Ben Lilo ve Stitch çizgi dizinde şu repliği unutamıyorum : Ohana aile demektir, aile demek birbirini koruyup kollamak demektir, kimse unutulmaz. Bana ailenin değerini hatırlatıyor ve garip şekilde beni mutlu ediyor bu cümleyi hatırlamak. Size dokunan bir şeyler uyandıran böyle diziler/replikler var mı?Çocukluğumu süslediğiniz için teşekkür ederim.
- Ağhh özür dilerim, özür dilerim! +Shaqil sana kızmadım ama burda ölmemize sadece 1 dk kaldı. İçinde hayır diyen sesi sustur, başarına sahip çık -(shaqil basketi ıskalar) 😜 +sadece lanet olası basketi at! -(shaq dr. phil’e klozet fırlatır) +Söylesene bu ne şimdi peki -Sen duygularımı incittin +Duygularını mı? Duygularının canı cehenneme. Herkesin tek derdi duyguları. Ben şişmanım, çocuklarım çok yaramaz, yardım et yardım et! Neden kimseyi iyileştiremiyorum? O kadar aptal ve değersizimki annem haklıydı - hey hey hey! Topla kendini tamam mı! Sen iyi bir doktorsun. +Pek sayılmaz. -Ne? +Ben insanlara sadece gerçekçi olun diyorum ben psikolog bile değilim, ben bir elektrikçiyim. Seni düş kırıklığına uğrattım. -( shaq basketi atar ve kurtulmak için gerekli testereleri alırlar) +30 sn kaldı -aaaaaa! Bu işe yaramicak +Elbette çünkü bacaklarımızı kesmemizi istiyor -Önce sen yap +Saçmalama -Evet muhtemelen yeterince erkek değilsin. Anlaşılan annen haklıymış. +Asla!!! Şimdi söylesene anne korkak kim?(ayağını keser dr phil) -😈 Bu kadar kolay olacağını beklemiyordum. -😧 aman tanrım!!! +Başardım!!! Kurtulduk!!! 😃noooldu? -🤭 yanlış ayak! + lanet olsun 🤦🏻♂️
Her şey çok güzel olacak filminin repliği bence efsanedir. Birde Babam ve oğlumun açaydım kollarımı gitme diyeydim repliği hala hafızalardaki yerini koruyor..
Neden o aptal tavşan kostümünü giyiyorsun?- Sen neden o aptal insan kostümünü giyiyorsun? re-state://background_color_rgb (0, 0, 0), font_color_rgb (217, 217, 217), justifyLeft
+Ne kadar uzağa gidersen git hep bulacam seni, ne zaman düşecek olsan tutucam seni 😊 --Ya tutamazsan ya düşersem +O zaman bende atlarım arkandan bende düşerim seninle ♡Hercai♡... ReyMir 🔐♾❤