- 1 yıl
Film ve dizi izlemeyi, önermeyi seven biri olarak sizlere bugün en iyi zombi dizilerini paylaşacağım...
Vakit kaybetmeden en iyi zombi dizilerini sizlerle paylaşacağım canlar :)
En iyi zombi dizileri
Bazılarımız korkmaktan zevk alırız değil mi? Özellikle akşam televizyon karşısına geçtiğimizde rutin hayattan çıkmak ve biraz kafamızı dağıtmak isteriz. Tam bu dönemlerde en iyi zombi dizileri imdadımıza yetişiyor diyebiliriz.
Şimdi sizlere en iyi zombi dizilerini sıralamaya başlıyorum.
The Walking Dead
Adını birçok yerde duyduğunuza eminim canlar ama ben yine de ilk sırada vermek istedim. Belki de birçok kişi tarafından en iyi zombi dizisi olarak geçiyordur. Dizinin konusuna bakalım. The Walking Dead; Zombi kıyametinin ardından hayatta kalanlar, birlikte verdikleri ölüm kalım mücadelesinde insanlığa karşı duydukları umuda tutunur.
Z Nation
Canlar özellikle bir dönem en iyi zombi dizisi hangisi diye karar verilemiyordu. Bence bu durum hala aynı :) Z Nation da en iyi zombi dizisi olmaya tabi ki üst sıralarda aday... Z Nation, eski hayatında çok cafcaflı dramları olmayan, herkes kadar zombi virüsünün hayatlarını mahvettiği insanları anlatıyor eski hayatında çok cafcaflı dramları olmayan, herkes kadar zombi virüsünün hayatlarını mahvettiği insanları anlatıyor.
IZombie
En iyi zombi dizisi arasında IZombie olmasa olmazdı. IZombie; zombiye dönüşen bir tıp öğrencisi olan Liv, adli tıpta iş bulur ki yiyebileceği beyinlere erişimi olsun ve bu sayede insanlığını koruyabilsin. Ancak zamanla fark eder ki; yediği her beyin, cesedin sahibinin anılarını kafasının içinde duymasına sebep olmaktadır.
In The Flesh
In The Flesh dizi konusuna hemen değinmek istiyorum. "Uyanıştan” dört yıl sonrasını konu alan dizide "Gönüllü İnsan Kuvvetleri" zombi ayaklanmasını bastırmıştır. Tüm zombiler ya öldürülmüş ya hapsedilmiştir ve Norlfork'da tedavi edilen zombiler ve topluma geri kazandırılmaya başlanmıştır.
Dead Set
Bir diğer en iyi zombi dizisi Dead Set. Dead Set dizisinin konusuna bakalım. Dead Set 5 bölümlük bir mini dizidir. Konusu, kahramanlarımız Big Brother evinde yaşayanlar vardır. Dışarda bulunan tüm insanlar ise yaratığa dönüşmekle meşguller. Tabi evin içindekiler hapis oldukları için bu durumu bilmiyorlar, sadece onlar ve bir kaç kişi daha bundan etkilenmemiş durumdadır.
All of Us Are Dead
Son olarak en iyi zombi dizileri arasına girmeye hak eden dizi All of Us Are Dead. All of Us Are Dead'in konusu bakalım. Okudukları lisede bir zombi virüsü salgınının patlak vermesiyle kapana kısılan öğrenciler ya bir çıkış yolu bulacak ya da korkunç bir şekilde enfekte olacak.
İyi seyirler canlar umarım yararlı bilgilendirme olmuştur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Z nation komedi zombi dizisi güzeldir, zombie army yeni çıktı izle derim , world war z güzel filmdir , walking dead klasik zaten 7. sezona kadar güzel değer yani, zombieland 1 2 güzeldi komedi zombi filmi izlenir , birde izciler zombilere karşı diye bir film vardı
00 Yorumla
- https://www.youtube.com/embed/1A-fFRjTWMQ
bu seri muazzam seni zombiye çevirir beyin fonksiyonların biter
00 Yorumla
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ahhh Kingdommm 😍
227 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Bu diziye başla sevmezsen yorumuma disslike at. Seversen eig yap. Keşke hafızamdan silinse de yeniden izlesem.
