak dünyanın en kötü dizisi unvanını eline alan dizi maalesef ki Exxen'in ismini zedeleyecek gibi görünüyor... Peki Neden Bu dizi 1 puan almış olabilir ki?
Aleyna Tilkinin Filmi Neden IMDB de En Kötü Film Puanı Aldı?
Ben planlı kötüleme olduğunu düşünüyorum. Aleyna Tilki yerine yine müzik yapıp, sevilen ama oyunculuğa yeteneği olmayan biri olsaydı en az 4-5 ortama alırdı.
Planlı mı sen IMDB ye planlı bir şekilde puan verdiğini mi düşünüyorsun bak Aleyna Tilki sesi güzel bir şarkıcı olabilir yetenekli kız ama iyi bir sinemacı olmak başka şarkıcı olmak başka bu ayrımı sezmemiz şart emektar bir çok oyuncumuz var nerdeyse adamların çocukluğundan ölümüne kadar hayatı film setlerinde geçiyor çıkıp kıçını sallayıp herkes sinemacı olamaz olsa olsa şirşirme barbi bebek gibi piyasaya sürerler üzerinden sponsorlar para kazanır sonra IMDSİ kötü puanla unutulur giderler
Bu dizi niye "Aleyna Tilki" dizisi olarak nitelendiriliyor? Benim anlamadığım bu. 8 bölüm boyunca Aleyna Tilki hariç 16 kişi oynuyor. Senaristiydi, yönetmeniydi, diğer set çalışanlarıydı bu dizide çok kişi varken, dizinin kötü oluşunu tek bir kişiye -Aleyna Tilki'ye- yüklemek haksızlık değil mi?
aleyna tilki sesi güzel olup kendini sanırım birde film starı falan sandı tiyatro ve sinema için ömrünü veren cenazesi bile tiyatrodan kalkan emektar sinemacılarımız var ki bugün hala izleniyorlar