Türk dizileri genelde iyi başlayıp saçmalayarak devam ediyor :/
İlk bölümden son bölüme kadar bıkmadan izlersin dediğiniz bir Türk dizisi var mı 👀
İlk bölümden son bölüme kadar bıkmadan izlersin dediğiniz bir Türk dizisi var mı 👀
Kurtlar Vadisi ilk 97 bölüm. Oturur soluksuz izlersin bir başladı mı sarıyor öyle böyle değil Kurtlar Vadisi Pusu pek belli değil ama eskisine göre biraz sıkabilir seni bir 300 bölümü yani zor Deli Yürek dizisi ne de başlayabilirsin tavsiye ederim Hayat Bilgisi de olabilir YouTube'da zaten bölümleri mevcut
İçerde.
Öyle mükemmeldi ki... Tam zirvede final yaptı, tam tadında bir dizi. Açıp açıp izlerim bazı sahnelerini, keşke yine onun gibi bir dizi gelse. Süresine filan bakmam hemen izlerim.
Ha bir de Sana Bir Sır Vereceğim de güzeldi.
Uyarlama mı gerçekten? O. O Hiç bilmiyordum...
Hangi dizinin uyarlaması?
Bu arada sbsv fantastikti ve sanırım hak ettiği değeri alamadığından erken final yapan dizilerden.
Eski bir film. 15 yılı vardır. Leonardo Dicaprio oynuyordu. Köstebek filmin adı 😂 o film de başka bir filmden uyarlama hatta. Duble uyarlama bir dizi. Eğer kurgu bize ait olsa harika dizi derdim ama ana konuyu başka yerden çaldık. Ben daha ilk bölümden Yusuf müdürün öleceğini biliyordum mesela 😂😂
Araştırdım buldum ben de, yine de teşekkür ederim :D
Vay be... Uyarlamanın uyarlaması wejfhwjf Ben daha dizi izleme hayatıma yeni adım attığım için hiçbir fikrim yoktu, hiç araştırmamıştım da. Ama yine de bence diziden değil de filmden uyarlanması onu diğerlerinden öne çıkarır. İçerde'nin bir bölümü filmin saatinden bile uzun olmasına rağmen her şey çok güzel işlenmişti. Oyuncular da fazlasıyla iyi oynadı bence, izlemeyip yaşamıştım resmen. Birinci bölümün sonunu tekrar tekrar izlediğimi hatırlıyorum, o an ne olduğunu anlyamamıştım tabii :"D Filmi de en kısa sürede izleyeceğim, efsane isimler var =D
Cevap
1Cevap
Aile dizilerini izliyorum.
Az bölümleri olan.
Diğer Yarım
Ver Elini Aşk
Sihirli Annem
Vb
Ona daha bakamadım.
Sihirli Annem evet uzun. Bende ilk bölümlerini izledim zaten. :)
Eski dizilerde aile kavramını santim santim işliyorlar. Bu dönemde onu yapan pek kalmadı.
Bildiğim bi Seksenler var.
şu an yayında olan demek istedim kardeşim.
Kvp, edho, ekip1, Kertenkele (ilk bölümleri biraz kötü ileriki bölümleri mükemmel) ve söz (toxic aşk ilişkileri var)
Hiç baştan sona kadar sabırla baktığım bir dizi olmadı… 😞 üzgünüm.
Bende tam kafa yoruyordum. Bir eskilere doğru gidi verdim. Doğru ya; yılan hikayesine baktım ve ezele. Şimdi hatırladım sağolasın 😅
Biraz nostalji yapalım 😂
https://youtu.be/Ksh98Emdju0
Orda Erkan’a bayılmıştım 😍 ama sonu üzüntü ve hüsran dolu 😔
Kardeş payı.
Yeşil deniz
Aşkı Memnu, Avrupa Yakası, Yalan Dünya
Yokmuş maalesef
Cidden izledin mi bunları 😂
Ağır abi dizileri ya 😂
Barış akarsu vardı o galiba
Hatırladım 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?