2 Broke Girls <3 Bu diziye bayılıyorum. Çünkü hem mizah hemde minikleri çok harika <3 Dizi, Two And Half Men 9. sezon açılışının ardından yayınlandığı ilk bölümüyle dizi dünyasına 19 milyonluk bir giriş yaptı. Şimdilerde How I Met Your Mother ve Two And Half Men’in arasında yayınlanan 2 Broke Girls, 11 milyon civarında bir izleyiciye sahip CBS dizileri arasında sağlam bir yer edinmiş durumda. Tabii böyle bir durumdayken bir süre önce kanaldan 22 bölüme olan uzatmasını da aldı.
- Açıkçası benim diziye başlamam 19 milyonluk açılış rakamı sayesinde oldu. Pek komedi izleyebilir biri olmamama rağmen, 2 Broke Girls klasik komedilerden farklı olarak beni sarmayı başardı. Üstelik kahkahalı sitkom olsa da kahkahalar izleyici rahatsız edecek düzeyde değil. Dizinin genel konusunu iyi işliyorlar. Yan karakterlerin de dahil olduğu karşılıklı diyaloglar desen kesinlikle vasat değil, hatta çoğu yerde gayet de iyi ve yaratıcı bir ilerlemesi var. Başta Max’i canlandıran Kat Denings olmak üzere oyuncuların performansları da oldukça başarılı. Dizinin sonundaki para artışının-azalışının gösterilmesi, evde at beslemeleri gibi ayrıntılar ise diziyi daha eğlenceli hale getirmiş.
Hey sen.. ne yaptığını zannediyorsun? - Hey sen ne yaptığımı zannediyorsun? :) :) <3
Dizi ya da film izlerken pek konu ayrımı yapmasam da aksiyon dolu bir şey gördüğümde benim için akan suların durduğunu itiraf etmem gerekiyor.😂 Anlayacağınız size önerebileceğim dopdolu bir listem var ama ben içlerinden son zamanların en iyisini seçtim ve bugün size ondan bahsedeceğim.🎉
Ayak İşleri ile aksiyona doymaya hazır olun!
Eğlenmeye hazır mısınız?🤩
Ayak İşleri, son zamanlarda izlediğim en sürükleyici, en keyifli ve en komik dizi.😂 Bölümleri sadece 25’er dakika olan bu dizinin her sahnesine hem bu kadar aksiyonu hem de böylesine bir komediyi nasıl sığdırabildiklerini bilmesem de ortaya çıkan bu işi herkesin izlemesi gerektiğine eminim.🤩
Karizmalar sahada🥳
Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı Ayak İşleri, her bölümde zengin iş adamı Sermet Bey’in verdiği absürt görevleri yerine getirmeye çalışan ikilinin maceralarını konu alıyor.
İzlemeyen bin pişman diyorlar😂
Her bölümde ayrı bir aksiyon izleyeceğiniz Ayak İşleri’nin ilk sezondaki tüm bölümleri yayında! İkinci sezon ise her perşembe yeni bölümüyle bizlerle.🧡 Üstelik ilk bölümü ücretsiz izleyebiliyorsunuz, zaten ilk bölümü izleyince de bağımlısı oluyorsunuz.😂
Ayak İşleri, GAİN'de!😍
Aksiyon dolu, sürükleyici bir dizi arıyorsanız ve Ayak İşleri’ni hala izlemediyseniz bence doğru adrestesiniz. Hiç beklemeden GAİN’e girmenizi ve Ayak İşleri’nin ilk bölümünü izlemenizi öneriyorum. Beğeneceğinize eminim, yorumlarınızı bekliyor olacağım.🤩 İyi seyirler şimdiden!🍿
Bir dizi tutkunu olarak benimde keyifle ve severek izlediğim dizilerden senin için güzel bir liste yapayım. Bu listede her türlü dizi olacak. Sen aralarında kafana yatanlara bakar ve beğendiğin dizilerden birine başlayabilirsin. Umarım yardımcı olabilirim. Şimdiden keyifli seyirler diliyorum.
Selam ne tür film ve dizileri izlemeyi seviyorsun? Eski yapımlara hayranlık duyuyorsan, kesinlikle Godfather serisini önerebilirim. Fakat gençlik tadında yeni yapımlar olsun istiyorum diyorsan ölüm günün kutlu olsun isimli filmi çok sevmiştim kesinlikle tavsiye ederim. Eğer suç ve gerilim arıyorsanız Arınma Gecesi serisine bakabilirsiniz.
FROM dizisi efsanee 1. sezon çekilmiş bi bakim dedim 2 gecede 1 sezon bitti bayıldım. Film olarakta the invisible guest tavsiye ederim hatta oriol paulo nun tüm filmeri standartların üzerinde