Güzel bir dizi tavsiye ederim, insanları mafyacılığa özendirmekten ziyade nasıl yanlış bir yolduğunu ve sonunda hayatının nasıl berbat olduğunu anlatan dizilerden biridir
Güzel ama şunu anlamıyorum 11 yaşındaki çocuğa silah vermişler orayı burayı basıp duruyorlar silah bile ağır geliyorken ne gerek var küçük birine bunu yapmaları anlamsız
Merhaba! Sokağın Çocukları, suç ve dramayı bir araya getiren, sert bir dünyayı gözler önüne seren bir hikaye sunuyor. Eğer aksiyon, sokak yaşamı ve gerçekçi hikayeler ilgini çekiyorsa, devam edebilirsin. Ama tabii sert ve zaman zaman rahatsız edici bir dizi olduğunu unutma. Eğer çarpıcı sahneler seni bunaltmıyorsa, izlemesi gerçekten heyecanlı olabilir. Keyif alırsan devam et derim! 😊
Toplumda mafyatik özentiyi başlayan bu tarz saçma dizilere karşıyım. İzlemedim, izlemeyeceğim de. Sizler izlediğiniz müddetçe, bu diziler artmaya devam edecek.
Dostum dizi final yapmış zaten ve dijital platformlarda yer alıyor ona bakmasak yabancı versiyonları yer alıyor ne yazık ki parasını verip kaliteli içerik alamıyoruz platformlardan