Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Neden biraz trajik hikayesi olan biri için ardından film yapıyorlar hemen kötü demiyorum ama para kazanmak uğruna bu hayatları hemen film yapmaları biraz saçma geliyor kim olursa olsun Neslihan tayın gerçekte o yaşadığı duyguyu aktaramaz diye düşünüyorum bırakın bazı şeylerde film dışı kalsın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kız iyi ağlar ama Neslican'ın bir havası var o hava Naz'da yok. Soğuk duruyor.
Ayrıca reklam yaptı, saçma sapan şeyler diyenleri kınıyorum başınıza geldiğinde görürsünüz. Empati yoksunları. Ben beynimden vurulmuşa dönmüştüm ölüm haberini aldığımda. Hala takipten çıkamıyorum İnstagram'da.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
31Cevap
Saçmalıktan başka bir şey değil. Bu ülkede sanat bitmiştir. Yapımcılar bu ülkenin en büyük sömürgecileri. Sadece duygu sömürüsü ve olmayan senaryoyla milyonları götürdüler. Her olayın, kişinin filmi çekilme zorundamı? Darbe olur filmi çekilir, şehit gelir asker filmi çıkar. Bunun gibi bir sürü şey. Bu ülkede müslüm gürsesin bile filmi çekildi. Söylecek söz yok gerçekten. Ne güzel iş valla, kafa yormadan hazır hikayeye kon, yeteneksiz ama gündemden düşmeyen bir kaç oyuncuyu oynat parayı götür. Üllede her sene 10 film çıksa, bunların 6 tanesi alıntı diğer 4’ü ise yaşanmış hikaye oluyor. Bunları izleyipte yapımcılara para kazandıranın kendine saygısı yokur.
141 Yorumla- +1 yıl
Çok iyiler🥱
+1 yılBu tür filmler üstelik gerçek acı bir olay anlatılıyorsa, kesinlikle kar amacı gütmemeli sadece set çalışanlarının parası ve belki oyuncular abartılı olmayan ücretler alıp yapımcının hiçbir para almaması, kalan paranın hayırlı bir yere bağışlanması gerekir. Ayrıca filmin moral bozucu üzücü değil insanlara yaşama azmini vurgulayan onları iyi ve güzel şeyler yapmak için teşvik eden bir anlatımı olması gerekir. Acı üzerinden prim değil, hayata tutunma azmi gösterilmelidir. Aksi takdirde gelecek olan her türlü olumsuz yorum ve linç haklı olacaktır.
74 Yorumla- +1 yıl
Ben takır takır paramı alırdım. Umrumda olmazdı. Kıza üzüldüm Allah yaşatmasın böyle bir acı. Ama işimi yapıyorsam paramı alırım kimse de laf edemez.
- +1 yıl
@sezarınhakkısezara bir oyuncunun bu işten büyük paralar kazanması kimsenin hoşuna gitmez.
- +1 yıl
Gidip gitmemesi kimin umrunda. Herkes ekmeğini alır.
- +1 yıl
@sezarınhakkısezara ekmek ayrı bir şey ama oyuncular, popülerliğini satarak para kazanır. Başrol oynayıp tek bölümde 300-400 bin alan biri çok iyi sanatçı olduğundan ya da çok çalıştığından parayı almaz. İsmini satarak alır
+1 yılKadın vefat edeli 2 seneye yakın olmuş, bırakalım da artık huzur içerisinde uyusun, kadın öldü hala üzerinden prim yapmak isteyen medya manipülatörleri bitmedi, Naz Çağla, Neslican'ı iyi canlandırır mı canlandırmaz mı bilemiyorum, bilmekte istemiyorum, Allah Neslican'a bol bol rahmet etsin.
60 Yorumla
+1 yılNaz Çağla Irmak'ı çok tanımam. Oyunculuğunu da pek gördüğüm söylenemez ama O masum kız Neslican Tay Allah rahmet eylesin. Güzel bir film olacağa benziyor. Yalnız bu filmi Siyasete alet ederlerse Başta Rahmetli kızın ve onun ailesinin yüreğini çok yakacakları kesin...
Bir çok yönetmen bu kafada olduğu için inşallah onun o başarılı yaşam mücadelesini konu alırlar..30 YorumlaUygun olsa bile olamaz çünkü Neslican Tay bi kere dünya'ya geldi bi daha gelmeyecek ne kadar iyi rolünü yapsa da mümkün değil çünkü bazı şeyler insanın başına gelmeyene kadar o duyguya hakim olamaz bazı duygular yardımdır çığlıktır umuttur o duygular tarif edilemez...
