Ayyy izlemez olur muyum :) Çok dokunaklı hikayelere şahitlik edeceğiz kesin. Süveyda takılara vs. merağı olan bir kız. Küçük yaşta tacize ve tecavüze uğruyor. Ailesi bunu örtpas ediyor. Daha sonra da bir şeyleri çalmaya başlıyor. Aslında çocukluğunda yaşadığı o acıları bastırmaya çalışıyor. Rengarenk biri olan kızın siyahlarla dolu hikayesi dersek özetlemiş oluruz aslında.
Hikâyesi adında saklı, Süveyda; kalpteki siyah nokta. Kalpte oluşan günahlar siyah noktalara benzetilir. Bu noktalarda oluşan bilinmezliğe de süveyda anlamı verir.
Süveydacım dızcılık yapıyor ama bunu hobi gibi bir gereksinim gibi yapıyor. Hırsızlık yaptığı eşyaları dağıtıyor zaten genelde. Psikopat bir kardeşimiz, hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyor. Kendisine saygı duyuyorum umarım dızcılık serüveninde dayak yemeden mutlu sona ulaşır. Kalbimiz seninle Süveyda reis.
Küçüklükten beri hoşuna giden şeyleri çalıyor, epilepsi hastası ama küçükken bi travması var, çünkü öyle bir algı oluştu, geçmişi falan anımsıyor. Kendini çaldığı küçük eşyalara mutlu ediyor. Ve bunları hediye ediyor. Anlatılan bu kadar.