CN ilk çıktığında çizgi filmleri harbiden güzeldi. Şu an saçma sapan çizgi filmler yapıyorlar. Şiddeti çıkaracağız diye çizgi filmlerden iyice şu Baby Tv'de çıkan çizgi filmlere çevirdiler. :DDD
uzun zaman önce uzak bir ülkede ben aku, karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. ama, sihirli bir kılıç kullanan ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı son darbe vurulmadan önce zamanda bir kapı açtım ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. ve şimdi o ahmak, geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
CN ilk çıktığında çizgi filmleri harbiden güzeldi. Şu an saçma sapan çizgi filmler yapıyorlar. Şiddeti çıkaracağız diye çizgi filmlerden iyice şu Baby Tv'de çıkan çizgi filmlere çevirdiler. :DDD
Görselin tümünü severek izlerdim. Guzel zamanlarmis deyip geçmişe üzülesim geldi. Cocukluğumuzun tertemiz olduğu yıllar geldi.
Tsubasa. Anime olduğunu bilmeden izlediğim ilk animeydi
samurai jack ben 10 scoby do marsupilami calliuo küçük otobüs tayo
Red kit , tom ve jerry , bugs bunny , tweety, winnie the pooh , cyote and roadrunner tam çizgi film olmasa da teletabiler , kakule ve arkadaşları vs.
Çakmaktaşlar , Şirinleri , jetgilleri ve winxi eklemeyi unutmuşum
Aslında hepsi de güzelmiş geriye dönüp bakınca
hepsii off seçim yapamam
Hepsi evladım gibi ahaha
kesinlikle : D
10 yıl önce bugünlerde çizgi film izliyordum
TRT çocuk hem de
hala sevdiğim varsa bakarım yani
Ayı Winnie'yi çok severdim.
Winx club... Hala da açıp izliyorum.
Pokemon, Yu-Gİ-Oh favorilerimdi.
Tsubasa . sürekli dizi ve victory kickof olabilir
Görseldekilerin hepsi.
Kimse keloğlan yumurcak izlemedi mi aw
Tsubasa, samurai jack
Samurai Jack in son sezounu ne zaman yayınlanmıştı
Samurai Jack'in beşinci ve son sezonu, 11 Mart 2017'de Adult Swim'in Toonami programlama bloğunda başladı ve 20 Mayıs 2017'de yayınlandı.
Final de ne oldu 😂
yarım yamalak izledim bilmiyorum samurai jack akunun horoz kellesini almıştır :D
Aku sağlam bir village bence
uzun zaman önce uzak bir ülkede ben aku, karanlığın şekil değiştiren efendisi, serbest bırakılmış korkunç bir şeytandım. ama, sihirli bir kılıç kullanan ahmak bir samuray savaşçısı önüme çıkıp bana karşı koymaya çalıştı son darbe vurulmadan önce zamanda bir kapı açtım ve onu kötü ruhumun hakim olduğu geleceğe yolladım. ve şimdi o ahmak, geçmişe dönmenin ve geleceğin kendi olan aku'yu mahvetmenin yollarını arıyor...
courage the cowardly dog bayılırdım