Normalleşmesi için uygun buluyorum.
Bu kadar ön plana alınmasını uygun bulmuyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Beni çok bozmuyor. Tüm tercih ve kişisel yönelimlere saygı duyuyorum. Ahlak arayanlar. Öncelikle taciz, kadına şiddet, yolsuzluk ve hırsızlık kavramlarına baksın. Rahatsız olacaklarsa izlemesinler olur biter.
Diziye de filmlere de renk katar çünkü hayatın içinde olan bir şey. Fakat özellikle ön plana taşınmasını pek uygun bulmuyorum. Neticede her izleyen kendini yetiştirmiş özentiliğe ihtiyaç duymayan insanlar değil. Bunun içerisinde 14-18 yaş arası izleyici kitlesi de var ellerinde internet var istediği zaman bu içeriklere ulaşabiliyor sonuçta. Daha kendini keşfetmeden özendirmelere yıl açabilir. Bu yüzden yaratılan hayali karakterlerin özellikle izleyicinin gözüne soka soka gösterilmesi dışında dediğim gibi renk katar.
izleyicinin gozune tecavuz de sokuluyor ornegin fatmagulun sucu ne izleyicinin gozune çatışmalar kabadayiliklar kadina siddet sokuluyor ornegin eskiya dunyaya hukumdar olmaz cukur alev alev bu diziler ulusal tvlerde yayinlaniyor yani herkes rahatlikla ulasip izleyebilir netflix bir tercih meselesi aman cocugum izler ozenir diye korkuyorsaniz biraz daha fazla ilgilenip ne izledigine karisabilirsiniz mesela sizin dediginiz gibi normal hayatta olan bir sey kimse kimsenin gozune sokmak icin yapmiyor normallestirmeye calisiliyor cunku dedigim gibi olan bir sey bu
Renk katması değil senin midenin genişliği o
Hastalık olan bir gerçeği hastalık değilmiş gibi göstermek evet midesizliktir. Eşcinsel olanlar ya dışarıdan müdahale ile oluyor ya da anne baba sevgi göstermiyor eril dişil enerji bozuluyor. Anladın mı? Haa bu izlediğim pislik platforma para aktaran rockefeller pedofilidir. Leşsiniz, renkli değil.
Sen onaylıyorsun. Keşke gerçekleri bilseniz. Ergenlikte nefis devreye girer azgınlığını söndürmek için herşeyi yaptırır kişi kendini bilmezse böyle basit dizileri izler kendini feda eder nefsine.
Hastalık veya değil bunu söylemedim ben. Ben dedim ki hayatta olan şeyler bunlar. Hayatta olan şeyleri sanki yokmuş gibi görmezden gelinerek gerçeği yansitamazsiniz. Ben muhafazajar biriyim. Dinini bu platformda kılların %98 inden daha çok bilirim. Onayladığımı söylemedim zaten olan birşeyi ozendirmedikleri müddetçe hayatın içindekileri yansıtırlar dedim. Anladınız mı bilmiyorum
Her yerde gözlere sokuyorlar millette şeref haysiyet kalmaz fıtrat kalmaz. Kadında kadınlık Erkekte erkeklik kalmaz. Ben de bunu demeye çalışıyorum bu yüzden bu pisliklerin algılara kazınması normal değil. Tecavüz taciz vs adam öldürme kadar leş bir olaydır. Bundan sonra çıkacak olan pedofilidir bunun için saldılar yaa.
Size tavsiyem gene de kınamayın dışlamayin. Onaylamadiginizi söyleyin ama kınamayın. 5 yıl sonra eşcinsel olmayacağınizin bir garantisi var mı? Buna örnek olsun diye Kur'an da bersisanin kıssası anlatılır. 200 yil evliya olan bersisa sonunda nasıl birsuru günahla beraber şeytana taparak öldüğünü anlatır.
Dışarıdan müdahele edilirse herkes oluyor. Kınamıyorum gerçeği anlatmak kınamak değildir. Gerçeği itelemek için devreye millet kınamayı sokuyor. Sana tavsiyem sakın aşı olmaa sakın...
Bir aşı 5 6 ayda çıkmaz bir de mrna aşısı... Mrna kodlamadır. Kalp iltihabı vs. görülüyor doz doz olanlarda yaşında genç yapma bence kendine bunu. 👍
Anormal durumu insanlara emboze edip normalleştirme çabası var ortada. çocukları- gençleri - karakteri oturmayan bireyleri olumsuz etkileyecek bir mecra😑 Diğer insanların cinsel tercihlerinden banane 🤷🏻♀️ Sürekli ön plana çıkarılması bence çok yanlış bu yüzden izlemiyorum
Kesinlikle doğru neden ön plana çıkartıyorlar ki
Kiliplerde dizilerde normaşleştirmek amaçlı gündeme getiriyorlar zaten bizim insanlarımız da her klibin her dizinin peşinden gitmeye hazırdır.
Uyanın artık ya izleyip de para kazandırmayın hepsi bilerek yapılıyor. Bunun farkında olup izleyen de varsa.. bir şey demiyorum.
Biz istemeyenler zaten izlemeyiz de izlenmesini istemememizin nedeni insanların izleye izleye bunların normal görülebileceğini düşüneceğinden istemiyoruz. İzleyince değişmem demeyin bugün yorumlarda beğendiğim 3 4 görüş tek oluyor beğenmediklerimin nedeni zamanında yine normal görülmesine karşı çıktığımız görüşlerdir. Bunun farkına varılmasını durumun içinde olanlardan zaten beklemiyorum. Hatta bir klipte cinsiyetsizlik ima ediliyor çocuklar ilk mavi ve pembe giyinimliyken kadının hareketiyle hepsi aynı renk oluyor vs. günümüzde olduğu gibi ilerde de bu çalışmalar olacaktır. Yine bugün yaşadığımız Plandeminin mesajı salgın çıkmadan önce piyasaya sürülen klipten verilmişti.
Sonra Acun ve başka kim varsa niye bu kadar zengin demeyin.
