Diziler & Filmler Yerli & yabancı dizilerde ki en iyi başrol kadın-erkek oyuncu sizce kim? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Bana göre ;En iyi başrol erkek oyuncu olarak Kıvanç Tatlıtuğ derim. En iyi başrol kadın oyuncu olarak Cansu Dere derim. Sizin bu konuda görüşünüz nedir? Yerli & yabancı dizilerde ki en iyi başrol kadın-erkek oyuncu sizce kim? Cevapla Dizi Soruları Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tartışmasız 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 339 cevap paylaştı. Yerli: Beren Saat, Cansu Dere (Türk yapım çok izlemiyorum)Yabancı: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Joaquin Phoenix, Margot Robbie, Tom Hanks, Vin Diesel, Jim Carey, Katherine Langford, Robert John Downey.. (Daha var da hangi birini yazayım) 😁 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Bu kadarı yeter de artar bile. 😁 Yorumla
Şştbayım Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Esra bilgiç 🤤 1 3 Yorumla Şştbayım +1 yıl Teşekkürler Yorumla u MustiEmre +1 yıl Rica ederim. 🌸 Yorumla Şştbayım +1 yıl 🧸🧸 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl https://youtu.be/fGl8sVyHXFsTürk dizi karakterlerinde tek ve en sevdiğim karakter diyebilirim:-) 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 358 cevap paylaştı. Kenan İmirzalıoğlu'nu tek geçerim.Kadınlardan Birce Akalay'ı izlemeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
ankkizi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Çok haklı olduğunu düşünüyorum ☺️🌷 1 1 Yorumla u MustiEmre +1 yıl ☺️🌷 Yorumla
Herseyseninleguzelx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Kenan İmirzalıoğlu - Cansu Dere 🌹 1 0 Yorumla