Şu an tünel kazdılar, Mahmut Hoca’ ya yakalandılar 😂
Hababam Sınıfı serisini sever misiniz?
Şu an tünel kazdılar, Mahmut Hoca’ ya yakalandılar 😂

Ciao
Aslında dönemin eğitim anlayışını eleştirmek adına yazılmış lakin iş film perdesiyle bir araya gelince böyle bir eser ortaya çıkmış. Anmak isterim. Çokda severim.

Rıfat Ilgaz: ‘’ Eskiden idamlar sabaha karşı yapılırmış. Belli bir süre sonra idam yaklaştığında tüm dükkanlar açılmaya, esnaf satış yapmak için bağırıp çağırmaya başlamış.
Bunun üzerine aileler de o saatlerde sokağa çıkmaya başlamış ve idam vakitleri panayır havasına bütünmüş. Sonuçta da ölen bir adama bakarak gülen bir halk görüntüsü oluşmuş.
Ben de çöken eğitim sistemini anlattım. Hepimiz ölen bu sisteme bakarak güldük.’’
Sevmek bence basit bir kelime, filmler üzerinden yıllar geçmesine, tüm sahnelerini ezbere bilmemize rağmen güldürüyor. Arkasından Yedi Bela Hüsnü'yü de izledim. Filmlerin kalitesi mükemmel ya böyle kaliteli yapımlara sürekli ihtiyacımız var bence. Hele ki böyle zamanlarda. Saçma sapan kimin eli kimin cebinde film ve dizilerdense böyle kaliteli yapımları daha çok görmek lazım. 🙂🙂
Cevap
42Cevap
Annem Hababam Sınıfın'nın çekildiği okuldan mezun oldu.
Hatta "Hababam Sınıfı Tatilde" serisi Validebağ Korusu'nda yani okulun bahçesinde çekilmiştir. Şu an orası hem ziyarete hemde evlilerin dış çekim mekanı olarak kullanılmakta.
evet eski filmlerini severim yenilerini sevmem
Selamlar,
Yalnızca Hababam Sınıfı değil içerisinde Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit'in yer aldığı neredeyse tüm komedi filmlerini seviyorum. Gerçekten komedi dalında Yeşilçamdan öğrenmemiz gereken çok şey olduğunu bize her filmleriyle kanıtlıyorlar.
denk gelmesi
Sjsjsj 😂
Onlar benim anam babam onlar benim 70 m2 evin içerisinde dayım teyzem kardeşlerim onlar benim çocukluğum
Ama artık bir çoğu yoklar
Ben bile o filmleri gördükçe mutlumu oluyorum mutsuzmu bilemiyorum
Evet severim hatta şu an Show TV de yayınlanıyor izliyorum
Helallll
👍🙂
dur açayım yıllardır bakmadığım televizyonu da hababam sınıfı izleyeyim zhxhd
😄
😉 sıe
Sır işte
@benmeloww Doğaya duyarlıya tıkla orada bir görüş paylaş ve #BirYerdenBaşlanmalı etiketi ile görüş paylaş sen de doğaya duyarlı görünürsün
Çok severim.
Çok severim. Yüzlerce kez izlesem de sıkılmam sanırım. Her seferinde heyecanla izliyorum, kahkahalarım asla durmuyor. 🥳
Severim ama diğer Şaban filmleri sosyal sorunları çok daha güzel yansıtmış.
Yeşilç * versiyonunu sevmiyorum ama üç buçuk ve askerde serisini seviyorum
Bu ara kafayı bozdum TV de denk geldikçe hepsini izliyorum aşırı keyifli filmler.
Cidden ben bir filmi Bu kadar sık izlesem sıkılırım ama Kemal Sunal'ın Bu anlamda ayrı bir tılsımlı var.
Mekanı Cennet olsun ölen bütün Hababam Sınıfının...
Neden bütün soruların için davet bildirimi geliyor bana?
İzleyin bari.. Daha iyisini yapamadılar zaten yıllardır 😂
Severim, sevilmez mi
Ne zaman görsem izlerim 🌿
Severim, televizyonda ne zaman görsem birazcık da olsa izlerim.
bayılırım. hem okumayı hem de izlemeyi ancak tekrardan çekilen hababam sınıfı filmleri nedense en nefret ettiğim filmler. bir türlü ısınamadım gitti.
Her dönem her süreç... sevgili usta Rıfat Ilgaz İn degerli eserine can veren değerli oyuncuları...
Hiç izlemedim Gandalfçım nasıl bir şey o
😤hayır
Hemen izle
dislike yemişim ayyy
İzle ya hemen Show TV 😀
tamam gandalfçım sağ ol :D
Tişikkirler
onlarla büyüdük tayip dönemi rütük kısıtlaması yoktu yanlış birşeylerini görmedik şimdi filmin en güzel yerlerini kese kese izletiyorladır
Evet severek izliyorum her gördüğümde.
Hababam sınıfı sevilmez mi
Severim severek izlerim
Çok hepsini yillarca tekrar tekrar izledim.
Tabii ki severim onlar büyük ustalar
Her zaman severek izlerim.
Evet Kemal Sunal olan her filmi
Bir çok kez izledim. Severdim
Çok komik bir film çok izledim tabi ki hepsini
evet bi sicakligi var 😊
severiz tekrar tekrar
Çok severim 😂 ama Kemal Sunal olanları yani.
Her denk gelişimde mutlaka izlerim
Sevmek ne kelime. Bayılırım.
Ewwt her seferinde severek izlerim
Severim tabiki
Severim
Çok severim
Sıkıldık bundanda
Hem de çok
Bayılırım
evet severim
Severim
Severim.