Cevap
113Cevap
Merhaba,
Ben zaten netflix kadar ahlaksız bir platform hayatım boyunca görmedim normal aile içinde dahi cinsellik etiketi olmayan bir film izlerken bir bakıyorsunuz konunun için ahlaksız görüntüler girmeye başlıyor ve aile içerisinde izlemiyorsunuz artık zaten netflix kullanırken babam izlediği sırada biz yanında oturamıyorum düşünün yani öyle bir platform dolayısıyla açıkçası şaşırmadım Zaten her şeyi meşrulaştırma çabası içerisindeler insanların hayatlarını karışamam herkes istediğini yapmakta özgürdür herkesin günahı sevabı kendisine ama bazı şeyleri toplum içinde siz meşru hale getirmeye çalışırsanız toplumun düzenini ve nizam-ı kalmaz, düşün evde netflix var çoluk çocuk oturuyorsunuz küçük geçti çocuğunuz var yani normal altyazılarını bakıyorsunuz her şey normal görünüyor bir anda işin içine eş cinsel ilişkiler giriyor erkek erkeğe kadın kadına öpüşen insanlar giriyor o çocuğa nasıl açıklayacaksınız o durumları belki çocuk size sormadan gidecek arkadaşıyla eşiyle dostuyla öpüşmeye başlayacak neden televizyonda böyle yapıyorlardı ben onu gördüm ben de yapmak istedim ve zaman içinde belki eşcinsel olmasa dahi o arkadaşına karşı bir ilgi duymaya başlayacak ve birbirlerine karşı Cinsel açıdan çekimler olacak ve belli bir süre sonra kendisini de eşcinsel olarak tanımlamaya başlayacak Evet eşcinsel olmak böyle birşey değildir, Ama siz çoluğun çocuğun önünde bazı şeylere meşru hale getirmeye çalışırsanız o çocuk onları meşru yapar ondan sonraki gelecek olan çocuk da aynı şeyleri yapmaya başladığı zaman toplum düzeninde ahlak diye bir şey kalmaz, bugün televizyon dizileri gayri meşru ilişkiler evlenmeden hamilelik evlenmeden aynı evde kalmak bu gibi yaptırımlar insanların gözüne sokulduğu için Türk toplumun örf ve adet ve gelenek görenekler de din ve inanç diye bir şey bırakmadılar bakın yine diyorum kimsenin hayat tarzına karışmıyoruz ama insanlar ne yaşayacaksak kendi içinde yaşaması gerekiyor bunu topluma normal ahlaklı bir şey olarak dayatmaya kalkarsanız belli bir süre sonra bu yaptığınız ahlaksızlık sizin çevrenize de yayılır ve önünü beri alamazsınız, ondan sonra kimin çocuğunun kimden olduğu belirsiz olur.
+92992929291 o kadar haklı bir görüş ki parti kur oy vereyim.. öyle haklı bir görüş 🤌🏻.. demek istediklerimi söylemişsiniz tam olmuş 👏🏻
Rica ederim ne demek ben sadece fikrimi belirttim bugün hiç normal bir şey yok televizyonlarda sadece netflix açısından söylemiyorum birbirini öldüren kesen gayri meşru ilişkiler yaşayan insanlar yani çok şaşırmadım
Valla açıkçası lgbt’yi dahil ediyorlarsa bunun sevişmesi öpüşmesini 100 defa gösteriyorlar.. hayır bir de dizinin filmi konusu güzel falan ama bunu açıp ailecek asla izleyemeyiz evde küçük bir çocuk olabilir etkilenir aynı şekilde şiddet içeren sahneler içinde geçerli bunu da normalleştirmeye çalışıyorlar bunu da desteklemiyorum ama açıkcası lgbt normalleşmemesi lazım.. bizim doğamız gereği bir erkek bir kadın birlikte olabilir sevgi duyabilir duygusal anlamda ilişki kurabilir.. tamamen avrupaya batıya özenmek.. en azından ülkemizin gelenek görenekleri var insan biraz bunu göz önüne alması lazım şimdi bana diyenler olur yallah arabistana şu lafı diyen ağır aptaldır sen çok istiyorsan yallah batıya.. şimdiden söyleyeyim bir dine sıkı bağlı değilim.. şimdi bu görüşlerimi dinime de bağlar siz söylemeden ben açıklayayım.. zaten şunu normalleştir bunu normalleştir diye toplumda ahlak kavramı kalmadı.. şimdi millet gelir bu yorumuma da linçlemeye başlarlar.. ahlak kavramını sadece din açısından düşünmeyiniz... hiçbir konuda olumlu bir konumuz kalmadı.. evlilik dışı ilişkiler bile normalleştirilmeye çalışılıyor günümüzde.. bence tarihimize geleneklerimize sahip çıkmalıyız.. evlilik dışı ilişki yaşayanlara söylüyorum millete 10 evlilik yapıp evinde 10 karısı olanlara laf söylüyorsunuz da evlilik dışı ilişkileriniz de aynı şey değil mi 10-15 kadınla adamla yatıp kalkıyorsunuz.. bunu normalleştirdiğiniz için tecavüzlerde artıyor geçmiş olsun... NORMALLEŞTİRİYORUZ.. NORMAL ŞEYLER.. TERCİHLERE KARIŞILMAZ.. diyen kesim dünyanın doğasını bozan sizsiniz !
Aynen öyle şimdi sana da bir sürü tepki gelir merak etme sevgili özgürlükçü kişiler
Versinler tepkiyi bunu bir gün anlayacaklar.. dünyanın iyice düzeni bozulsun da görsünler..
Aynen öyle aklı başında kızsın takip ediyorum seni
Perfect👌
Bende senin görüşlerini beğeniyorum öbür hesabım da
Öbür hesap?
Kendimi ifşa etmek istemiyorum söylerim sana ama buradan değil
Bir de bunu ergenliğe yeni girmiş çocuklar izliyor ne oluyor algıları benim zevkim her haltı yiyebilir fikrine bürünüyor.
