yüzüklerin efendisi
harry potter
alacakaranlık
esaretin bedeli
yeşil yol
harry potter
alacakaranlık
esaretin bedeli
yeşil yol
Merhaba,
Şunu söyleyeyim. Yüzüklerin efendisi piyasaya çıktıktan yaklaşık 10 sene sonra falan izledim bende. Bir de benim gibi film canavarı biri olarak. Hep ön yargı ile yaklaştım hiç şans vermedim. İzledikten sonra Allah'ım ben neler kaçırmışım dedim.
Sende geç kalmış değilsin. Bir kaç hafta da bu saydığın filmleri izleyebilirsin. Fakat cidden bunları izlememek bir insan için bana göre çok büyük kayıp. Muhakkak izlemelisin.
Başyapıt bunlar. İzlemedim ne demek. Dünya sinemasına resmen yön veren yapımlar. Kesinlikle her gece bir film izle. Özellikle Yüzüklerin efendisi ve yeşil yolu. Benden de sana bir tavsiye Forrest Gump da listene al
Cevap
11Cevap
Sende başlıkta yazmışsın efsane diye :) sence?
Efsane şeyleri izlemezsen kaybetmiş sayılırsın :)
Bir tek Harry Potter izledim digerlerini izlemedim şu Yeşil Yol ve Eseratin Bedelini izleyim izleyim dedim izleyemedim bir türlü bir şey kaybetmedin istiyorsan otur şimdi izle
Cidden bir ara izle. Alacakaranlık brlli bir yaşa eriştiysen ergen gelebilir onu gençken izlemek lazım ama ötekiler mis
Orta dunya evrenine girdiginde cikmak istemezsin, o kadar cok sey kaciriyorsun bana gore
ben de izlemedim ve hiç bir şey kaybetmediğime eminim )
esaretin bedeli çok güzelmiş ben de bir ara izleyeceğim
Evet. Sen izlemeye listenin en sonundan başla zaten ilk filmde farkı görürsün
Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gerçekten efsane yapımlar. Net tavsiye ederim.
yooo sırf popüler diye izlemek zorunda değilsin bir şey kaçırıyor gibi hissetmene gerek yok
Ben de Harry Potter izlemedim hala yaşıyorum
Sen yaşamamışsın ki
aslında bazı sahnelerini gördümde oturup izlemedim
Kitaptan 1-2 sayfa okumak da kitabı bitirmek demek değil sonuçta bence izlemelisin
Ayıp etmişsin
Evet genel kültür
Bu arada 18 yaş üstüysen alacakaranlık izleme hiç çok darlanırsın
kaybetmedin boş hepsi ya
kesinlikle :D
cok sey kacirdin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?