10 Yorumla
+1 yılSakın inşallah yeneceğim bu kanseri falan denmesin filmde. Allah lafzı geçmesin. Çünkü neslicanın ağzından bi kez bile duymadım. Her gördüğümden onun için dua etmiş ve bi kez olsun inşallah de be kızım diye kızmıştım. Ölümüne de çok üzüldüm. Allah bütün hastalara şifa versin. İstediğiniz kadar linçleyin çok ta tın..
20 Yorumla
+1 yılİmrenerek takip ettiğim bir insandı. Kendimi defalarca onun yerine koydum ve ne yapacağımı bilemedim. Öldüğünü öğrendiğimde kütüphanedeki işimde çalışıyordum. Akşam saatleriydi. Kardeşim, ablam ölmüş gibi hissettim. Ağladım. Yaşadıklarından daha güçlü bir insan tanıdık biz. Umarım gittiği yer onu mutlu eder.
114 Yorumla- +1 yıl
@Faruk2059 Sana göre mantıklı olan bana göre boş gelebiliyor.
- +1 yıl
@Faruk2059 Bir insana dinini, inancını sorman ne kadar doğru sence? Seni ilgilendirmeyen şeyleri merak etmemeni tavsiye ederim.
- +1 yıl
müslüman olmadı diye beyinsiz biri mi aw her türkçe konuşan müslüman mı olmalı
- +1 yıl
@Berivann6 Saygı duydu duydu, mahkeme diyince saygı duymayı da öğrendi genç arkadaş.
- +1 yıl
@Berivann6 Şimdilik korku ile öğreniyor. Büyüyünce doğrusunu öğrenir.
- Diziler & Filmler konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılSenaryodan çok duygu sömürüsü ve acıtasyon ile gişe yapacağından emin olduğum bir film.
90 Yorumla
+1 yılFilmi yapılmamalı bence. Bu kaderi yaşamış yüzlerce binlerce insan var. Onlara haksızlık.. Kendisine aynı durumdan dolayı protez desteği için aylarca ulaşmaya çalışıp asla cevap alamamış ve twittera bunu yazmış kızı hiç unutmuyorum ne hikmetse Neslican twitterda görmüştü yazılanı... her neyse ölünün arkasından konuşulmazmış Neslican’ın mücadelesi çok güzeldi hepimiz sevdik onu ama yapılmamalı bence diğer insanlara haksızlık olur daha bilmediğimiz ne güzel mücadeleler de olmuştur, vardır.
41 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum👍🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ölmeden film çekemiyomusunuz siz bi kişinin hakkında. Film çekmekte nedir ailesinin acılarını tazeleyeceksiniz bi reyting icin. Gereksiz bi iş. Nesli zaten ölmeden önce bize mücadelesini çok güzel bi şekilde gösterdi. Siz filmini çekseniz nolacak. Onun cektigi acıları bir nebze bile anlayamazsinız. Allah rahmet eylesin. Nurlar icinde yat. Yine sayfasına bakacağım aklıma geldikce bakiyorum sanki cok yakın bi arkadaşımmış gibi çok garip. 😞
01 YorumlaHerşeyin filmini yapmıyorlar tamamen acıtasyon. İnsanların anılarına saygı yok.
160 YorumlaFilmin bir kadının hayatından ziyade bir kadının ölümü üzerinden para kazanma fikri olarak görüyorum oyuncu uygun mu değil mi bilemem rolü oynamadan göremeyiz
30 Yorumla
+1 yılYapamaz bu ben hiç ışık görmüyorum
Simdi filmin içine romantik bisey katmaya falan çalışırlar iyice çöp olur20 Yorumla
+1 yılUygun olduğunu düşünmüyorum Neslican çok güler yüzlü ve etrafına pozitif enerji saçan bir kızdı. Naz Çağla Irmak son derece soğuk bir görüntüye sahip.
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılRuhu şad olsn neslican pozitif biriydi kendi gibi genc zarif ve güzel bir kız canlandıracak izlemek isterm
20 Yorumla Önemli olan filme o ruhu verebilmek ve insanlara birşeyler katabilmesini sağlamak ama şu varki türk dizileri aşk meşk olmadan olmuyor bununda arasına aşkı meşki sokup filmi rezil ederler...
