Film ve dizi fenomeniniz ayağınıza geldi
Bak o kadar düşündüm
Görsel buldum
Emek verdim
Soru tutmadı 😒

Bazen çok uzatıyorlar bayıyor, filme tam kapılmışken uzaklaşmana neden oluyor. İlk kez izliyorsam geçmem ama tekrar izlediğim film veya dizideki sahneleri geçiyorum.
Sırf böyle olduğu için izlediğim diziler vardı.. Fakat 3. Sınıf amerikan, sabah kuşağı filmlerinde erotizm yapmacık oluyor.. Birinci sınıf kaliteli bir yapımda da erotizme ihtiyaç kalmıyor.. Aradayım yani xd
Hayır izlemiyorum direkt kanalı değiştiriyorum bir kere de dizi de erotik bir şey koymasalar çünkü ailecek izlenebilecek diziler hatta filmler kalmadı o derece.
Cevap
53Cevap
Erotik sahneler olmasa, bizde olmazdık. Çatır çatır izliyorum.
😄 o da var ama ailecek de izlenmez artık
Geçiyorum hızlı hızlı.
Komedi ya da aksiyon filminin ortasında erotik sahne filmin tüm büyüsünü bozuyor.
Evet ya
Öyle izleme niyeti olsa erotik kategoride açıp izlenir zaten. Filmlerin içinde bu dayatmayı sevmiyorum. Aileyle birlikte izlerken pat diye sahne çıkıyor.
Evet çok istesem ona özel filmler var 😒
Her türlü aşırı iğreniyorum
Geçilir mi o sahneler yahu sırf onlar için izliyorum 😏😏. Hele ki müthiş Spartacus dizisi canım dizim benim 💁♂️
O diziyi bende izledim 😁
Gözlerimi kapatıyorum 🙈😃 parmak arasından bakıyorumdur belki geçti mi diye
😂😂
@Psikopatdonkişot 🤷♀️
Geçmediyse 😀devm mı
@Maviaay12 bakabilirsin göz senin
@psikopatdonkisot tabii ki 🙄
@Maviaay12 yazdığım gibi, anlaşılmayacak birşey yok sanki 🤷♀️
Hadi inananyım sana sosyetik 😀😉
Aşırı yapay göz kanatıcı bir sahne değilse izliyorum sonuçta kötü birşey yok seksde hayatımızda nefes almak kadar normal bir durum
Evet geçerim.
Tutmadı dediğin soruda 110 tane görüş var ama sen bilirsin :D
O zaman tutmamıştı 😂
Babam bu sahneyi gördükten sonra bi daha izletmedi bu diziyi
😅
Cem Yılmaz'ın "P*rno mu? O ne yav" demesi geldi aklıma. 😀
Son benceme yorum yapar mısın 😁
Hayır abi geçmem. Geçen olursa da kalkarım, izlemem.
😁 çok seviyorsun galiba
He ben yanlış anladım pardon 😁
Üzgünüm
Genelde, en son spartacus a baktim. Her bölümde, cinsellik. Bu dizilerde oynayan oyuncular, bu sahneleri gercekten yapiyorsa, nasil bir ruh halinde oynuyolar merak ediyorum.
Bkz:Crixus ve Lucretia
İzlerim genelde, izlerken de salyam akar ağzımdan çoğunlukla.. O sırada da patt diye annem içeriye gelir🤦🏻♀️
Eskiden Yeni yetme ergenler için vaz geçilmezdi. Şimdilerde her yer erotik p*rno olunca kıymeti kalmadı.
Niye geçeyim yahu? 90'li yıllarda Cine-5 zamanı bir erotik sahne görmek için saatlerce karate filmi izliyorduk biz.
Eğlenceli yanı yok çok sıradan hem bana ne başkasının erotizminden az spesifik olun abi diyeceğim de prnya döner sonra.
Normalde geçmem ama bu attığın fotoğraftaki ikilinin öpüşmesi cidden iğrenç duruyor.
Türk dizilerinde evet yabancılarda hayır, zaten hiç Türk dizisi de izlemiyorum ki ben 😂😅
Denk gelirse geciyorum genelde. Hoslanmiyorum ve dedigin gibi irenc gelebiliyor.
