Selamün Aleyküm Rabia Adviyye Hazretleri Dini Filmi İzleyenleriniz Var mı? Ben İzledim De Gerçekten Etkilendim🕋 Çok anlamlı film?

Selamün Aleyküm Cümleten Hayırlı Sabahlar Az Önce Bitti De Yeni TGRT Belgesel Kanalında Yayınlandı TGRT Belgesel Kanalıni Bilenleriniz Biliyor Zaten Dini Çok Güzel İslami Filmler de Yayınlıyor daha Çok ağırlıklı böyle Herneyse 1 saat Önce Öyle Televizyon da Kanalları Gezerken Tesadüfen Gördüm Filmi Filmin Adı Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film İzledim de Gerçekten Çok Etkilendim Çok Güzel Ve Değeri Anlamı Büyük Film 😉🕋📿 Ben Dini Filmleri Çok Seviyorum Zaten İslami dinimi Anlatan filmler bana huzur Veriyor Bu Filmde ki Rabia Adviyye Hazretleri Rolünü üstlenen Kız Çok Etkiledi Beni Gerçek İsmi Mine Çayırcıoğlu Az Önce öğrendim Bu Dini Filmde Rol aldığı Yılda Daha 16 Yaşındaymış Yılda filmin 1993 Vayy Bee Zaman Gerçekten Nasılda Su Gibi Akıp Geçip Gidiyor 😥 Giden Zaman geri Gelmiyor maalesef Ama Önemli olan geride hep güzel şeyler yapmak bırakmaktir Allaha yönelmek işte bu kızın oyunculuğu Kendisi beni Nedense Çok etkiledi filmi izlerken Çok aşırı Etkilendim Aşık olacağım zannetim Soru bu değil sorum şu Bu Çok Güzel önemi değeri büyük Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film İzlediniz mi? Nasıl di sizce
Selamün Aleyküm Rabia Adviyye Hazretleri Dini Filmi İzleyenleriniz Var mı? Ben İzledim De Gerçekten Etkilendim🕋 Çok anlamlı film?