Farah'ı seviyorum. Kendi hayatını yönetebilen, kimse için feda etmeyen, cesur bir kadın olduğuna inanıyorum. Masumlar apartmanından ayrılması süper cesur bir karardı. İyi giden bir dizi, iyi kazandığı da kesin, seyirci benimsemiş.. Ama o psikolojik olarak yorulduğu için bırakıyorum diyebildi.. 3-4 saat dizi mi olur! Tebrik ediyorum.. İyi oyuncu ve ayrıca sesi de güzel. Doğru karar 👍
- Görüntüde uyumlu, iç enerji olarak uyumsuz ve kolaya kaçılmış bir seçim olarak buldum. Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı yapımların çoğu dönem işi ve hepsinde de başarılı ama "Unutursam Fısılda"da bir ses sanatçısını canlandırmışken benzer kurguda başka oyuncu olabilirdi. İyi oynayacağını bildiğimiz biri yerine, beklenmedik ama başarılı bir oyuncu daha çok ilgimi çekerdi.
- Evet, taşıyabilir. Serenay Sarıkaya gibi giyemeyebilir Bergen'i ama iyi iş çıkarır, diye düşünüyorum. Görüntü olarak Demet Evgar'dan daha iyi taşıyacaktır. Daha yeni bir oyuncu olması da artı yönü.
Farah Zeynep Abdullah'ı oyunculuk konusunda pek başarılı bulmuyorum ama tip bakımından Serena Sarıkaya'dan daha uygun olmuş, bakalım rolü kıvırabilecek mi?
Tüm çomarlar gitmeyin yazmış çomarlara inat sinamaya gidicez şimdi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
filmleri hep kaliteli oyunculuğu da iyi sesi de güzel bence güzel olacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bergen karakteri agir bir karakter umarim ferah zeynep abdullah artik her rolu oynarken ki halinden cikar bergeni yasayip oynarsa tip bakimdan uygun olmus.