Aynen öyle oluyor sonra arkadaşları arasında uygulamak istiyor
Lut’u da (kavmine gönderdik.) Hani (Lut) kavmine: “Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı bir fuhşiyatı mı yapıyorsunuz?” demişti. (7/A'râf 80)“Şüphesiz ki sizler, kadınları bırakıp erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Siz, aşırı giden taşkın bir toplumsunuz.” (7/A'râf 81) Kavmi: “Onları yurdunuzdan çıkarın. (Çünkü) onlar temizlenen insanlardır.” demek dışında bir cevap vermemişti. (7/A'râf 82) Hanımı hariç, onu ve ailesini kurtarmıştık. (Hanımı) geride (helak olanlarla) kalmıştı. (7/A'râf 83) Onların üzerine bir (azap) yağmuru yağdırmıştık. Suçlu günahkârların akıbetinin nasıl olduğuna bir bak! (7/A'râf 84) Ellerinin (ikram edilen yemeğe) uzanmadığını görünce garipsedi ve içine bir korku düştü. Demişlerdi ki: “Korkma! (Çünkü) biz Lut’un kavmine (görevli olarak) gönderildik.” (11/Hûd 70) İbrahim’in korkusu gidip, müjde hâli ağır basınca, Lut’un kavmi hakkında bizimle tartışmaya koyulmuştu. (11/Hûd 74) Elçilerimiz (melekler) Lut’a geldiğinde, onlar yüzünden kendini kötü hissetmiş, bir çıkar yol bulamamış ve: “Bu baş belası, sıkıntılı bir gündür.” demişti. (11/Hûd 77)(Misafirlerin geldiğini duyunca) kavmi koşar adımlarla ona gelmişti. Bundan önce de kötülükleri (âdet hâline getirecek kadar çokça) yaparlardı. Dedi ki: “Ey kavmim! İşte bunlar benim kızlarım, onlarla (evlenerek ilişki kurmanız) sizin için daha temizdir. Artık Allah’tan korkup sakının ve misafirlerin içinde beni rezil etmeyin. İçinizde hiç mi olgun/aklı başında bir adam yok?” (11/Hûd 78) Demişlerdi ki: “Andolsun ki, sende biliyorsun kızlarında hakkımız/gözümüz yok. (Asılnda) sen, bizim ne istediğimizi de çok iyi biliyorsun.” (11/Hûd 79) Demişti ki: “Keşke size karşı bir gücüm olsa, ya da (misafirlerimi sizden koruyacak) bir güce sığınabilseydim.” (11/Hûd 80)(Melekler) demişlerdi ki: “Ey Lut! Biz Rabbinin elçileriyiz. Sana ilişemezler. Gecenin bir vaktinde, ailenle beraber yola çık ve içinizden kimse dönüp arkasına bakmasın. Hanımın hariç! (Çünkü) onların başına gelecek azap, onun da başına gelecektir. Onların (helak) zamanı sabahtır. Sabah yakın değil mi?” (11/Hûd 81)(Helak) emrimiz geldiğinde oranın altını üstüne getirdik ve tepelerine birbiri ardına dizilmiş, çamurdan pişirilmiş taşlar yağdırdık. (11/Hûd 82)(O taşlar) Rabbinin katında işaretlenmişlerdir. O (azabın bir benzeri, bu kavmin amelini yapan) zalimlerden uzak değildir. (11/Hûd 83)“Ey kavmim! Benimle yollarınızı ayırmış olmanız, Nuh kavminin, Hud kavminin ya da Salih kavminin başlarına gelenin bir benzerini sizin başınıza getirmesin. Ayrıca Lut’un kavmi de sizden uzak değildir.” (11/Hûd 89)“Lut ailesi hariç. Elbette, onların tamamını kurtaracağız.” (15/Hicr 59)“(Lut’un) karısı hariç. Onun geride kalanlardan olmasını takdir ettik.” (15/Hicr 60) Lut ailesine elçiler geldiği zaman: (15/Hicr 61)“Şüphesiz sizler tanınmayan bir topluluksunuz.” demişti. (15/Hicr 62)“(Hayır, öyle değil!) Bilakis, onların hakkında şüpheye kapılıp tartıştıkları (azabı) getirdik.” demişlerdi. (15/Hicr 63)“Sana hakkı getirdik. Ve biz, elbette doğru söyleyenleriz.” (15/Hicr 64)“Gecenin bir bölümünde aileni yola çıkar. Sen de peşlerine düş. Sizden kimse arkasına bakmasın. Emrolunduğunuz yere doğru devam edin.” (15/Hicr 65) Ona şu kesin hükmü bildirdik: “Sabah olduğunda bunların arkaları kesilmiş (kökleri kurumuş) olacaktır.” (15/Hicr 66) Şehir halkı (erkek misafirlerin şehre geldiğini birbirlerine müjdeleyerek) sevinç içinde geldiler. (15/Hicr 67) Dedi ki: “Bunlar benim misafirlerimdir. Beni utandırıp dillerine düşürmeyin.” (15/Hicr 68)“Allah’tan korkun ve beni rezil etmeyin.” (15/Hicr 69)“Biz seni toplumun işine karışmaktan alıkoymamış mıydık?” demişlerdi. (15/Hicr 70) Dedi ki: “İllaki bir şey yapacaksanız işte benim (evlenebileceğiniz) kızlarım!” (15/Hicr 71) Senin ömrüne andolsun ki, onlar sarhoşlukları içinde bocalayıp duruyorlardı. (15/Hicr 72)(Derken) Güneş’in doğmasıyla onları bir çığlık yakalayıverdi. (15/Hicr 73) Oranın altını üstüne getirdik. Üzerlerine de balçıktan pişirilmiş taşlar yağdırdık. (15/Hicr 74) Şüphesiz ki bunda, basiret/feraset sahibi insanlar için (ibret alınacak) ayetler vardır. (15/Hicr 75) Orası hâlen bir yerleşim yolu üzerinde bulunuyor. (15/Hicr 76) Şüphesiz bunda, iman edenler için (dersler çıkarılacak) bir ayet vardır. (15/Hicr 77) Onu ve Lut’u âlemler için bereketli kıldığımız topraklara (taşıyarak) kurtarmıştık. (21/Enbiya 71) Ona İshak’ı, üstelik bir de Yakub’u ihsan etmiş ve her birini salih kimseler kılmıştık. (21/Enbiya 72) Onları emrimizle hidayete ulaştıran imamlar kılmıştık. Onlara hayırlı işleri yapmayı, namazı dosdoğru kılmayı ve zekâtı vermeyi vahyetmiştik. Onlar bize kulluk/ibadet eden kimselerdi. (21/Enbiya 73) Lut’a da hüküm/hikmet ve ilim verdik. Onu habis eylemlerde bulunan o şehirden (ve halkından) kurtardık. Şüphesiz ki onlar, fasıklar (dan oluşan), kötü bir kavimdiler. (21/Enbiya 74) İbrahim ve Lut’un kavmi de... (22/Hac 43) Lut kavmi, gönderilen resûlleri yalanladı. (26/Şuarâ 160) Hani kardeşleri Lut onlara: “(Allah’tan) korkup sakınmaz mısınız?” demişti. (26/Şuarâ 161)“Şüphesiz ki ben, sizin için güvenilir bir resûlüm.” (26/Şuarâ 162)“(O hâlde) Allah’tan korkup sakının ve bana itaat edin.” (26/Şuarâ 163)“Sizden (davetim karşılığında) bir ücret istemiyorum. Benim ücretim âlemlerin Rabbi olan (Allah)’a aittir.” (26/Şuarâ 164)“Siz insanlar arasından