- Soran+1 yıl
Tamam 😄
- Soran+1 yıl
Kore yapımı zombi filmi izlediniz mi?
- Cevap sahibi+1 yıl
Hangisi?
- Soran+1 yıl
Zombi Ekspresi
- Cevap sahibi+1 yıl
Hayır izlemedim nasıl güzel mi :)
- Soran+1 yıl
Evet çok güzeldi, ben de onu izlemenizi tavsiye ediyorum
- Cevap sahibi+1 yıl
Tamam bakıcam :) siz izlediniz mi Kingdom 2 sezon artı 1 özel bölüm
- Soran+1 yıl
Henüz 1. sezon 3. bölümdeyim, hepsini bitirdikten sonra yoruma gelicem😄
Beğendiğim zombi filmi aklıma geldi sizinle paylaşmak istedim - Cevap sahibi+1 yıl
Buradaki zombiler gibi hızlı mı 😅 hızlı zombi seviciyim de ben
- Cevap sahibi+1 yıl
Beğendiğine sevindim ;)
- Soran+1 yıl
Evet hızlıydı 😄
- Cevap sahibi+1 yıl
Akıyor 😅 2 sezonun ardından Özel bölümü de izle. Ashin’i konu ediniyor
- Soran+1 yıl
Şu anda filmi mi izliyorsun?
Özel bölümü yarın izleyeceğim - Cevap sahibi+1 yıl
Yok henüz bakamadım :/ Biraz yoğunum bu aralar. Ama bakıcam.
- Soran+1 yıl
👍
- Soran+1 yıl
Selam 😄
- Cevap sahibi+1 yıl
Selamlarrr :)
- Soran+1 yıl
Filmi ızledin mi diye sormaya geldim.
Beğenecek misin merak ediyorum - Cevap sahibi+1 yıl
Sen bitirdin mi? Ben daha izleyemedim çok vaktim de oldu ama aklımdan çıkmış iyi ki hatırlattın 🌹
- Soran+1 yıl
Bitirdim. Oldukça iyiydi.
Yaa iyi ki gelmişim hatırlatmaya 😊
İzledikten sonra bana yorumunu yazar mısın?
Gül için teşekkürler 😄 - Cevap sahibi+1 yıl
Hehehe rica ederim 😇 Tabi ki yazıcammmmm
- Soran+1 yıl
İyi geceler beyefendi
- Cevap sahibi+1 yıl
İyi geceler. Sürpriz oldu :)
- Soran+1 yıl
Evet. Bakıyorum unutacak mi? Yoksa yorumunu söyleyecek mi diye fakat hiç ses seda yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Aslında bir iki gün önce aklıma geldin, unutmadim. Fakat o filmk izleyemedim. Senle konuştuktan beri sadece Squid Game izledim. Affet beni :p
- Cevap sahibi+1 yıl
Kızmış gibisin. Yazsana özelden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- +1 yıl
Akla ilk gelen The Walking Dead olacaktır. Onun dışında zombi içeren bir dizi aklıma gelmedi lakin zombiden ziyade fantastik olan ve bir nevi canavar barındıran yapımlar ilgini çekiyor ise Süpernatural'i de öneririm.
00 Yorumla - 1 yıl
En kaliteli ve gerçekçi zombi dizisi; The Walking Dead
En iyi zombi filmleriden birisi; Dünya Savaşı Z
00 Yorumla Sana çok bilinmedik ama izleyince iyi ki izlemişim diyeceğin bir dizi önereyim mi?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Olur
The walking dead sonrasında fear the walking dead izlemişsindir ama olsun. :)
00 Yorumla- 1 yıl
TWD ve FTWD izle geç çok fazla zombi bünyeye iyi değil
00 Yorumla Dünyalar savaşı Z film
00 Yorumlazombiland vardı sanırım eski ama güzel bir film
00 Yorumla- +1 yıl
Netflix varsa birlikte başlayalım diziye
00 Yorumla - 1 yıl
ölümcül deney serisi
00 Yorumla - 1 yıl
film olarak sıcak kalpler
00 Yorumla Last of us.
00 Yorumla- +1 yıl