00 Yorumla
+1 yılBir şeyden de rant elde etmeyiverin ya yazık! Bunun da primi olur mu ya🤨
30 YorumlaO hayatını kaybeden masum kızdan bile prim kasıcaklar allah onları bildiği gibi yapsın
35 Yorumla- +1 yıl
Yazıklar olsun. Ölmeden önce yanında bile olmadı medya.
- +1 yıl
Nedense ben de böyle düşünmekteyim. Nasıl ulaşılabilir ailesine?
- +1 yıl
İyi
Bizene uygunmu değilmi bizemk sorup oynatıyor lar sanki
90 Yorumlagörünüs itibariyle biraz sönük sanki, Neslican daha enerji doluydu hasta olmasına rağmen..
20 Yorumla
+1 yılBen Neslican hikayesini kendi anlatmisti o vefat etmeden once ondan dinlemistim gercekten filmlik bir hayati var ve herkese ders cikaracaklarindan eminim mekani cennet olsun
00 YorumlaBence flimi yapılmamalıydı. İnsanlar onu yaşıyor keyfi bişey olmamalı
10 YorumlaBence daha iyi bir oyuncu olanlirdi Beren çok iyi bence
10 Yorumla
+1 yılBence pek uygun değil demir kadından çok acıların kadını tipi var bu kızda
00 YorumlaSanki başka biri oynayacaktır diye hatırlıyorum fikir değişti galiba ama bu kız olmamış ya.
00 Yorumlarezillikten başka bir şey değil. ülkenin yarısı kanser zaten. çernobil ve tr deki nükleer santraller sağolsun. tek kanser hastası neslihanmış gibi kahramanlaştırıyorlar. yaşarken yardım etselermiş kız belki yurt dışına çıkardı şu an hayatta olurdu.
10 YorumlaBence benziyorlar ve makyajlarla daha da benzetilir
10 Yorumla
+1 yılçok itici bi suratı var ya.. düşünülmemesi gereken kişi seçmişler
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi soğuk bakışına bak
+1 yılillaki neden film yapılmak zorunda? bence ölen kişiye hakarettir bu
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yakıştıramadım ama bakacağız. O Neslihan'ın ruhundaki güçlü duyguyu ekrandan bizlere geçirir umarım.
11 Yorumlaolmamis kirgin ciceklerde sevmiyordum bunu cok abartili oynuyordu bence ama bakalim belki daha iyi oynar smdi
10 YorumlaGüzel canlandırır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu kızın rolünü seviyordum kırgın ciceklerde rolünü cok iyi yapıyordu.
00 YorumlaBir oyuncuya ‘mal’ demek ayıp değil mi? Gencecik bir oyuncu büyük bir sorumluluk alıyor bu rol ile.. Naz Çağla Irmak’ı başarılı buluyor ve tebrik ediyorum👏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUygun bence. Çok ağlayacağımız, çok duygulu bir film olacak.
00 Yorumla
+1 yılHer kanser hastasinin hayatini film yapsakdik ohooo.
Neslican tay kim cokmu onemli biri35 Yorumla- +1 yıl
İzleme ozmn
- +1 yıl
@biranbiranbiran
Dusunki tek kisisel ozelliginin kanser olmak olmasi - +1 yıl
Saygısız insanlar ölse hayat daha güzel olurdu.
- +1 yıl
Çok kasma bunları bugün gördüğüm haberden sonra cinnet geçirmeme az kaldı film dizi falan umurumda değil
- +1 yıl
@biranbiranbiran ne gördünüz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKırgın çiçekler izlerdim çok ama bu kızı hiç sevmezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ölmüş birisinin arkasından bu film çekiliyor ki. Tamamen para için yapıyorlar onu sevdiklerinden ya da andıkları için falan değil
20 YorumlaValla bilmem Oyunculuğunu görmedim ama görünüm olarak uygun! Lakin mesele oyunculuğudur
00 YorumlaNeslican tay kadar güzelini bulamazlarsa bu hanımefendi olur
00 Yorumla
+1 yılneslican Allah rahmet eylesin 😰
neden filimini yapiyorlar aielesi görünce daha cok üzülmezmi00 Yorumla
+1 yılKırgın çiçekler de ki Songül karakteri daha iyi olurdu. Bunda kararsızım
00 YorumlaBenzemedikleri için uygun olduğunu sanmıyorum
20 YorumlaŞu an onu izliyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Bu bir film ve bir insanın hayat hikâyesini anlatıyor
Çektiği acıları
Bacağının kesilmesi
Ama aşağıda yapılan yorumlara baktımda bayaa bi şeyleri kaçırmışsınız?