erkeklere mi yaklaşıyorsunuz?” (26/Şuarâ 165)“Ve Rabbinizin sizler için yarattığı eşlerinizi bırakıyorsunuz. (Hayır, öyle değil!) İşin aslı sizler, haddi aşan bir topluluksunuz.” (26/Şuarâ 166) Demişlerdi ki: “Bu işe bir son vermezsen ey Lut, kesinlikle (buradan) çıkarılıp sürülenlerden olacaksın.” (26/Şuarâ 167) Demişti ki: “Ben, sizin bu yaptığınız işten nefret ediyorum.” (26/Şuarâ 168)“Rabbim! Beni ve ailemi bu yaptıklarından kurtar.” (26/Şuarâ 169) Onu ve tüm ailesini kurtardık. (26/Şuarâ 170) Geri kalanlar arasında (Lut’un eşi olan) yaşlı bir kadın hariç. (26/Şuarâ 171) Sonra diğerlerini yerle bir ettik. (26/Şuarâ 172) Üzerlerine (taş) yağmurları yağdırdık. Uyarılanların yağmuru ne kötüdür. (26/Şuarâ 173) Şüphesiz ki bunda, (Allah’ın dostlarına yardım edip düşmanları helak edeceğine dair) ayet vardır. Onların çoğu mümin değildir. (26/Şuarâ 174) Şüphesiz ki senin Rabbin, (evet) O, (izzet sahibi, her şeyi mağlup eden) El-Azîz, (kullarına karşı merhametli olan) Er-Rahîm’dir. (26/Şuarâ 175) Lut’u da (kavmine yolladık). Hani o kavmine demişti ki: “Siz göz göre göre bu fuhşiyatı mı işliyorsunuz?” (27/Neml 54)“Siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere mi yanaşıyorsunuz? (Hayır, öyle değil!) Siz cahillik etmekte olan bir topluluksunuz.” (27/Neml 55) Kavminin cevabı yalnızca şu oldu: “Lut ailesini yurdunuzdan sürüp çıkarın. Çünkü onlar temiz insanlarmış.” (27/Neml 56) Karısı dışında onu ve ailesini kurtarmıştık. Onun geride (helak olanlarla kalmasını) takdir ettik. (27/Neml 57) Üzerlerine (taş) yağmuru yağdırdık. Uyarılanların yağmuru ne kötüdür. (27/Neml 58) Muhakkak ki Lut da gönderilmiş resûllerdendir. (37/Saffât 133) Hani onu ve ailesini topluca kurtarmıştık. (37/Saffât 134) Geride bırakılanlar arasında bir yaşlı kadın hariç. (37/Saffât 135) Sonra diğerlerini yerle bir etmiştik. (37/Saffât 136) Siz sabah vakti onlara uğrayıp geçmektesiniz. (37/Saffât 137) Gece vakti de... Akletmez misiniz? (37/Saffât 138) Semud, Lut kavmi, Eyke halkı da (yalanladı). Bunlar (helak olmuş) gruplardır. (38/Sâd 13) Âd, Firavun ve Lut’un kardeşleri de. (50/Kâf 13) Lut’un kavmi de uyarıcıları yalanladı. (54/Kamer 33) Hiç şüphesiz biz, onların üzerine taş yağdıran bir kasırga gönderdik. Seher vakti, yalnızca Lut’un ailesini kurtardık. (54/Kamer 34) Katımızdan bir nimet olarak... Şükreden kimseyi de aynı şekilde mükâfatlandırırız. (54/Kamer 35) Andolsun ki (Lut), (şiddetli) yakalayışımızla onları uyarmıştı. Onlarsa uyarılara şüpheyle yaklaşmışlardı. (54/Kamer 36) Andolsun ki, onun konuklarını da arzulamışlardı. Biz de gözlerini silip (kör ettik). “Tadın azabımı ve uyarımı!” (dedik.) (54/Kamer 37) Andolsun ki kesinleşmiş bir azap, erken vakitte onları bastırdı. (54/Kamer 38) Tadın (bakalım) azabımı ve uyarımı! (54/Kamer 39)
Yukarıda yüce kitabımız kuranı kerimden ayetleri bıraktım şimdi herkes Müslüman doğar ve şu an Burda LGBT gibi bir gayri meşru oluşuma sempati duyan onlara destek veren ve umurumda olmaz diyenler olabilir işte bunlar Müslüman da olabilir ama Ey iman edenler diye sesleniyor Allah burada şunu anlıyoruz ki iman etmek sorgu ve sual olmadan Allahın emirlerine uymak oluyor sizde Kurduğunuz cümlelere dikkat edin Müslüman olduğunu söyleyen bu topluluğa destek veremez ama psikolojik ya da hastane ortamında destek yardım edebilir Allaha dua edebilir rabbim bu topluluğa sağlık sıhhat v3 iman nasip eder inşallah
@googleamcaniz
Kuranı kerimde aynı zamanda Çalmayacaksın, Kul hakkı yemeyeceksin, yaradan ötürü yaradılana saygı göstereceksin de yazıyor. Ayrıca Peygamberimizin şu veciz sözünde belirtiği gibi Haksızlıkların karşısında susan dilsiz şeytandır. Tüm bu söylediklerinizle birllikte bunları birleştirebilirse insan oğlu sanırım bu daha doğru bir yaklaşım olur.
Oku! yaradan Rabbinin adıyla oku! O, insanı bir Alâk’tan yarattı. Oku! Rabbin sonsuz kerem sahibidir. O Rab ki kalemle yazmayı öğretti. İnsana bilmediği şeyleri öğretti.
el-Alâk süresi 1-5. ayetler
Kanka herkes müslüman değil ve müslüman doğmaz ve insanların içinde doğuştan senin deyiminle allahtan gelen bir durum bu. O zaman allah sırf cehennemde yakmak için insanları lgbt yaratmış oluyor ve tarihte sözde lut kavmine en yakın pompei halkı var ve bu halk bir ada ülkesi yani hiçbir peygamberin bulunamayacağı bir yerdeler peygamberler bölgesi ortadoğuda değillerdi. Şimdi insanları sırf cinsel yönelimi farklı diye hakaret edip onları ötekileştirmende bir taraftan kutsal kitabında geçtiği gibi sana günah oluyor haberin olsun. İnsanları aşağılamak yerine onlara "İNSAN" gibi bakabilmen dileğiyle iyi günler dilerim
Kardeşim Çok şükür En çok dikkat ettiğim konulardan biri kul hakkı sırf bu yüzden Bölge müdürlüğünü Red ettim ve Restoran müdürlüğünü bıraktım sebebi de insanların mesai saati müşterilerin ürünlerinde eksik gramaj vs sebebi ile o yüzden çok şükür Rabbime şimdi kurye olarak çalışıyorum ayrıca kimde ve nerede bir yanlış görürsem elimden geldiğince uyarıyorum ben babam ve annem ile bile tartışıyorum neden mi zekat fitre ve malının öşürünü vermeleri için hatta benim ailem kışın sokağa bırakılan köpeklere kışın çok masraflı oluyor diye yaylaya salınan atlara bile ailen bakıyor
O yüzden lütfen Kuranı Kerimin emrettiği şeyleri söylüyor diye hemen kendinden yola çıkarak insanlara akıl vermeye çalışma
Bütün doğan çocuklar Müslüman olarak doğar herkes bulunduğu coğrafya ve ailenin inanış şekline göre değişir ama her doğan çocuk Müslümandır.
