bana hemen dizi önerebilir misiniz dostlar güzel konusu olsun lütfennn
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
'' Sen çal kapımı '' Harika baçevan uşağa, uşak baçevana sonra herkes uşağa brezilya dizisi bok yemiş yanında tavsiye ederim.
😂😂😂
Ahahahah
IQ seviyeni düşürmek için yardım istiyorsun farkındamısın.
Ne alaka? Çoğu diziyi izledim önerilere açığım. Sen bunu diyerek IQ seviyeni düşürmek için yorum yapıyorsun farkında mısın? Ha bu arada mısın ayrı.
Senin olmayan beynine ıq seviyene sıçım, dizi izlemekle öneri istemekle ne alakası var beyinsiz
Neymiş neymiş ( IQ SEVİYENİ DÜŞÜRMEK İÇİN YORUM YAPIYORSUN ) cümleye bak ya. 😂
@OndesFırat 😂 ben de anlam veremedim ne yorum yapacağını düşünmeden yazdı herhalde yazık.
Ülkemiz sizin gibi canım vakit öldürmeye adamış gençler yüzünden böyle oldu farkındamısınız. Bizler için zaman önemli. Zamanı öldürmek yerine zamanı kazanmaya çalışın veri elde edin bilgi edinin. İlla bişi izleyeceksen IQ nu düşürecek şeyler izleme git belgesel izle bilgi edinebileceğin videolar izle.
Senin cümlenle eş değer bir cümle kurdum 😂 akıl yaşın küçük ya hani pek anlayamıyorsun çok yazık gerçekten
Ergen kocanın eline düşmeyi bekle 😂
Ahahaha oğlum sen nasıl bir kafa yaşıyorsun
@OndesFırat İti bir kıza yavşamak için böyle saçma sapan uygulamalara girmene gerek yok Çeşme de böylelerinden çok var.
Senin gibi itlere maaş veren bir insanım muhattap olacağım bir it değilsin ama işte tutamadım kendimi
Bu benim kendime yaptığım son saygısızlığım olsun
😂 😂 Ahahaha kudurdu kuduruk köpek
Ben senin gibi ön yargıyla yaklaşmıyorum. Sen nereden biliyorsun benim boş bir insan olduğumu. Vakit geçirecek şeyler arıyorum -ki boş vaktim de- umarım anlayabiliyorsun.
Hepimiz ergeniz veya ergenlik geçirdik buna sen de dahilsin hayatıma girecek olan kişinin eline düşmem merak etme.
Zaman değerli diyip 24 saat işte çalışıyormuş gibi konuşuyorsun ne işin var lan o zaman burda KS de ne arıyon git çalış zamanını boşa mı değerlendiriyorsun
@OndesFırat senin gibi 10 düzine adam çalışıyor benim yerime it vaktimi çalma
Reelde karşısında duramayacağın insanlara sanaldan sallamak kolay. Sen değil senin baban bile karşımda el pençe durabilecek ken ben burda senin gibi itlere cevap yazmak la kendime büyük saygısızlık ettim ama bu son saygısızlığım kendime
@kuyumcu4141 şunu da eklemek istiyorum ülke bizim gibi vaktini evde geçirerek harcıyor vs vs konuştun ya çalışma zorunluluğu olmayan insanlar çalışmaz zaten bu seni ilgilendirmez. Bir insan dizi film izleyerek de kendini geliştirir bu seni ilgilendirmez daha sayabilirim. Kısacası oluşturduğum soruyu mahf ettin!
İlk olarak. ikide bir son saygısızlık deyip durma sürekli saygısızca davranıyorsun bir değil iki değil, sen kendini bir bok my sanıyorsun gel reele diyarbakırlıyım adres atarım bekliyorum, dizilere boş diyip burda takılman vakit geçirmen ayrı bir ironi, senin karşında ancak yüzüne tükürürüm mına koyduğumun veleti, o 10 düzine adam seni silksin
@OndesFırat özelden numaranı paylaş o klavyesini kullandığın telefonu popona sokmasını iyi bilirim
@OndesFırat özelden numaranı paylaş o klavyesini kullandığın telefonu G Ö TÜ NE sokmasını iyi bilirim
klavye tuşlarını tek tek popona sokuyum senin, parayla adam mı oldun lan
Takip et mesaj atılmıyor
Yahu bune laubalilik küfür ederek bir sonuca varamazsınız
@Kivircikpamda bak ben tamamen yanlış anlaşıldım o saygısız it yüzünden anlatmak istediğim farklı bir şey idi o izin vermedi
@kuyumcu4141 seni gayet iyi anladım burda sonradan yanlış anlaşıldım deme tanımadığın birine de hakaret edemezsin o da dahil
Saygısız insanlara hakaret etmek onlara iltifat etmek gibidir. Neyse kardeşim. O it özelden numarasını da atmadı. Neyse ya boşver onu sana tavsiyem zaman kazanman zamanı öldürmen değil işin özeti
@kuyumcu4141 senin tavsiyene ihtiyacım yok sağ ol zaman öldürdüğümü düşün sen neyse daha yazmasan sevinirim.
Taboo
Teşekkürler
Rica ederim.
Prison Break
Teşekkürler
Westworld
İçeriği nasil?
Yapay zekaya sahip robotların olduğu bir dünya yaratmışlar batı dünyası zenginler burda eğleniyor her istediklrrini yapıyorlar fakat zamanla yapay zeka gerçek dünyaya kaçmaya çalışıyor, bir dizi film izlerken kaç defa yok artık bu da mı olur dersin ya bu dizide her bölüm öyle hiç beklemediğin şeylerle seni öyle bir şaşırtıyor ki (ilk 2 bölüm sıkıcı gelebilir, konuyu anlaması da zor geliyor başta sonra oturuyor her şey)
Sağ ol bunu izlerim kesin
Rica ederim 🤗
Ya ona söyler misin rica etsem, engelledi beni nasıl numaramı paylaşayım yalan atıyor şerefsiz engelledi beni, nasıl kıvırıyor