Selamün Aleyküm Cümleten Hayırlı Sabahlar Az Önce Bitti De Yeni TGRT Belgesel Kanalında Yayınlandı TGRT Belgesel Kanalıni Bilenleriniz Biliyor Zaten Dini Çok Güzel İslami Filmler de Yayınlıyor daha Çok ağırlıklı böyle Herneyse 1 saat Önce Öyle Televizyon da Kanalları Gezerken Tesadüfen Gördüm Filmi Filmin Adı Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film İzledim de Gerçekten Çok Etkilendim Çok Güzel Ve Değeri Anlamı Büyük Film 😉🕋📿 Ben Dini Filmleri Çok Seviyorum Zaten İslami dinimi Anlatan filmler bana huzur Veriyor Bu Filmde ki Rabia Adviyye Hazretleri Rolünü üstlenen Kız Çok Etkiledi Beni Gerçek İsmi Mine Çayırcıoğlu Az Önce öğrendim Bu Dini Filmde Rol aldığı Yılda Daha 16 Yaşındaymış Yılda filmin 1993 Vayy Bee Zaman Gerçekten Nasılda Su Gibi Akıp Geçip Gidiyor 😥 Giden Zaman geri Gelmiyor maalesef Ama Önemli olan geride hep güzel şeyler yapmak bırakmaktir Allaha yönelmek işte bu kızın oyunculuğu Kendisi beni Nedense Çok etkiledi filmi izlerken Çok aşırı Etkilendim Aşık olacağım zannetim Soru bu değil sorum şu Bu Çok Güzel önemi değeri büyük Rabia Adviyye Hazretleri Dini Film İzlediniz mi? Nasıl di sizce
Selamün Aleyküm Rabia Adviyye Hazretleri Dini Filmi İzleyenleriniz Var mı? Ben İzledim De Gerçekten Etkilendim🕋 Çok anlamlı film?
@superpsikolog Çok Güzel Mübarek Ayda İzlemişsin 😊 İşte Bende 2 gün önce Sabaha karşı Televizyon İzlerken Kanalları Geziyordum Tesadüfen Denk Geldim Ki Ben TGRT Belgesel Kanalında Dini Filmleri İzliyorum Çok Seviyorum Dini Filmleri İnsana Huzur Veriyor İzledim orda Mine Çayıroğlu Nun Güzelliği Beni Aşırı Derecede Etkiledi Hem Rolü çok başarılı hemde Çok Aşırı Güzeldi Masum Maşallah Sonra Bu Kız Kimdir Diye internetten Baktım ama maalesef Ne yazık ki Şimdiden genç değilmiş Film 1993 Yapımı Görünce Yılı Tabi Hayal kırıklığına Uğradım Çünkü Çok Etkilendim mine den Aşık olacak kadar hemde Keşke şu an O halinde Olsaydı
Selamlar. Türk yapımı üç aktirist tarafından yapılan rabia filmlerini izledm Mine çayıroğlu, Hülya koçyiğit ve Fatma girik samimi olmak gerekirse 3 yapımıda beğenmemiştim filmlerde Dinî-Tasavvufî anlatılması gereken filmer daha çok dram tarzında yapılmış malesef bir çok kategoride olduğu gibi bu kategoridede çok zayıf yapımlar yapıyoruz örenk olaral Hz. yusufun filmini izledinmi bilmem yerli yapım olarak izlersen birde yabancılar tarafından yapılan dizisini izle keza birçok örneği daha var rabia'ın filminin bir yabancı film şirketi tarafından yapılmasını isterdim çok daha kaliteli bir yapım olacağından eminim
Beğenmedim mi? Film Dini Film Farkındaysan Dini Film Beğenmemek Ne Demek Oluyor Allah'a İbadet namaz Dua Bunları Beğenmeyen Tövbe estağfurullah İmani Riskte Olur Senin Filmden Zerre kadar anladığın Beynin yok Film Hz Rabia Adviyye Hazretleri Hayatını anlatıyor Çektiklerini Ben İzlerken Çok Etkilendim Filmden huzur buldum İslami filmden huzur bulmayan yani islamdan huzur bulmayinin kalbi hastalanmis demektir bir şey sorcam Sen Müslüman mısın? Değilsin Demedim bak Sadece soru sordum Ayrıca Yabancılar Tarafından Yapılsaydı Yani şöyle müslüman yabancılar tarafından olsa olabilir di tabi ama Türkler olması daha iyi
@aloneman530 Çünkü Bitti Kardeşim Ben Soruyu Sorduğumda Yeni Bitmişti Soruyu da soralı 1 saat oldu Güzel Filmde Gerçekten Ya Mine Çayıroğlu O Zamanlar Gerçekten Çok Aşırı Güzel Masum kızdı İslami filmde de çok güzel uydu 😊 Baş örtülü daha güzel oldu Şimdi Baktım da Zaman değiştirmiş maalesef Kadını Gencecik Kız diyordum kadın olmuş 😔 Zaman Hiç acımıyor ki kimseye
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Selamün Aleyküm Rabia Adviyye Hazretleri Dini Filmi İzleyenleriniz Var mı? Ben İzledim De Gerçekten Etkilendim🕋 Çok anlamlı film?
En İyi Cevaplar