3 bir cinsiyet ya da kromozom yok erkek ve kadın Allah kullarını çeşitli imtihanlara tabi tutar bu bir hastalık olabilir ama bunun Allah katından imtihan olduğunu bilmeli ve gerekli tedaviyi olmak zorunda çevremde vardı çocuk 20 yaşında abi ben kadınım diyor bana nasıl kadınsın erkeklerden hoşlanıyorum kadınlara bir şey hissetmiyorum diyor du sonra taksime yerleşti çevresinde genç kızları birileri sor hoş edip eve atıyordu oda onlara servis yapıyordu onlar kızlar ile takılırken sonra para karşılığında erkekler ile yatmaya başladı ama beceremedi tekrar babasının evine döndü erkeklere bardan kız çıkarıyordu rabbim akıl fikir ihsan etsin rabbim çocuklarımızı bizi böyle sapkın zihniyetten korusun inşallah lut kavminde eş cinsel insan çok azdı hatta o zamanın Müslümanları gece namazı bile kılıyorlardı ama onlarda helak oldu sebebi eş cinsel topluluğa duyarsız kaldılar uyarmadılar Allahta kendi hepsini helak etti ben Allahın emrini söylüyorum yarın mahşerde karşımıza çıkacak
Artık eşcinsellik Türkiye'de Tabu bile olsa, hayatımızda hepimizin tanıdığı bir eşcinsel arkadaş ya da tanıdık var ve biz onlara saygı duyuyoruz.. En azından kendim için konuşuyorum. Türk dizilerinde bile var olduğuna göre haydi haydi doğal karşılıyorum derken sahnelerde zorlanıyorum, izlememeyi tercih ediyorum. O sahneleri atlıyorum çünkü bana tamamen benim yapıma tamamen ters. Ama saygı duyuyorum. Zaten senelerden beri Türk dizilerinde bu tarz karakterlere ufak ufak algı yöntemiyle yer verilmişti.
Kiralık Aşk dizisinin Koray karakterini ve Kiraz Mevsimi'nin Olcay'ını feminen tavırları ile gay olarak algılandık...

Yine Netflix Aşk 101'de Osman karakteri paylaşımıyla bize karakterin gay olduğunu algılamamızı sağladı.
Normal buluyorum çünkü eşcinsellikte bu hayatın bir gerçeği. Sadece insanlarda değil doğada ki bütün canlılarda gözlemlenebilen bir yaşam şekli.
Bence insan yapısı gereği farklı olandan korktuğu için eşcinsellik tarih boyunca dışlanmış, kötü bir şey olarak algılanmış ve hep sümen altı edilmiş. Hatta eşcinseller bir şekilde cezalandırılmış.
Fakat teknoloji geliştikçe, iletişim kuvvetlendikçe zihinsel evrimimizin hızı da artıyor ve bu durumunun normal bir şey olduğunu kabullenmeye başladık, en azından gelişmiş toplumlarda genel olarak böyle.
Ben eşcinsel değilim ama o insanları hayatlarına saygı duyuyorum. Eşcinsel arkadaşlarım var, gayet normal insanlar, eşcinsel olmayan insanlarla hiç bir farkları yok.
Suçlu değiller, kimseye zararları yok, yani eşcinsel olup kötü insan olan da vardır belki ama iyi ya da kötü olmanın cinsel tercihle bir alakası yok.
Bu yüzden kabullenilmeyecek bir durum görmüyorum.
Dışarıdan müdahale ile o hale getirilmişler ne dışlanması 😂😂😂 yazık bu da her söylenene inanıyor. Midesizler
Hormonlara müdahale var... Küçüklükten gelen baba enerjisini yani eril enerjiyi reddetme gibi... Gelişim ergenlik hormonlar günümüz insanında çok dengesiz.
Netflix ücretli bir platform ve istediğin zaman açıp istediğin zaman kapatabilirsin. Bu yüzden bu bir seçenek ve istemeyen izlemez. Hem açıp izleyip hem de sonra amaaaa ahlakı bozuyollaaaaaaaa diye böğürenleri anlamıyorum. Sizin ahlakınız bir fil sahnesindne etkilenecek kadar zayıfsa zaten ne yaparsanız yapın. Keşke bu cinsel konularda gösterilen hassasiyet her gün gözümüzün önünde yaşanan onlarca haksız kazanca, haksız ihaleye, bal tutup da parmağını yalayan 3-5 çapulsuza da gösterilseydi. O zaman hak verirdim ama bunların amacı gerçek ahlak değil tribünlere oynamak. Asıl ahlaksızlıkları kapatmak ya da gündemden düşürmek. Geçsinler bunları.
@Aykut4535 Teşekkür ederim üstad. Maalesef durum bu. Maalesef ahlak denilen kavram cinsel objelere indirilmiş durumda. Sahtekarlık, kul hakkı, adam kayırma, adaletsizlik saymakla bitmeyecek kavramları ahlak kavramının dışına çıkarmak en büyük ahlaksızlık bana göre. Bunu yapanlar ya da çanak tutanlar netflixdeki bir sahneye ahlaksızlık diyorlar ya çıldırmamak elde değil.
2. bir mevzuda bu arkadaşlarının ahlaklarının pamuk ipliğine bağlı olması. Bir sahne görerek bolzuluyor, nasıl bir ahlakları varsa artık. :)
Normal olan birseyin normallestirilmesi demek sacma, isteyen istedigini sever size bir zararlari mi var ayrica gozumuze sokmasin diyenler escinsel veya biseksualler, heteroseksueller sokakta sarilmayin, el ele tutusmayin, opusmeyin, tv de niye bu kadar cok heteroseksuellik var niye gozumuze sokmaya calisiyorsunuz dese siz ne derdiniz onlardan bunu diyen duymadim diyen varsa onlarda sacmaliyor ama sizde sacmaliyorsunuz isteyen istedigi aşki sevgiyi yasasin siz ne kadar ozgurseniz onlarinda o kadar ozgur olmaya haklari var kisacasi sacma sapan konusmayin herkesin kendi hayati isteyen istedigi gibi yasamali nasil mutlu olucaksa öyle yasamali
Duyar kasmiyorum her size uygun gormediginiz seyi dislamaniz ve ozgurluklerini kisitlamaniz kadar sacma birsey yok ve hayvanlari ornek vermicektim hayvanlar veya bir baskasi ensest iliski yasiyor diye benimde yasicagim anlamina gelmiyor su kafadan bi cikin artik biri birsey yapti diye digeri de onu yapar veya yapsin gibi bos laflar etmeyin, 2 kisinin birbirini sevmesinin sana bir zarari yok sanki seri katillermis gibi davranmayi birakmalisiniz bir insana zarar veren bir sey degil sonucta 2si arasinda olan bir sey, amaan neyse
Gozune sokuldugunu dusundugun icin gozune batiyor buyuk ihtimal cunku etrafta o kadar cok bahsediliyor ki gozumuze sokuyorlar diye onlarin boyle soylemesi de bir etki surekli gozumuze sokuyorlar diyenlerde bu goze sokma olayini insanlarin gozune sokuyor aslinda kimse birsey demeseydi kimsenin gozune bu kadar batmiycakti, algı olusturuyorlar ve herkes tepki vermeye basliyor hersey birbiriyle baglantili aslinda
