Sokağın Çocukları, Kadri Beran Taşkın'ın yönettiği 6 Şubat 2020'de vizyona giren BluTV yapımı internet dizisi. Bu dizi Tipik Bir Türk Çetesi nin Ülkelerindeki kanun ve adaletlerine güvenmeyip kendi çizgileri doğrultusunda kendi kanun ve düzeni kurdukları bir hikaye anlatılır.
BLU TV de Sokağın Çocukları Dizisini Nasıl Değerlendiriyor sunuz?
Gerçeklik payı yok sonuçta sadece senaryo çukur dizisi çıkmadan Sıfır Bir vardı benzer yapılar içindeydi ben hiç izlemedim ama sıfır bir başka oyuncların kendi emekleriyle blu tv ye kadar gelmeleri başarıdır bu açıdan bakıyorum...
şu açıdan bakarsam bu çocuklar tam bir trajedi, dram aksiyon oynayacak tipler ki şans verilmelidir :) mesala TRT de Teşkilat dizisinde ve benzer yapımlarda torpille yapıma sokulmuş bebek yüzlü, romantik çocukları ajan yapacaklarına ya da mafya edeceklerine Bu çocuklara şans verilmedilir Burdaki yani Sokağın çocuklarındaki tüm oyuncular bence başarılı karakterler
ben bu gençlerin elbet de istedikleri yerlere gelmesini isterim ama torpilli değiller lakin kendi imkanları ile çekim yaparak yapımlar gerçekleştirerek, birçok kitle toplamışlar adeta engellere kafa atmışlar. bugün ulusal büyük kanallar da halk sunulan ücretsiz dizilerde aksiyonlarda oynayan bebek yüzlü kornet de aşk reklamı oynayan burjuva tarzı veletler aksiyon dizilerinde ellerine tesbih bile sallamasını beceremeyip sallama cay içenler sanat yaptıklarını sanıyorlar ben birçoğunu araştırdım çoğu büyük sinema oyuncularının akrabaları nın çocukları ya da yapıma girmiş hatırı sayılır kişilerin burnundan kıl aldırmayan veletler, ama asıl cevherler Halk dan çıkıyor, bir zamanlar yine halktan çıkıp meşhur olmuş değerli sanatçılarımız şunu bilmelidirler sanat baba dan oğula geçen bir saltanat değildir kendiliğinden kimse çıkacağı belli olmayan bir zümrüttür
Gerekli egitimleri aldıklarında daha iyi olur içlerinden bir tek cio cihangir ceylan belirli bir yere geldi digerleride bunu başarabilir ki yotubeden buraya gelmek simdi daha iyi ekipmanlarla calismalari bunun gostergesi son sözun durumun özetiydi Keyifli sohbetin icin teşekkur ederim Sevgiyle kal...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sıfır Bir ekibin yer aldığı bir başka proje sokagın çoçukları, benim için cio başkaydı sıfır bitince kolay olmuyor sokağın çocuklarına alışması
https://www.youtube.com/embed/h7h1xpqBQq4Cio guantanoma hapishanesi mi lan bura 🤣
https://www.youtube.com/embed/C-BHWxUKWvopeki sen bu dizileri güzel buluyor musun :) tipik rajon kesen orta doğulu türk gençleri
Gerçeklik payı yok sonuçta sadece senaryo çukur dizisi çıkmadan Sıfır Bir vardı benzer yapılar içindeydi ben hiç izlemedim ama sıfır bir başka oyuncların kendi emekleriyle blu tv ye kadar gelmeleri başarıdır bu açıdan bakıyorum...
şu açıdan bakarsam bu çocuklar tam bir trajedi, dram aksiyon oynayacak tipler ki şans verilmelidir :) mesala TRT de Teşkilat dizisinde ve benzer yapımlarda torpille yapıma sokulmuş bebek yüzlü, romantik çocukları ajan yapacaklarına ya da mafya edeceklerine Bu çocuklara şans verilmedilir Burdaki yani Sokağın çocuklarındaki tüm oyuncular bence başarılı karakterler
Oyunculuk olarak gerçekten iyiler, haklısın onlarda bu emeklerinin karşılığını bir gün alırlar diyelim...
ben bu gençlerin elbet de istedikleri yerlere gelmesini isterim ama torpilli değiller lakin kendi imkanları ile çekim yaparak yapımlar gerçekleştirerek, birçok kitle toplamışlar adeta engellere kafa atmışlar. bugün ulusal büyük kanallar da halk sunulan ücretsiz dizilerde aksiyonlarda oynayan bebek yüzlü kornet de aşk reklamı oynayan burjuva tarzı veletler aksiyon dizilerinde ellerine tesbih bile sallamasını beceremeyip sallama cay içenler sanat yaptıklarını sanıyorlar ben birçoğunu araştırdım çoğu büyük sinema oyuncularının akrabaları nın çocukları ya da yapıma girmiş hatırı sayılır kişilerin burnundan kıl aldırmayan veletler, ama asıl cevherler Halk dan çıkıyor, bir zamanlar yine halktan çıkıp meşhur olmuş değerli sanatçılarımız şunu bilmelidirler sanat baba dan oğula geçen bir saltanat değildir kendiliğinden kimse çıkacağı belli olmayan bir zümrüttür
Gerekli egitimleri aldıklarında daha iyi olur içlerinden bir tek cio cihangir ceylan belirli bir yere geldi digerleride bunu başarabilir ki yotubeden buraya gelmek simdi daha iyi ekipmanlarla calismalari bunun gostergesi son sözun durumun özetiydi
Keyifli sohbetin icin teşekkur ederim
Sevgiyle kal...
rica ederim bende teşekkür ederim değerlendirmeler için
İzlemedim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!