1,5 ay yazıştık 3. buluşma için köyün aşağısındaki tenhada olan bahçe evlerine çağırdı doğa havası alalı araba bende film izleyelim diye ayrılmalı mıyım? Gitmedim. Onun dışında aramız çok iyi cinsel sohbeti olmadı?23 yaşımız. Seven insan böyle bi teklif sunar mı seviyorum ama çok garip geldi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O filmin sonu genelde aynı oluyor o yüzden pek emin olamadım
Gitmedim de
Ayrılsam mı böyle düşünen teklif eden biriyle yürümez mi
Ciddi bi ilişki istiyorum
Şu an ilişkinizin kaçıncı ayındasınız ona göre söylicem
4. ay ama 5. buluşmada da izlemedigimiz film için eve çağırdı. Dersleri çok ama beni pek aramaz hep mesaj atar
Of o zmn sana karşı bi duygu bilemiyor kullanmaya çalışıyor cinsel arzuları için bas engeli bence
*2 aylık beraberken çağırdı yine 5. buluşmada eve
Çok ortak noktamız vardı ama hep mesaj yani sesimi duymak için aramıyor. bende her hafta arardım dedim o arasın 2 hafta aramadım o aradı. sonraki aradığımda ise kız eklemişti?
Seven insan 2 haftada kız ekler mi birde öpüşüyorduk Yani öok da uzak değildik göğsüme falan da dokunuyordu buluşmalarda.
Kızım kullanıyo seni cinsel arzuları için baya ayrıl seni sevmiyo bence ortak yönünüz de yok sen ben bunu seviyorum diyince aa bende seviyorum diyo ama ne olduğundan haberi yoonsadece se ağına çekmeye çalışıyodu kanma böyle şeyleri bildiğim için söylüyorum
Atamadığım için mi oldu sence
*Aramadıgım
Ben ilk adımı atmıştım ona
Ya hala anlamıyorsun aramadığın in falan değil çocuk seni kullanıyor en baştan beri o amaçla sevgili olmuş zaten senle
Değil mi. aramız soğuktu samimiyetimiz hızlı ilerlemedi ilişkiden beklentimiz farklı dedi bana
Ya adamin belki dusuncesi o yonde degil kotuye yiruyorsunuz
Orası köyün aşağısında internet çekmeyen bol arazide olan bi ev
Bilmiyorum çekinmesi gerekmezmiydi
Gerci ben iliskim olgunlastiginda cagirirdim acele etmis bu
Sorma 1 kez buluştuk okuduğu şehre gitti.1,5 ay yazıştık yazışırkem gideriz demişti anlamadım tamam dedim. Sonra gelince 1 kez buluştuk unuttu sandım hemen gidelim dedi
Yok simdi bende bi artniyet aradim insan cekinir hani desem bi 6 ay 1 senelkk bi iliski olsa yok bacim ver yolu gitsin
5 . Ye de evine çağırdı film izlemeye. Gitti somra hep ben arardım her hafta dedi o arasın bir kere de 10 gün sonra aradı.3-5 gün sonra aradığımda okuduğu şehirden yabancı kızlar eklemişti.
Hergün mesaj attım ama
Değil mi içime kurt düştü çok sevsem de ben ilk mesajı attım biliyor ilgimi. Zamanla tanıdıkça olsun dedim birbirimizi tanıyalım dedim konuşmadı benle
Niyeti sana tiklamak
Ben sadece değer verdim ilk defa hislerimi açtım birine ve görmek istedim gerçekten nefret ediyorum haketmiyorlar
Millet nelerle uğraşıyor birde size bak
Evet biliyorum
Haklı tepki oraya neden çağırdığı belli
Değil mi çok seviyorum ama o kadar ortak yönümüz vardı ki film dizi müzik herşeyimiz aynı tam tersi ciddi düşünür beni bırakmaz dedim ruh eşi gibiydik
Hani oraya çağırınca içime kurt düştü ki tip olarak çekiciyim ama ben gayet düzgün giyinen yerinde konuşan biriyim hani öyle hafif davranışlarda sergilemedim
Seven kişi oraya çağırırken kırk takla atarak söylerdi. Bu rahatça söylemiş. Size benzeyen çok erkek bulursunuz her yeriniz ruh eşi kaynıyor.
Sadece ona ondan hoşlandığımı itiraf ettim ilk adımı attım il defa hayatımda
Sen doğru olanı yaptın. Keşke her kız öyle olsa.
Mesajda aynen söyle dedi haftaya bizim bahçeye gidelim mi doğa havası alırız ben anlamadım ilk tamam dedim bir baktım tenha bir yermiş orman gibi. dizi indiririm soba yakarız çok güzel olur dedi sonrada dedim gitmeyelim hava soğuk o da sen ne dersen o dedi
Nerede normalde oturursunuz ben köy yeri gibi anlamıştım
Onun çağırdığı yer köyün aşağısında bir bahçe evi tarlaymış önceden
İkimiz şehir merkezinde oturuyoruz
Daha sonra biz hep film konuşuruz normal evine de çağırdı izlemek istediğimiz filmi izlemek için 5. buluşmada
Durumu da pek iyi değildi ama ondan mı acaba hep iyi düşünüyorum ama
Eve çağırmak biraz mana istiyor sorun burada
Ayrılmalı mı bilmiyorum
Senin işin gücün varsa ayrıl. Evde oturan birisi isen aklın gider gelir
Atanmayı bekliyorum. şu an evdeyim
Meslek ne bacım
Öğretmenim
Öğretmen kalbi hassas olur. Hangi branş. Size tavsiyem belirsiz bu arkadaştan uzak durmanız.
Ben 2 hafta aramadım belki dedim sorar Çünkü her hafta arardım o aramaz pek.2 hafta sonra aradı beni. Tekrsr aradım bende. Üni sonda kendi okulundan kız ekledi soğuk yaptı bana sonra
Sizce suç benim aramamam mı fiziksel olarak her buluşmasa öptü yakımdı çok ama
O öğrenci mi hala ve neden aramadı sizi o kadar ara
2 hafta sonra aradı İşte
Evet okulu uzamış 1 sene bölümü zor
Bakın sizi 2 hafta boş yere sallamış. Siz menzun musun olay çorba oldu
Ben ondan 1 yaş büyüğüm mezunum
Sen 23 değil misin
Ben 24
Anladım bu durumda sizin için kötü eksi sayılır. Senden küçük olması sorun.
Niyeti ben küçük duruyorum
Herkes çok şaşırıyor o büyük duruyor
Doğrudur branşınız ne sizin
Tarih
Siz de karar hocam ne istiyorsunuz onu yapın. Mantıklı olun.
Bilmiyorum İşte erkek yerine koyamıyorum kendimi
Ciddi bi ilişki istiyorum kullanılmak istemiyorum
Kesinlikle. Bu konu da sizinle aynı fikirdeyim. Benim sevdiğim kızda öğretmen sizin gibi. Umarım sizin gibi düşünüyordur.
Sence napmalı uzatmasan bırakmalı mı
Evet bırakmalı. Birisi sizi 2 hafta aramıyorsa bırakmalı. Hani ortada iletişim sorunu olsa devam derdim.
2 hafta sonra aradı hiç sesini özledim duyayım demedi
Sizi sevmiyor. Daha açık nasıl söylenilirim. İnsan her daim özler sevdiğini. Ben sevdiğim kızın sokağından geçiyorum görürüm diye. Ulan ne aşklar var.