Hayır lgbtyi abarttıklari bir gerçek ve bunu sadece netflix yapmıyor çoğu büyük markaların sermayenin ve kitle iletişim araçlarının lgbt konusunda saplantılı bir takıntısı var. Nestle güney afrikada tarlalarında çocuk işçi çalıştırır anne sütünü engelleyici ürünler satar ama lgbt savunur. Neden? Çünkü ilerici ve özgürlükçü olup ve bütün günahlarından arınmış olucak. Bu konuya bu kadar takıntılı olmalarının sebebi kendi bedenlerine, arzularına ve haklarına bu kadar takıntılı olan kişilerin dünyanın geri kalanını düşünmek için hiç zamanı yoktur ama onların aksine daha iyi bir dünya için tutkuyla savaşan, insan odaklı toplumlar inşa eden, kendi konforlarını ve kişisel faydalarını feda edenlerin de cinselliklerin nüanslarını düşünmek için pek vakti olmaz
@Shazam6 Topluma zarar veriyor illa adam öldüren mi zararlı oluyor eşcinselliği sempatikleştirme ve özendirmeye çalışıyorlar bir sürü ünlü hetero çocuğunu cinsiyetsiz yetiştirmeye başladı bile bunu 20 30 sene önce niye kimse yapmıyordu da bir anda patlak verdi bu olaylar çünkü bal gibi de özendiriyorlar her yerde gözümüze sokuyorlar bunu sorumda da paylaştım siri çocuklara karşı hiç bir sebep yokken lgbtden bahsediyor çünkü çocukları kendi saflarına çekmeye çalışıyorlar eşcinsellik masum bir şey değil ve asla da olamayacak. Madem o kadar özgürlüğünüze düşkünüsünüz gidin kuralların olmadığı yerlerde yaşayın istediğiniz gibi hemde
görüşlere baktıkça anladım çoğunluğun dediği şeyler beni iğrendirdi okadar akşamları gidip her ay ayrı ayrı evlilik programları ile romantik dizi filmler ile kendilerini normal görüp sadece sahne kullanıldığı için sevmeyenlere laf edenler sonra din diyip haram diyip dışlayanlar kendileri görünce sanki kendilerine zarar veriyormuş gibi laf edenler iğreniyorum cahilliğinizden cidden eşcinsellik normal birşey hastalık ya da ergenlik ile olan birşey değil kimse sadece havalı diye kişisel tercihini değiştirmez siz okadar karaktersiz iseniz bilemem ama normal olarak görülmemesi asıl büyük utanç eskiden kadınlara oy verme hakkı verilmemeli dşye savunma yapan siyasetçiler gibisiniz ırkçlığınızın ve yaptığın iğrençliğin farkına varın artık
Sizde de ayrı merak var rahatsız oluyorsan izlemezsin olur biter...
Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Uyuşturucu, mafya filmleri silahlar çatışmalar normal, lgbt ye gelince insanların bir yerine birşeyler batıyor... Siz burada rahatlıkla eleştirebiliyorsunuz, hakaret belki de ölmelerini istiyorsunuz, fakat bir ton haberlere yansımamış, lgbti cinayetleri var, yakılarak öldürülen, tecavüz edilerek öldürülen doğru ya bazılarına göre lgbti bireylerine bunuda layık görür tabi buda ayrı bir vicdan meselesi.
Son olarak bu dünya da kınadığını yaşamadan ölmezsin, sözde din dersi verecek olanlara...
doğada bir sürü örneği olan bir durum bu.. sadece heteroseksüeller yok homoseksüeller de vardır bu dünyada, karşıyım diyenler aptal mısınız iki insanın birbirini sevmesine karşı çıkıcak kadar nefret dolusunuz yazık size yazık. bu seçim değildir, insanlar böyle doğuyorlar bu yüzden buna normalleşmek diyemeyiz çünkü zaten yaratılıştan gelen normal birşey bu. neden karşı olayım? farklı bir ırktan bahsediyomuş gibi lgbt demek de istemiyorum heteroseksüeller ne kadar normalse homoseksüeller de o derece normaldir kaldı ki anormal bir durum olsaydı dünya Sağlık örgütü tarafından bu yıllaaarr önce bunun hastalık olmadığı açıklanmazdı cahiller😏 sadece insanlarda değil hayvanlarda da görülen çok normal bir durum eşcinsel olmak azcık araştırıp öğrenmeniz dileğiyle..
Nasıl Buluyorum Söyleyim mi? Çok Saçma Ve canım Aptalca Buluyorum Pardon hakaretli konuştum biraz rahatsızlık verdiysem özür Diliyorum Ama Eşcinselliği Nasıl Normal Görülür Ya Eşcinsellik Kadar İğrenç Bir şey olabilir mi Erkek erkeğe ilişkiye girmek öpüşmek Tövbe Yarabbim Akla gelmesi bile İğrendiriyor İnsanı Yüce Allah Kadın Kızlar Diye insan karşı cinsler yaratmış dimi Gidin Kızları sevin erkek erkeğe Kız kıza olmaz Ahlaksızlik bu Netflix İzlemiyorum Ben Bende Yok Netflix Ama Böyle olmasına çok ama çok eleştiriyorum kızıyorum da Eşcinsellik Yasaklanmalı
Kesinlikle öyle
Erkekler kızlar için
Kızlar erkekler için
Böyle ahlaksıx bir şey nasıl desteklenir aklım almıyor. Bence özgüven eksikliğide buna büyük etken
Toplum ciddi bir özgüven eksikliği yaşıyor bence
Tabş herkes adına konuşmuyorum
Bir dizinin Netflix te yayınlamanması için
cinsellik,
eşcinsel ilişki,
müslüman karakteri küçük düşürme, onu eşcinsel ya da başörtüsünden çıkmaya çalışan gençler şeklinde gösterme, aileye isyan
bunlardan bir veya bir kaçı olursa dizi netflixte yayınlanıyor.
Elite mesela
Malesef izliyorum ama bir o kadar da bu bahsettiklerine ayar oluyorum.
Çok gereksiz nir şey üstelik mide bulandırıcı
Haklısın yani
@Boşverdimnick Ah o nadya ve abisi yok mu 😱
3. sezon 3. Bölüme geldim 😇
Ahhh üniversite sınavıma giricem 1 2 gün sonra sonra sabahlara kadar dizi film spor yardırıcam
Manyaklar gibi spor yapıcam
@Boşverdimnick hadi bakalım hayırlısı olsun
Nereyi istiyorsun?
Kesinlikle anormal bir durum
Bir kız bi erkekten hoşlanır
Ben bir kız olarak niye bir kızdan hoşlanayım?
Cinsel olarak tatmin edebilecek mi
ya da korumak gibi
Aşk ve değer vermek kendini özel hissetmek
Bunlar erkeklerle yaşanılacak bir şey kızla değil
Aşktan nasibini alamamış mahlukatlar tabikide LGBT yi destekler
Ben doğru bulmuyorum
Not: bende aşktan nasibimi alamadım. Hiç birlikteliğim olmadı ve ilişkimde ama lgbt ye yönelicek kadar da düşmedim
Değerlerimizi aşağılamaktan başka bir hiçç
Merhaba,
Dünyanın artan nüfusunu kademeli olarak azaltmak için güzel bir yöntem. Doğurganlığı azaltmak ve cinsler arası münasebeti "üremek" kılıfından "zevk" kısmına sürükleme çabasıdır fikrimce.
İki yetişkinin kendi aralarında isteği doğrultusunda yaptığı hiçbir şey ne beni ne de sizi ilgilendirir.
