Exxen platformu ilk çıktığında adeta çöp tenekesi gibiydi fakat Leyla ile Mecnun geldikten sonra tirajlarında Leyla ile Mecnun hayranları sayesinde tirajı arttı fakat birçok kullanıcı sadece bu diziyi izlemek için aldığını biliyor muydunuz sanırım geri kalan içeriklerin süs olduğu gerçeğini ortaya koyar gibi.. Exxen Leyla ile Mecnun olmadan nasıl olur du?
Araştırmanı iyi yap bence izlenenler arasında o yok bile en çok izlenen konulanlar hatta bu tarz platformlar üzerinde şimdiye kadar en çok izleme alan oymuş ve sana liste araştır birden fazla yerden baktım
sende leyla ile mecnunun tarihini iyi araştır derim kesintisiz bir kitlesi var Exxen youtuberlık yapıp kıçını sallayan veletlerle dolu bu zavallılar kendini sanatçı sanıyor tabi onu IMDB de görüyoruz sen asıl Sinema ve Film Puanlarına bak derim senin Exxendeki kendini beğenmiş fenomenlerini toplasan Leyla ile Mecnun yapmaz :) o senin teknosafari sitesinin reklamı
kendini sanatçı sanan kendini beğenmiş havalı aleyna acaba sinema da IMBD si ne merak ediyorum hani :) ayrıca diğer kendini beğenmiş fenomenler acaba emeğini yıllarca Radyo Televizyon Tiyatro ve sinema sanatına vermiş olanlarla kıyaslayacak kadar hadlarini aşıyorlarmı sanmam :)
https://www.imdb.com/title/tt13583468/ Exxende en çok izlenen içeriklerden biri Bu Benim Masalım IMDB PUANI (1,4) Dünyanın en kötü izlenmesi derecelemesi demek şimdi sesin iyi olup kıçını sallayıp Sinema Film Sanatında da iyi olacağın anlamına gelmez İnsanlar bu sanatda başarılı olmak için Tiyatroya, Sinemaya emeklerini veren insanlar var 1,4 olması beni şaşırtmadı
Şimdi çıkıp acunun sponsorluğunu sözcülüğünü yapan web sitelerinin değil halkın nabzını inceleyen biriiyim Exxen de bu dizi dışında bir şey yok ben paramı exxene vermem yazık israf
bak ben her zaman IMDB ye bakarım leyla ile mecnunkinide atabilirim https://www.imdb.com/title/tt1831164/ (9,1) diğer türk ve farklı ülke kaynaklı sinema film değerlerini gösteren siteler de benzer puanlar var, acun ılıcalının leyla ile mecnunu bırakması demek exxenin hiç bir halta yaramayacağı anlamındadır, senin attığın mantar gibi sponsorluk reklamı yapan ya da acunun hatırını kıramayan sitelere değil Uluslar arası sinema puanı veren sitelere bakmandır Leyla ile Mecnundaki Oyuncular hayatını Sinemaya adamış olan insanlar öyle ergen bebeler gibi kamerayı eline alıp takipçi kasarak fenomenlikten gelme değiller Unutma Youtuberlar Sinemaya girmeye yüzleri yok çünkü filmler çok çok kötü
youtuberlar işini yapmaları lazım çıkacaklar kameraya birkaç sponsor bulup videolarını ergen ve yetişkin çevrelere izletmek için uğraşırlar Sinema, Tiyatro, Film ve Televizyon Porgramcılığı bu kadar basit bir sektör değil, onların 100 milyon takipçisi de olsa Televizyon sanatını başardıkları anlamına gelmez
TRT diyorsun araştır bakalı TRT de Televizyon programcılığı yapmış emektar abi ve ablalarımızı onları tiktokda youtube prim kasmak için kıçını oynatan ergenlerin kültür seviyesinle eş değer tutabilir misiniz? Sinema, Film hayatını Tiatroda harcamış saçları ağarmış yetkinlik kazanmış Akdemik de sanatsal başarısı olanları 2-3 senelik youtuberlarla aynı başarıyı kıyaslayabilir misin
YouTuber lık yapıp sinema ve televizyon programcısı sana. Ergenlerin izlenmemesi ne alaka sorusunu biraz mantıksız kılıyor neden tirajları düşük bir düşün bakalım hani sizin kitle her dakika her saat bu ergenlerin anlarını izliyorsunuz ya bunlar da profesyonel televizyon programcılığı yapmak istediklerinde aynı başarıyı elde edilen edeceklerini sandı acunun en büyük hatası bu ergenleri bir şey sanıp platformunda yer vermesidir adam belki profesyoneller ile anlaşamayınca sokaktan toplar gibi süs olsun diye topladı 😊
