En çok hangisini severdiniz?
Leyla'yı
Necla'yı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de birbirinden beterdi. yani ikisini de sevmezdim. Özellikle Leyla'nın aptallıkları, Oğuz'u kırk kere affetmesi bezdirdi. Benim bestim Fikret'ti. Babasına olan sevgisi ve babasıyla ilişkisi , kardeşleri için eğitiminden vazgeçmesi, gururlu olması, tam bir hanımefendi oluşu.. zaten diziyi anlatanın Fikret oluşundan belli oluyor, ana karakterin kim olduğu.
Al birini vur otekine. Sevilecek bi karakter degillerdi benim icin. Biri cikarlari ve rahati ugruna herkesi silmeye meyilli digeri takintili ayni hatayi hata olmasina ragmen yapmakta israrci bencilin teki
Leyla'yı severdim daha samimi sevecen. Nejla kibirli kendini beğenmişti.
Teşekkürler 🌸
Rica ederim 🌺
Leyla 😊 hep cok uzulmüşümdür ona
Cevap
13Cevap
Aslen ben fikretçiyim çünkü fedakardı benim gibi sevdikleri için kendinden vazgeçti
Necla kendi ayaklarının üzerinde durup zaten zengin kocayla evlendim moduna hiç girmeyip güçlü durmaya çalıştığı için en beğendiğim karakter idi.
Necla gibi olmakta fayda var
Hayatta birilerine bağlı kalmadı evet mutsuz oldu çoğunlukta fakat maddiyatta önemli neticede
ikisini de sevmezdim ben Ferhundeciyim. Yıllarca bize yılan diye yutturdular ama aslında hep haklıymış. o zamanlar cocuk aklıyla anlayamamışım, büyüyünce anladım
Bunların en büyük ablası vardı fikret miydi neydi adı kalender bir ablaydı
İkisini de sevemedim...
İkisi de sıkıntılıydı...
İkisini de sevmezdim. Fikret'i severdim sadece o dizide.
ikisinin de ara ara tarafını tuttum, sonlara doğru ikisini de sevmemeye başladım.
İkisini de sevmem. Ama yılanın başı, kıskanç ötesi olan Leyla'dır.
Fikret tam bir kadındı... gerçek bir rol modeldi..
Hiç izlemedim ama Necla baya ilgi çekici.
Hiç birini sevmem 💆♂️
Ben ferhundeciydim sjajaj
O dizideki hiçbirini sevmem
İkisini de sevmezdim.
leyla candır okul okuyom derslerine çalışıyofkfkfk
çok eski dizi
Necla "Aydınoğlu" shjjdgjgh
İzlemedim bu diziyi
Yaprak dokumu izlesem acaba chkanxka
Hangisi seksiydi necla mı o
Fikreti severdim ben
Ferhunde