Işıkla kal.
Aynen öyle hocam, bende amacın bu olduğunu düşünüyorum. Böyle söylediğinde bazıları köpürüyor babasının şirketi gibi savunuyor. Lakin bu sahneler insanların beynine bilerek isteyerek işleniyor buna eminim. Bunlar komplo teorisi değil buna da eminim. İsteyen komplo teorisi desin, gözünü kulağını herşeye karşı kapasın. Umrumda da değil..
@bLackStar4141 Açıkçası insanların nüfusunun azalması dünyanın işine gelir. Bazı cahil ve öyle kalmak isteyen toplumların dünyayı bütün olarak görmesine imkan yoktur. Dolayısıyla çiftlik dönemlerinden kalma içgüdüleri ile her ailede 9 - 10 çocuk görülüyor. Bu insanların hepsini bilgilendirmek imkansız olduğundan bu yolu başarılı buluyorum. Sempatizan değilim ama gerçeklere kulağımı ve gözümü kapatamam.
Eşcinsel hislere saygım var ama eşcinsel ilişkilere saygım yok. Çılgın heteroseksüel ilişkilere de saygım yok. Bana kalırsa dizi ve film sektörü toptan yok olsun. Hepsi para kazanmak için yapılan ama gerçekten insanlara bir şeyler anlatmayan, beyin uyuşturan, boş şeylerden ibaret.
Örnek olarak Müge Anlı. Saatlerce teneke beyinlerin ne yaptığıyla ilgileniyor. Bizim zeki kızlarımız da orada olan şeyleri ülkeye genelliyor. Ayrıca eşcinsel olmamasına rağmen eşcinsel ilişki yaşayan bir sürü insan var. Bu ilişki türünü genellikle eşcinsel hisleri olup heteroseksüel birine ilgi duyan insanların bulaştırdığını düşünüyorum.
Evet bir heteroseksüel eşcinsel ilişki yaşayabilir. Evet bir eşcinsel heteroseksüel ilişki yaşayabilir. Buna kendini alıştırabilir. Bu açıdan bu tür dizilerin insanları etkileyebileceğini anlamak zor olmasa gerek.
Ben gayet normal buluyorum insanlar özgür canlılar istediklerini yapabilirler ama tek sevmediğim şey Netflix mi yoksa onlarda böyle mi bilmiyorum ama sürekli sevgi dışında bir cinsel çekim oluyor gerçekten insanlar birbirini sevmeden nasıl öyle hemen yapıyorlar anlamış değilim doğrusu. Tanıştıkları zaman insan bir konuşur eder illaki eşcinseller değil herkes cuppa yatak
Eşcinsellik normaldir. Ve cinsel yönelimler kişinin kendi dışında hiç kimseyi ilgilendirmez.
Eşcinsellerin neler yaşadığının bir kısmını izleyebilmek için sorudaki fotoğrafın filmini ve Cahil Periler filmini izlemenizi öneririm.
Not: Mavi En Sıcak Renktir.
Gayet doğal buluyorum! Bir ütopyadan bahsetmiyoruz hayatta var olan şeyler bunlar! Homofobik ol, nefret et, kin besle istersen... Var olan bir şeyi görüyorsun sadece! Görmezden gelmek yokmuş gibi davranmak daha sıkıntılı bir durum. gözünle görmediğin bir sürü şeye inanır var olana tahhamülü yoktur! işte bu rahatsızlık. Çok rahatsız oluyorsan kusura bakma ama hadi ordan izleme! Sanki bağlayıpta izlettiriyorlar.
Normal. Adamlar sevgiyi gosteriyor. Dininize uyar uymaz. Bakmazsın izlemezsin olur biter. Tv de tecavüzler, silahlar, zorla evlilikler, kadına şiddet konusu işlenirken ağzını açmayanlar buna gelince dinimize uymuyor, türk halkı bu değil, bunu normallestirmeyin diyor. Hoşşttt..
Her ikiside yanlış. Hepside teker teker yayından kalkmalı
Bu toplum tv izleyeceğine az kitap okusun
Sonra niye gelişemiyoruz
Tv izlemekle kitap okumayı aynı anda yapabilirsiniz. Tv yi kullanmayı doğru bilseler 600 sayfalık kitaptan alacağımız verimi 15 dk da bir filmden alabilirdik belki. Sen görmek istemesen de bu insanlar varlar. Ki beğenmeyen izlemesin. Kimse zorlamıyor izleyin diye. Bende kurtlar vadisi çukur gibi dizileri sevmiyorum ve izlemiyorum. He seveni de çok. Banane.
Rahatsız olan izlemesin, kapatsın. Zorla izletmiyor kimse. Normalleşmesi gerek.
Ve rahatsız olanlar kapatırsa bizim normalleştirmemize bi katkı da bulunurlar.
(LGBT bireyi değilim. Sadece saygı duyuyorum, çünkü bence insanların yönelimi alay konusu ya da yargı konusu olmamalı. Sevmek zorunda değilsiniz tabii ama saygı duymalısınız. Onlar benim saygı duymamama saygı duysunlar diyenler ise, saygı duymalısınız, eğer siz saygılı olmazsanız bizde saygılı olmayız.)
Ya bence yaradılışa aykırı bir iş. Allah erkeğe penis vermiş kadına vajina. Diyelim ki lezbiyensin nerenle sokucaksın olum karşındakine bir de o kadar normalleştirmeyi deniyorlarki her platformda iki kızın veya iki erkeğin birbiriyle öpüştüğü sahneler var ve benim düşüncem "senin koyacağın sahneye s*kayım" oluyor hatta iki lezbiyenin filmini çekmişler film onlardan ibaret öpüşüyorlar s*kişiyorlar ben öylelerini bir gün karşıma alıp git pompey şehrinin fotoğraflarına bak sonra pompey şehrinin hikayesini dinle bak gay veya lezbiyen oluyor musun demek istiyorum CİDDEN SIKTI GENÇLER HERKES KENDİ FANTAZİLERİNİ SAKLAYABİLİR BENCE ASIL NORMAL OLAN BU
Normalleşme olarak da bakmıyorum, karşı da değilim.
Zira bana normal geliyor zaten, bu da demektir ki normal bir şey bu. Dizi, film ya da diğer eserler, dünyayı yansıtmalı, içinde bulunduğum zamanı aktarabilmeli. Aktarmaları açısından da olmalı bunlar.
Toplumun bir kesimi onlar nihayetinde, görmezden gelmek asıl anormal olan.
Herkese saygım sonsuz ben normal buluyorum. Zihniyeti bir dizi, film ve belgeselden bozulanlar kendini biraz geliştirmeye baksınlar.
İsteyen izler istemeyen izlemez bu kadar basit her şeye kendinizi kaptıracaksanız kitap falanda okumayın, müzikte dinlemeyin, filmde eşcinsel gören eşcinsel oluyorsa bu zaten içinde vardır onun, film bahane, aşırı gereksiz tartışmalar bunlar yarın birgün Avrupa'da, amerikada bulunsanız gözlerinizi kapatarak mı gezeceksiniz?