inanın çok alakası var platformlardaki içeriklerin IMBD sini araştırabilirsin burdaki puanlar film ve programın kalitesini belirtir ya da profesyonelliğini her kamerayı eline alan sanatçı olsaydı o zaman bu sektöre bir el fatiha çekerdik :)
Ya cidden çok kafa ütülüyorsun traj diyen sensin bende konuşanların trajı daha yüksek diyorum Exxeni kurtaran o oldu bide dışarda da bilet satıp onunda gelirini aldıklarını düşünürsek kurtaran o
Hasan can kim ya? bir araştırım özgeçmişini lakin veriler de sağlıklı bilgi edinmek istiyorsan IMDB puanları ve Profesyinel eleştirmenleri dikkate almanızı öneririm eğer kaliteli bir Televizyon geçmişi için TRT Arşivleri araştır
Hasan Can Beye lafım yok araştırmadığım insanlar hakkında yorum getirmem Exxen de bütün içerikler kötü değil iyi olanlar da var ama Benim Masalım oldukça kötü bir film :)
Yapımcısı düşünsün ama izleniyor mu izleniyor para getiriyor mu geliyor bu ülkede Enes Batur var ne yaptığı belli olmayan ama milyon izlenen sen git onu eşleştir önce
yahu ben sana başından beri ne yazıyorum senin anlattığın aleyna tilkiler enes baturlar fenomen olmuş eyvallah ama sinema sanatçısı olmaları için emekleri olması belli bir oyunculuk eğitimleri olması lazım bana enes batur diyorsun kendisini aslında severim eleştirmem ama iyi film yapıyor dersen o konuda hem fikir değilim enes batur Filmleri çok kötü https://www.imdb.com/title/tt10263320/ (2,7) bence kötü bak şu linke tıkla https://www.imdb.com/title/tt7668842/ Enes baturun Hayal mi Gerçek mi? filmi 3,9 puanı var ve sen bana hala bu iki gencin çok izlendiğini iyi sinemacı olduğunu söylüyorsun :)
Bak kardeşim birileri fenomenlik ile milyonlarca izlenme ile ancak sponsorlar ile iyi paralar kazanabilir, birileri tarafından sempati duyulabilir ama hiç bir zaman iyi bir sinemacı olamaz lütfen emektar sinemacılarımıza saygı duyalım
Benim attığım mı 😂😂😂 ben konuşanlar daha yüksek dedim ta başından beri tek dediğim o onuda daha iyi daha güzel daha sanatsal dedim mi demedim sadece izlenmesi yüksek Exxeni kurtaran o oldu dedim
İstediiin araştırma yı yap ama emin ol Leyla ile mecnun exxeni ayakta tutuyor içerisindeki oyuncuların yanına kardeşim övdüğünüz aleyna birkaç dakikalık sahne bile alamaz
herkesin zevklerine saygım sonsuzdur fakat ben leyla ile mecnun dışında birçoğunun çö olduğunu düşünüyorum öyle youtuberlık yaparak sinema, film ve program sanatında da başarılı olacağın anlamına gelmiyor youtuberlık yapmak sanat yapmak anlamına gelmez isterse 10 milyon kişi seni takip etsin boşuna, gerekli eğitimi almadıktan sonra tiyatro ve radyo televizyon sinema profesyonelliğin olmadıktan sonra hiç bir şey değilsin, bunları IMDB de görüyoruz Youtuberların çevirdiği filmler Dünyanın en kötü filmi seçiliyor kıçını başını tik tokda sallayıp Televizyon sanatında da iyi olacaklarını sanıyorlar Exxen bu çöp tenekesi veletlerle dolu o yüzden Leyla ile Mecnun dizisi Exxenin kalbi :)
yok ben seni izlediklerine lafım yok kankam :) sadece leyla ile mecnun olmadan exxen bir halt değil hani pek ümitlenme youtuberlardan sanatçı olmaz ancak fenomen olur fenomenlikle sanatçılığı birbirine karıştırma
https://www.imdb.com/title/tt13583468/ Exxen de çok izlendiği iddaa edilen film IMDB puanı oldukça düşük :) demekki kendini sinemacı sananlar bu hayal kırıklığı ile karşılaşabiliyorlar :) Aleyna en iyisi şarkıcılığa devam etsin