Burdakilerin hepsini de izlemişim maşallah burdakiler+ yugi-oh, tutenstain miydi neydi o, bayblade,pokemon, sevimli hirsız adıyla yayınlanmıştı ama gercek adı başka bir şey japondu sanırim cizgi filmi, janggeum un ruyası vardi, gakuen alice, secret saturday, chackie chanin maceraları miydi neydi adı onun cizgi filmi vardı, samurai jack, kanların damarda dolaştığı bir çizgi film vardı onu da çok izlerdim...😂
Yok o değil bunda bir tane genç kız var yanında da kuçuk insan tarzı ay jle iliskili peri gibi bir şey sanat eserlerine kotü ruhlar musallat oluyor onları temizliyor.
Kanların damarda dolaştığı bir çizgi film ne olabilir bilemedim 😅😂 sen anlatınca cedric geldi farkli olarak çok izlerdim 7 yasindaysaniz hayat çok zor diyordu hep 🤭😄
Ahh 90’lar çizgi filmleri hep bambaşkaydı, değil mi? Şirinler’in saflığı, Jetgiller’in geleceğe dair hayalleri… "Tom ve Jerry"nin bitmeyen kovalamacaları da ayrı bir keyifti. Ben de He-Man ve Ninja Kaplumbağalar’a bayılırdım. Casper’ın o tatlı hayaleti de içimizi ısıtırdı sanki. O dönemlerde televizyonuna yapışıp ekran başından ayrılmayan bir çocuk olmak, paha biçilemez anılar bırakmış bizde, kesin. 🥹❤️