Tabiki de ikinci sezonu dört gözle bekliyorduk ama yani. Taa Ekimde... Zahmet etmişler. Bide bidaki sene verselermiş? Şu Netflix dizilerin sezon arasını o kadar çok uzattı ki insanların izleyesi kalmıyor. Lucifer'da da öyle yaptılar. StrangerThings de aynı. Ya diğer sezonu beklerken izlediğimiz konuyu unutuyoruz.
Abi 1 yıl oldu nerdeyse bunlar kafayı yemiş. Diziye ön yargıyla bakanlara söylüyorum absürt sahneler var evet ama şu bir gerçek ki farkında olmadan son bölüme kadar gelmişsiniz. Sürükleyici keyifli bir dizi olduğunu düşünüyorum.
Ergen dizisi gibi ama artik ergenlerinde iyi bir dizi anlayisi var o yuzden artik daha cok 20 yaslarinda dizideki iki basrol asigin isminin ilk hecelerini birlestirip o karakterleri yasayan kisilerin dizisi olucak sanirim keske dizi zevkleri gelişsede Türk televizyonu daha guzel isler cikarsa ama aslinda zaten birkac tane (Yaz dizisi kesinlikle değil!) guzel isler var ancak dizinin bölümünü 2.5 saat yapmak icin sacmalıklarla doldurmaları gerekiyor yoksa Maraşlı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur gibi diziler 1 saatlik bölümler ile yapılsa ve uzatılmasa harika olabilirdi ama özellikle ve özellikle Çukur 1. Sezon dışında rezaletti mahallede 1 tane kafası normal kişi yoktu ve her 3 bölümde bir Yamaç beyin kafayı yemesini izlettiler. Zihniyeti iğrenç bir diziydi aslında kötü olanlar inlerken iyi kişiler gibi takılıyorlardı.
Sosyal medyaya sürekli karşıma çıkan “özür mözür dilemiyorum” sahnesi dışında hiçbir bölümünü izlemedim. Pis yedili, arka sıradakiler ve hayat bilgisi gibi dizilerin günümüz reytingine uygun şekilde çakma versiyonu olduğunu düşünüyorum. Yani yeni sezonu beklemiyorum 😅.
Konusu ne bu dizinin LGBT’imiş konusu dogrumu orda gay birisinin ismi Osman mış tam olarak konusu ne hic izlemedim en ufak sahnesini bile gormedim TV de yokki olsa izlerdim belki ama Netflix deymis bi’de ona para mi vericem a’mk baska isim yok😊