Yanlız sam geçmem yanımda biri varsa kumanda bulma telaşına düşerim 🤭
😂😂
dizi izlemem ama erotik sahnenelri gecmem debk gelirse
Geçmiyorum 😂tabi yabancılar bizim filimlerimiz gibi vakumlamıyorlar birbirlerini👀
Gectigim bir film vardı oda grinin elli tonu onun disinda geçmedim hiç tabi yanimd akucuk yad aherhangi biri yoksa
Son benceme yorum yapar mısın 😁
Bazen geçmiyorum geçince takılı kalıyor 😒
Çoğunlukla geçiyorum
Teknik incelemedi yapıyorum o konuda iyi oluyor.. Şapşalca opusmelere sınır oluyorum.0
oyuncular baglı bazılar tam o duygu vermiyorlar çok yapmacık oluyorlar hele türk oyuncular
Geçmem izlerim yani ondan mı etkilencem ama romantik konuşmalar hoşuma gitmiyor onları geciyorum
Tarzım filmlerde bu sahne ya hiç olmaz ya da kısadır o sebepten çok mühim değil
Yanımda izleyen biri varsa rahatsız olmadığı sürece değişmem
Ben karşıyım o tarz sahnelere bunun sebebiyle ailecek ağız tadıyla dizi film izleyemiyoruz. Çok gereksiz neden çekerler anlamam. Bu tarz sahneleri izlemek isteyen p*rno açmalı
Ailem varsa geçerim. Güzel ise Sonra netten tekrar izlerim😂
ben film de hiçbir sahneyi geçmem şuana kadar geçmedim tadı kaçıyor gibi geliyor ama çok rahatsız olacağım abartı şeyler olursa geçerim tabi
Bazen evet çünkü aksiyon peşindeyim ben merak ediyorum ne olacağını sonra sevisin ya da iyi sevişmeler size deyip geçiyorum 😁😂😂😂
Tek başımayken geçmem tabi daha farklılıklarını izliyorum. Aileden biri varki hemen sanide geçiyoruz.
geçmezdim de, artık çok yapay, gereksiz, sadece boş kalan zamanı doldurmak amaçlı gibi sanki
Yalnızsam geçmem ama başkalarıyla izliyorsam muhtemelen geçerim
Ben rahatsız oluyorum ya
Hatta romantik sahneler de izlemeyemem. Aşırı banal bence birbiri için ölen çiftler
Gözümü kapatıyorum hemen 🙈
Ay bende
Ayyy sende mi😜
Bazen bayıyor ya atladığım oluyor.
Olabilir
Akışı hiç bozmam izlemeye devam ederim aksi olsaydı Spartacüs dizisinin yarısı çöp olurdu😀
Ailemle birlikte izliyorsam geçerim ama tek başıma izliyorsan sıkıntı değil geçmem
Yalnızsam geçmem yanımda birileri varsa geçerim bohunu çıkarmışlarsa geçerim
Evde yalnızsam bile gecerim çocukluk travması iste veya gözünü kapatırım istemsizce alışkanlık iste
Bunu da geçersin be. 😂
🤣
Geçerim onları mı izlicem🤮🤢
Bende Ya iğrenç 🤢
Tek başıma ise geçmem😅
😁
🤐🤷♀️
Tabiki geçerim özel izlemek istersem yetişkin filmleri var zaten o da ilgimi çekmiyor eskisi gibi
Romantik ya da bu tarz sahneleri olan filmleri pek sevmiyorum. Buna rağmen gel gorki aksiyon sahnesinde çıkıyor. Fazla uzatmasalar bari diyorum. Ileriye sardiracagim fazla gidiyor mu birşeyler kaçırıyor muyum diye merak içinde kalıyorum
Neden geçiyim ki gerçek hayatta yaşarken sorun yokta olan şeyin dizi filmini izlerken mu sıkıntı
kimisi gerçekten iğrenç oluyor. göze hitap eden bir sahneyse geçmem ama
Ben izliyorum film arası p*rno bulmuşum kapatirmiyim hiç.
Genelde aşk dizileri filimleri sevmem ben bayıyor vıcık vıcık
**k görende vakum makinası sanır. Adam akıllı öpüşün lan!!!
😂😂
Onlar da filme dahil, hayır
Bazen geçerim bazen geçmem
Yooo niye geçiyim direk gözümü kapyom🤭🙈
Bilgisayar dan izliyorsam zaten dakka başı kapıya bakıyorum zaten. Televizyonda izliyorsam geçerim teksem geçmem
Evet geçerim beni çok rahatsız eder çünkü mesela ben komedi filmi açıyorum karşıma sürekli bu sahneler çıkıyor bende kapatıyorum
Hayır, geçmem. İzlemek, geçmekten kısa sürüyor🤣
tek basımayken gecerım
Çoğunu pas geçiyorum.
Genellikle LGBT sahnelerimi geçerim ilgi çekmiyor.
Geçmem. Filme ait sahneler sonuçta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?