Tekrar yeni bolumleri ile yayinlanmaya baslasa seyredermisin? Ben severek ve ilgi ile izledigim en guzel dizilerden biri idi en azindan icinde aile yapilarinj bozacak sahneler yoktu
Hiç kaçırmazdım, diriliş osmanı hiç izlemedim,1 kez izlemiştim beğenmedim oyuncuları, beğenenler olabilir ama ertuğrul tadını vermedi bana o oyunculuk hissiyatını alamadım. Herşeyin ilki güzeldir.
Mesela osmanda osman olarak cok yanlis bir karakter sectiler ve hic bir zaman ertugrulu izleyenler osmanda ertugruldan almis oldugu vurgulari yukselisleri ve oyuncu karakterini osmanda bulamadilar ayrica osman dizisi en az 80 bolum ertugrul yani engin altanla devam edebilirlerdi ama osman tercihi burak olmamis olacakti
Aşkı memnu gibi ensest diziler izleyip kendini çağdaş sanan pelinsu tiplemesi 😂😂 persi bişey dicem la sana , herşeyi geçtim de hayatın da seni seven bir erkek oldu mu. Yani şu kafayı şu zihniyeti gerçekten sevip sayan bir erkek oldu mu
@Krowaz cok dogru bir konuya degindin cok tsk ederim gunumuzun aks dizilerinin icinde kesinlikle bir ensest iliski bulunmakta sadece bu bizi ve muslumanligi bozmakta tbrik ediyorum kardesim seni
@gonul_doktoru böyle kızlar sadece berke sevgilisinden ayrılmış. Beni şu kadar kişi beğenmis , beni takip etmiş gibisinden muhabbetler yapar ortamda. Bu tip kızlarla oturup sohbet etmekten keyif almazsın. Kendilerini zeki aydın çağdaş medeni sanarlar ama , bir baltaya sap. olamazlar. Oturup bi bilimden , tarihten , fizikten , genel kültürden konuşamazsın. O yüzden sordum seni kabul eden erkek var mı. böyle diye
@Krowaz Diriliş Ertuğrul dizisi tam 150 bölüm yayinlandi ve en az her bolumunu 3 kez izleyip kendimizden ibret cikartarak bakmisimdir ve tek bir sahnesinde bile bir opusme olmamistir ayrica benzetmece bozmaca olan muhtesem yuzyilda sultan suleymani rahmet aniyorum adami haremden disari cikarmadilar ve aksi bu kisi 3 yilda bir 5 yilda bir savastan gelip 1 ay anca hareme girerdi
Boşver kanka sokakta görsem yüzüne bakmam burda kendini önemli hissediyor demek ki. Hastalık gibi birşey bu. Ellerinde telefon ve internet olsun , böyle zihniyetler için yeter. Güzel bişey de olsa anlayacam da güzelde değil kız 😂😂
En İyi Cevaplar