Serenay Sarıkaya, Demet Evgar ve en son olarak Farah Zeynep Abdullah! Nasıl sizce, taşıyabilir mi Bergen'i?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Farah'ı seviyorum. Kendi hayatını yönetebilen, kimse için feda etmeyen, cesur bir kadın olduğuna inanıyorum.
Masumlar apartmanından ayrılması süper cesur bir karardı. İyi giden bir dizi, iyi kazandığı da kesin, seyirci benimsemiş.. Ama o psikolojik olarak yorulduğu için bırakıyorum diyebildi.. 3-4 saat dizi mi olur!
Tebrik ediyorum..
İyi oyuncu ve ayrıca sesi de güzel. Doğru karar 👍
- Görüntüde uyumlu, iç enerji olarak uyumsuz ve kolaya kaçılmış bir seçim olarak buldum.
Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı yapımların çoğu dönem işi ve hepsinde de başarılı ama
"Unutursam Fısılda"da bir ses sanatçısını canlandırmışken benzer kurguda başka oyuncu olabilirdi.
İyi oynayacağını bildiğimiz biri yerine, beklenmedik ama başarılı bir oyuncu daha çok ilgimi çekerdi.
- Evet, taşıyabilir. Serenay Sarıkaya gibi giyemeyebilir Bergen'i ama iyi iş çıkarır, diye düşünüyorum.
Görüntü olarak Demet Evgar'dan daha iyi taşıyacaktır. Daha yeni bir oyuncu olması da artı yönü.
Çok başarılı ve güzel lakin aşırı ağır sahneler içerdiği ve psikolojik olarak yorulduğundan masumlar apartmanını bıraktığı söylenmişti.
Bergen daha fena onu nasıl kaldıracak?
Cevap
27Cevap
Masumlar apartmanı dizisini psikolojik olarak kaldıramayan bir insan Bergen i nasıl kaldırmayı planlıyor acaba? Bence doğru bir karar olmamış
@thekarsxx o da doğru ama yine de umarım filmin yarısında bırakıp gitmez
@thekarsxx 😂😂😂
Merhaba,
Farah Zeynep Abdullah'ı oyunculuk konusunda pek başarılı bulmuyorum ama tip bakımından Serena Sarıkaya'dan daha uygun olmuş, bakalım rolü kıvırabilecek mi?
Sima olarak anımsatıyor orda sıkıntı yok ama farah zeynep böyle bir rolü kaldıramaz gibi geliyor. Ben demet evgar olur diye düşünmüştüm
Farahın bu rolü de taşıyabileceğnii düşünmüyorum. Iki ay sonra sıkıldım, ben bunun psikolojik boyutunu kaldıramıyorum der ayrılır
Yüz olarak Bergen'i oynamaya yakışır ama oyunculuk olarak rolü taşıyabilirmi bilmiyorum.
Demet Evgar olsun isterdim, bu Farah canı sıkılınca işi gücü bırakıp kaçıyor.
Serenaydan iyidir. Demet Evgar rolün üstesinden gelebilirdi iyi bir oyuncu ama Farah tip olarak daha uygun.
Aslında ben bu tür yapılarda bilinmedik oyuncunun oynamasından yanayım
farah zeynep abdullah bence çok yetenekli bir oyuncu,üstesinden geleceğini ve çok yakışacağını düşünüyorum
Farah Zeynep Abdullah zaten başarılı bir oyuncu. Baş rol olmak ona yakışıyor. "Unutursam fısılda" filminde de gayet iyi bir başarı elde etti.
Bergen filmini izlemeyi düşünüyorum, Farah Zeynep Abdullah güzel performans sergileyecek, iyi bir oyuncu
Çekimleri arasında yarım bırakıp gitmesin de, kadında huy oldu bu. Masumlar apartmaninda da çıktı gitti bir anda.
olmamış yanlış kişi seçmişler o rolun hakını veremez
Bunun olduğu bir yapımı izlemeyi düşünmüyorum artık, hep aynı şey yarıda bırakıp gidiyor
iyi oyuncu seçmişler bence rolünün hakkını veren bir oyuncu
Diğer isimlerden daha iyi taşıyacağını düşünüyorum.
Güzel olmuş ama bu kadın projeleri yarıda bırakıyor hep. Oyunculuğu iyi ama sevmiyorum pek
farahın o duyguyu yaşatabileceğinden emin değilim gerçi serenay da çok uygun değildi
Hurrem oynasa keske sdkdhdks
Artık Bergen mezardan hortlayıp oynasa izlemem oyuncak oldu
Kız güzel ama bana yıldızı sönük geliyor yani güzelliğini tam yanaıtamıyor
Bir Bergen hayatını bilen biri olarak eminim ki oyunculuk deneyimi ile süper bir film izleyeceğiz
Yine bir dram üzerinden yapımcıyi Zengin etme operasyonu
Tüm çomarlar gitmeyin yazmış çomarlara inat sinamaya gidicez şimdi
filmleri hep kaliteli oyunculuğu da iyi sesi de güzel bence güzel olacak
Bergen karakteri agir bir karakter umarim ferah zeynep abdullah artik her rolu oynarken ki halinden cikar bergeni yasayip oynarsa tip bakimdan uygun olmus.
Çok benziyor cuk oturmuş serenaydan daha iyi demetin bergenle alakası yok zaten tip olarak. Oyunculuğu da mükemmel taşır yani👍
Yüz uyumlu ama oyunculuğu bilemedim. Seyredip göreceğiz artık
Bence taşır makyaj ve saç yardımı ile tam Bergen olur ama bu dizi mi sinema filan mı ne zaman başlayacak
Bence bu kadın filmin yarısında çeker gider
Serenay hayranı olarak serenayın oynamasını tercih ederdim ama farah zeynep abdullahı da beğeniyorum
Farah Zeynep Abdullah in neresini beğeniyorsun
@1adam1sensiz oyunculuğu iyi
Kötü
Sadece saçları uyuyor. Başka oyuncu olmalıydı.. yenilere şans veren yok ki.
Ayndn yaa
hiç iyi bulmadım bu filmi de yarıda bırakıp gider hep yaptığı gibi
Farah Zeynep Abdullah başarılı, yetenekli bir oyuncu. Güzel bir film çıkacağından şüphem yok.
Bence kaldırır, başarılı bir oyuncu.
Olmamış bence bu kadın oynamasaydı keşke
Demet evgar yakışırdı bu role bence
Filmi yarıda bırakmaz inşallah
Merak ettim. İzleyeceğim.
Kadın çok başarılı zaten niye başaramasın.
Evet tasir gercek hayatta kaderi benzemesin
Çok güzel seçim seside güzel
İyi Güzel hayırlı olsun başarılı bir kadın oyuncu
Çekerler de kurtulsak artık şu filmi
Güzel kadın iyi olmuş
Çok iyi oynar
Güzel bir seçim
Cuk oturmalı bence ama bu kişi kim olabilir kim?
Demek bundan ayrılmış masumlar apartmanı dan.
Beğenmedim pek
Yılan hikayesine döndü
Film yarım Kalmazsa iyi
Yakışır zaten kilo da almıştı.
o kadında mimik bile yok
Zeynep 'i sevmiyorum zaten filmi de izlemem
Severim.. Yakışır bence 😊
bu kadına eski insanların rolleri çok yakışıyo
Demet Evgar olmalıydı.
Kesin oradada ölür
Yakışır ancak Serenay Sarıkaya diye biliyordum.
Bence demet en iyi rolü yapardı, yanlıs seci
Oyunculugu eh ama tip olarak benzemis.
üçü arasında en iyi seçim olmuş..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?