Sayılacak çok isim var. Türk dizi film sektöründe garip bir şekilde yeteneğe sahip olmayan bazı kitleler tarafından sevilen isimler parlıyor, gerçek sanatçı insanlar asla hakkettiği değeri göremiyor. Dizilerin konusu da öyle, gözlemlerime göre yıllardır hiçbir değişme yok senaryolarda. Hep aynı hikaye. Sorunu biraz da hatta fazlasıyla izleyici kitlesinde görüyorum. İnsanlar izliyor ki üretime devam ediliyor. Farklı işler son bulmaya mahkum. Geçen sene bu zamanlar sanırsam Menajerimi Ara dizisi çıkmıştı. Farklı bir işti bence Türkiye standartlarına baktığımız zaman. Fakat reytingi pek iyi değildi. Emek verildiği çok açıktı. Ama saçma sapan dizinin ilk bölümünde nasıl final olacağı belli olan klişe diziler en az 2 sezon varken sektöre göre özün olan işler tutmuyor. Sorunlardan biri de her şeyin akım olarak gelmesi. Mesela psikolojik diziler gibi. Umarım bir gün Türk dizi ve film sektörü özgün işleriyle dünyada yerini alır. Türk tiyatro takipçisi olmadığım için yorum yapmam yanlış olur. Biraz gevezelik ettim. İyi akşamlar
@myqueennn uyarlama olduğunu ben de biliyorum. türkiyeye göre farklı bir işti bunu kabul etmeliyiz bence. diğerleri hep aynı konu aynı iş benim dikkat çekmek istediğim asıl nokta buydu. hep aynı zengin adam fakir kız klişesi. insanlar bunu seviyor.
Genc oyuncularin hepsi abartiliyor. Asil abartilmasi gerekenler yasli diye konusulmuyor bile. Yahu bir Cetin Tekindor, Haluk Bilginer, Tamer Levent ve Selcuk yontem’e bakilmali oyunculuk onlarda. Bu genclerde sadece tip var hepsi kasinti.
Kerem Bursin, Hande Erçel, Demet Özdemir. Dizilerini, filmlerini oturup 10 dk kadar dahi izlemedim ama gördüğüm ve bazen denk gelen sahneleri be olduklarını ortaya koyuyor
Hande Erçel ve türevleri diyeyim. Erkeklerde de Can Yaman, Kerem Bursin falan resimde gördüğümüz üzere. Ama aşk dizilerinin oyuncularını hiç beğenmiyorum.
Yeni dönem neredeyse tüm sözde oyuncular abartılıyor. Can Yaman’dan kereme ne biliyim yaz dizilerindekilerden diğerlerine. Nerede eskiler diyorum? Bir yetkin dikinciler olamaz hiç biri mesela