Her Ülkenin Çocuklarının Filmler den ilham aldığı karakterler vardır Bizim Ülkenin ise vurdulu kırdılı kabadayı gibi kişileri örnek almaktır Amerikan çocukları ise Uzayı, Keşfi Bilimi Örnek alıyor
Amerikan Çocuklarının İdolü Uzay Yolu iken Türk Çocuklarının İdolu Neden Kurtlar Vadisi oldu?
Şimdi Amerika adamlar teknolojik bir devlet ekonomik olarak bizim ekonomiden kat kat daha güçlü ... Onlar kaç yıl önce Android vs telefon kullanırken şurada bize akıllı telefon daha kaç tarihinde çıktı ... Amerikan da kültürel seviye ile bizim seviye kıyaslaması söz konusu bile olamaz.. aileler zengin Onların fakiri bizim memur
ne yazık ki öyle abim ya, ben bilimi seven bir insanım, bak yaşım 35 ben Ünv de cografya kazandım, millet bana alaycı gözle bakmaya başladı, devlet desen kyk da yurt vermiyor 35 yaşımda oldum için bursda yok, bu ülke eğitim, bilim olduğunda bütçeyi kısıyor, ama siyaset politika entirika olunca açıyor, bilim ve medeniyetden kültürden uzak ülkeler sürünmeye mahkumdur
Politikacılar, devletin başındakiler, siyasi çıkarları yüzünden oluyor bütçeyi saçma sapan şeylere harcayıp acısını bizden çıkarıyorlar. seçim geldiğin de göz boyuyorlar yüzeysel vaatlerle bişeler yapıyorlar
Uzay Yolu Benim de çocukluğum da sevdiğim dizi ve filmdi fakat dışarda bir nesil Kurtlar Vadisi pusu ile yetişti hatta sosyal medya da örnek aldıkları insanlar kabadayı sıfatlı insanlar Sedat Peker, Aladaddin çakıcı, gibi, lakin Bilim İnsanları paylaşım yaptığında o ilgiyi görmüyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi Amerika adamlar teknolojik bir devlet ekonomik olarak bizim ekonomiden kat kat daha güçlü
... Onlar kaç yıl önce Android vs telefon kullanırken şurada bize akıllı telefon daha kaç tarihinde çıktı
... Amerikan da kültürel seviye ile bizim seviye kıyaslaması söz konusu bile olamaz.. aileler zengin Onların fakiri bizim memur
demi yani eğitimsiz kültürsüz bir toplumun çocukları kimleri örnek alır :) tipik bir ortadoğu ülkesi ile kuzey amerika ülkesi bir mi
Biz daha trafikte yol verme kavgası ölümle sonuçlanan bir ülkeyiz
Yan baktı kavgası var
Daha nicesi
ne yazık ki öyle abim ya, ben bilimi seven bir insanım, bak yaşım 35 ben Ünv de cografya kazandım, millet bana alaycı gözle bakmaya başladı, devlet desen kyk da yurt vermiyor 35 yaşımda oldum için bursda yok, bu ülke eğitim, bilim olduğunda bütçeyi kısıyor, ama siyaset politika entirika olunca açıyor, bilim ve medeniyetden kültürden uzak ülkeler sürünmeye mahkumdur
Aynen öyle..
Çünkü birileri bilgisiz insanlar istiyor
Politikacılar, devletin başındakiler, siyasi çıkarları yüzünden oluyor bütçeyi saçma sapan şeylere harcayıp acısını bizden çıkarıyorlar. seçim geldiğin de göz boyuyorlar yüzeysel vaatlerle bişeler yapıyorlar
Krolar çünkü
Uzay Yolu Benim de çocukluğum da sevdiğim dizi ve filmdi fakat dışarda bir nesil Kurtlar Vadisi pusu ile yetişti hatta sosyal medya da örnek aldıkları insanlar kabadayı sıfatlı insanlar Sedat Peker, Aladaddin çakıcı, gibi, lakin Bilim İnsanları paylaşım yaptığında o ilgiyi görmüyorlar