Daha bikaç dakika önce sorusunu bile sordum filmini izliyorum diye
Ama bi tanr bile yorum gelmedi belden aşağı olmadığı için sorum
şu an filmin 17. ci dakikasındayım
Film gayet fazlasıyla duygu yüklü
Pişman olur muyum diye düşünürken bunu düşündüğüme pişman oldum
Yani bu film kendini izlettiriyor
Herkesin bi hayat hikâyesi var ve film olması gerekmiyor
Ama bu filmide çekmişler
En azından buna saygı duymak gerekir
Hayatta bizi ne gibi imtihanların beklediğini asla bilmiyoruz
Neslicanda bilmiyordu ama yaşadı ve yılmadı
Ruhuna el-fatiha 🤲
+1 yılNeslihan atagün oynicakti noldu
00 Yorumlaİkisini de tanımıyorum..
010 Yorumlaneslihan gitmezmiş zaten. bu iyi gibi.
00 Yorumla
+1 yılUygun neden olmasın ki?
00 YorumlaAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ♥️
00 Yorumla
+1 yılBence güzel bir düşünce yapabilir inanıyorum Ben
00 Yorumla
+1 yılYok bence olmamış..
Neslican Tay 🖤00 Yorumla
+1 yılAtagül'de beyin olsa kabul ederdi.
13 Yorumla- +1 yıl
Kadin hasta
- +1 yıl
Avukatı mısın?
- +1 yıl
Kaybol iki dakka ya. Seçip seçip mi yolluyorlar sizi bize..
+1 yılFilm olması gerekli mi onu anlayamadım.
10 Yorumla
+1 yılKim ki bu neslican? 🙄
418 Yorumla- +1 yıl
kanserle mücadele ederken vefat etti neslican tay
- +1 yıl
Çok insan var öyle. Çevremde bile birkaç kişi var. Genç kız dahil. Bunun özelliği ne?
- +1 yıl
Ben hastayım diye reklam yaptı yani. İlginç
- +1 yıl
Aynen öyle dedim
- +1 yıl
Nice gençler sessizce öldüğü için mi değersiz kaldılar
- +1 yıl
yorum yapmak için yorum yapmışsım kız sürekli kanseri yendikçe kanser oldu en sonunda yine oldu yenildi bu sefer bu yüzden güçlü dedik zaten
- +1 yıl
hastalığıyla böyle reklam yapılmaz o sadece kendi gibi hasta olanlara pes etmeyin savaşın mesajını verdi saçma sapan düşüncelerle yorum yapmazsanız sevinirim
- +1 yıl
Burda anlatamam ama bunu yaşayan tanıdıklarım var. Defalarca kez kanser olup vefat eden. Ailesi acılarını içlerine gömdüler... Fenomen olmak için kullanmadılar bu durumlarını
- +1 yıl
neslican da kullanmadı zaten sadece kendi gibi hasta olanlara umut verdi yenebilirsiniz bu hastalığı dedi onlara destek oldu bu fenomenlik veya prim kasmak değil
- +1 yıl
Neyse size iyi eğlenceler... Reklama devam
- +1 yıl
sen benden de inat çıktın ya :D ne reklamı kardeşim sinir etme adamı bende neslicanın yerinde olsam bende benim gibi mücadele edenlere güç verirdim bu prim kasmak değil sessiz kalmamaktır sessiz kalanların da kendi sorunu
- +1 yıl
@ıhıhıhug kime yazdın bunu
- +1 yıl
sanaa
- +1 yıl
@buzlarkraliçesi38 aman ne yapıyorsanız yapın hastalığı ölümü bile fenomenliğe alet edenlerle tartışacak bir şeyşm yok...
- +1 yıl
ay anlaman mı kıt yoksa anlamak mı istemiyon ölmüş bir insanın arkasından bari kötü yorum yapma
+1 yılaşırı güzel bi hatunmuş destekledim
00 Yorumla
+1 yılOlmamis bence
10 Yorumla
+1 yılOlmuş
00 YorumlaUygun bence
00 YorumlaHayır değil bence insanların işi gücü prim olmuş.
00 Yorumlavalla hic tanimiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Neslican Tay'ı Naz Çağla Irmak canlandıracak! Demir Kadın rolüne uygun mu sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler