Dizi önereyim. Peaky blenders söylesil bir dizi : eski zamanlarda İngiltere'nin Birmingham ilçesin de geçiyor. Ozaman bir çok cetelesme var. Peak blenders diye bir çete kuruluyor. Zamanla oranın en büyük çetesi haline geliyor. Çetelerin hepsi çıkarcı ve kötüdür. Ama peaky blendersın çıkarları polis ve halk ile doğru orantılı olduğundan onu bı kahraman gibi görenler bile var. Bu konuyu mükemmel ele alan. Bir dizi. Shelby ailesini izleyerek seviyoruz 🔥
Macera , risk , kumar , polisiye , ve adrenalin gibi konuları bir arada işleyen sürükleyici bir film. Antalya da turizm sektöründe çalışıyorum. Gelen ailelere sorduğum da peaky blenders duyunca sanki onların ailesinden birisiymis gibi oluyorum ve öyle davranıyorlar. Bu dizinin başarısıdır. Başrole aşık olabilirsin 😂 bu arada birazda bilim kurgu var. Başrolun zekasindan kaynaklı.
O zaman diğer şarkı gelsin. Gerçi bu nakaratiyla dünyayı salladı. Tom odel çılgınlığı diye bir çok yerde videoları çekildi https://youtu.be/J0hNgatCZ6s
The Boys Tom Clancy's Jack Ryan. The Queen's Gambit The Office WandaVision Fleabag Loki The Falcon and Winter Soldier seks Life Dark Desire The Expanse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Dizi önereyim. Peaky blenders söylesil bir dizi : eski zamanlarda İngiltere'nin Birmingham ilçesin de geçiyor. Ozaman bir çok cetelesme var. Peak blenders diye bir çete kuruluyor. Zamanla oranın en büyük çetesi haline geliyor. Çetelerin hepsi çıkarcı ve kötüdür. Ama peaky blendersın çıkarları polis ve halk ile doğru orantılı olduğundan onu bı kahraman gibi görenler bile var. Bu konuyu mükemmel ele alan. Bir dizi. Shelby ailesini izleyerek seviyoruz 🔥
Tam olarak ne tür bil film macera falanmi
Macera , risk , kumar , polisiye , ve adrenalin gibi konuları bir arada işleyen sürükleyici bir film. Antalya da turizm sektöründe çalışıyorum. Gelen ailelere sorduğum da peaky blenders duyunca sanki onların ailesinden birisiymis gibi oluyorum ve öyle davranıyorlar. Bu dizinin başarısıdır. Başrole aşık olabilirsin 😂 bu arada birazda bilim kurgu var. Başrolun zekasindan kaynaklı.
Sjsjsj tamam teşekkür ederim bakicam mutlaka ☺️
Rica ederim. Müzik dersen müzik te önerebilirim. Hatta Türkçe çevirili
https://youtu.be/mhJ-Q4EPfto
Aa bu şarkı çok güzel bende beğenirim
O zaman duygusal ve sözleriyle anlamlı diğer şarkıyı önereyim.
https://youtu.be/gwTMVUw-sRo
Bunuda biliyorum ve bunuda çok beğenirim sjdjd
O zaman diğer şarkı gelsin. Gerçi bu nakaratiyla dünyayı salladı. Tom odel çılgınlığı diye bir çok yerde videoları çekildi
https://youtu.be/J0hNgatCZ6s
Bunu dinlemedim güzelmiş
Sonunda iyi seyirler görüşmek üzere kuşumm 🌼😊
Görüşürüz kuşum
"Another love - başka bir aşkta" 👋
🖐️🖐️
The Boys
Tom Clancy's Jack Ryan.
The Queen's Gambit
The Office
WandaVision
Fleabag
Loki
The Falcon and Winter Soldier
seks Life
Dark Desire
The Expanse
Recep ivedik 7 kaçak link buldum hatta şu an aktif mi haberim yok ama var bir link
bunu izledim en son
Yargı üç kız kardeş yalı çapkını
Yabancı ☺️
Güncellemeyi yenimi yaptın yoksa ben mi fark etmedim galiba
Yok yok yeni yaptım 😂
Yabancı deyince şaşırdım çünkü soruya bakınca belirtmemissin ondan öyle yazdim
Doğrudur
Yabancı bilmiyorum malesef🤦
Ben yabancı pek izlemem nadiren
Yinede teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Soğuk Dağ çok güzel bir film tavsiye ederim. Biraz dram biraz tarih.
Pardon
Esaratin bedeli
Alcadrazdan kaçış
İyi köyü çirkin
Rapid Dogs-Rehineler
Afyonlu olduğum için dizi izlemem film olarak clint eastwood filmleri
Jumanji filmleri
Scario 2015 izle sen.
Sıkıysa yakala
Prestij
Euphoria.
Zohana bulasma
Önermiyorum
Yorum da yazmasaydin niye yazdın sdj
Belki merak edersin diye neden demedin
Hadi gönlün olsun yinede
Neden önermiyorsun
Çok güzel hareketler bunlar veya
Güldür Güldür aç izle
Tamam
İllede film diyorsan sevginin gücü adlı film var YouTube'den izleyebilirsin ben çok etkilendim
Ouuu etkilendinmi sen
Evet ağlarsın gözlerinden yaşlar Akar
İcim şişer ağlarsam
Yok be komik bölümleride var
İzle Hint filmi tavsiye ederim
Pekala
Ben izleyeceğim yine o filmi iyi akşamlar 👀
İyi akşamlar
Umut
Ne bu dizimi filmmi
Film
Okeeey