Keşke üçüncü seçeneği ekleyip netflix'in eşcinselliği benimsetme ile ilgilenmediğini ekleseydin.
Benim görüşüm her insan kendince özgürdür. Yaşam tarzını kendi istekleri doğrultusunda kendisi belirler.
İzlediği içerikler onun yaşantısına yön vermez.
Doğru bulmuyorum sakıncalı kadın erkek arasındaki ilişkiyi gözler önüne dermesi bile yanlışken hemcinsi ile son derece sakıncalı bir durum.
İyi niyetli bir yaklaşım değil herkes bunu idrak edemeyebilir
Normaldir ama abartınca da dizi izleyemiyoruz. Sense8 diye saçma bi dizi var. Yazarı da transmış eyvallah ama konu ilerlemiyor bi türlü. Olayları anlayana kadar sezon bitecek ama tek izlediğimiz gay ve lezbiyen çiftlerin sevişmesi. Tamam kardeşim anlıyoruz, karşı falan da değiliz de ben bunları p*rno sitelerinde izlerim zaten sen bana senaryoyu anlatsana!
Gayet normal buluyorum bir kadınla bir erkeğin sevişme sahnesi kadar normal. Ama Netflix bazı şeylerin b*kunu çıkarıyor eşcinselliğin olmadığı dizisi yok, siyahi oyuncunun olmadığı dizisi yok. Tamam azınlıkları normalleştirmeye çalışıyor ama bana biraz samimiyetsiz geliyor bu kadar abartınca.
Çok rahatsız edici,
Küresel ahlaksızlığa dönüştü resmen.
Doğuştan olanlarda bir sıkıntı yok…Bu yanlış hatırlamıyorsam Kur’an-ı Kerimde de geçiyordu.
Fakat sonradan olanlar, sapkın kesim.
Sonuçta Allah işine hakim,
Bilmez miydi sadece erkek ya da kadın yaratmayı?
Çok kötü, insanlar kendi geleneklerini, kültürlerini unutuyor.
Filmin konusuna ve beni sarıp sarmamasına bakıyorum. Eş cinsiyetli arkadaşların birbirine karşı yaptığı şeylere odaklanmıyorum bu yüzden gram rahatsız olmuyorum. Rahatsız olanları da mantıksız buluyorum bir dizide görüyorsun diye İbné olacaksan içinde var demektir dizi izlesen de izlemesen de bir gün onu dışarı çıkartırsın zaten. Dizinin sarıp sarmamasına bakılmalı sonuçta zorla kimseye bir şey izletmiyorlar :).
Nasıl ki mafya filmlerini, uyuşturucu , alkol ve sigara gibi ürünleri , kadınlara şiddet , her platform ağlama zırlama gibi moral bozucu şeyleri onaylamıyorsak eşcinselliği de ONAYLAMIYORUM. Kapalı kapılar ardında kim ne yapmak istiyorsa yapsın herkes kendi bacağından asılır. Fakat normalleştirme ya da teşhircilik ön plana çıkıyorsa HAYIR.
İnanın ya da inanmayın zamanında bir kavim komple bu suçtan dolayı HELAK edilmişti. İzlerini merak edenler internetten bakıp görebilir. Hastalığı olan kişiler de olabiliyor tedavi olmayı seçebilirler.
eşcinselliği hastalık ya da heves değil kişinin kendisinde olan normal birşey böyle düşünmen asıl sen dindar gelenekselci eskide kalmışsın eskiden siz Müslümanların dediği putlar nasıl cahillik döneminde kaldı ise artık gelecekte de insanlar anlayacak dinlerin nasıl cahillik dönemini başlattığını döngü ve zaman değişiyor toplum daha akılcı ve bilime doğru bilgiye bakmaya çalışıyor erkek kadın ayrımı ırkçılık hepsini yavaş yavaş silinecek
@Senatoryumss Halen dünya dan bir haber yaşıyorsunuz. Bugün ki toprakların haritaların çizilmesinde ki sebepler halen dindir. İnsanların dini kabul etmeleri ya da etmemeleri dünyanın dönmesine benzer, ister dönüyor de ister deme yine de o dönmeye devam ediyor. Tabii ki sizin gibi bir cahille tartışmaya lüzum duymayacağım zira senli konuşarak saygısız ve ilimsiz olduğunuz aşina. Eşcinselliğe gelince gelecekte ne olur kimse bilemez ama şuna eminim ki sizin gibi eşcinsel savunucuları ( bana göre pedofililerden daha sapıksınız ) asla bu işi normalmiş gibi gösteremeyecek.
peki dünya haritasını değiştirdiği için din haklıdır tamam ah savunman bile hala eskide kalmış aşırı aptalca ne diyim daha bundan sonrası boş olur sen daha anlamadan birşeyler sallarsın
sen git hocalara falan üfüttür kendini dindar cahil sinir bozucusunuz
eşcinsellik zaten normal. benim artık çok temel sınır konularım var. mesela biri "eşcinseller lut kavminin torunları" vs gibi cümleler kuruyorsa onun hakkında dünyada hiçbir değeri olmayan biri olduğu hükmünü verebiliyorum. lgbtiq, cinsiyet eşitliği gibi konular resmen cahillik turnusolü. Kiminle konuşup konuşmayacağıma karar verdiriyor.
Eşcinsel olan her sahnede %90 yalaşma +18 şeyler var bu çok rahatsız edici... İsteyen istediği gibi olur ama 14-18 yaş arasındaki kitleye bunu empoze etmeleri çok yanlış kendini tam tanıyamamışken başkasına özenen gördüm bu hayatımda ergenlikte hormonlar ile anlık hissi hemen eşcinselliğe bağlıyorlar.
Millet cok entel takiliyor ama sapikligi tercih mezelesi haline getirirseniz, yarin bigun ensestler de cikar tercih meselesi der. Hicbisey diyemezsiniz. Derim diyen varsa sebebini burdan aciklasin lutfen. 3 kurusluk zekaya 5 kurusluk ozgurluk tanirsan doner o iki kurusla kendi cinsine saplar. Benim gorusum de bu🙂
Her dizi ve filme sokmaya çalışmaları hoş değil. Göze zorla sokmakla normalleştirme yapamazlar ki daha çok nefret sağlıyorlar.
Önceden lgbt ile ilgili bir düşüncem yoktu, desteklemiyor önlerine taşta koymuyorum. Yaşasın insanlar banane. Artık iğreniyorum. Arada ki aşkı filan anlatsalar onada tamam dicem ama ille sevişme s*kişme sahnesi koyuyorlar.
Normal buluyorum. Hayatin gercegi rahatsiz olan izlemez. Normal bir ulkede nufusun en az %5 i escinseldir. Ispañ ya da evlilik ve evlat edinme dahil her turlu haklariña kavustular ama Trde escinsellere év ve is bile vermiyorlar. Umarim duzelir.
Hayatın gerçeği değil müdahale edilmiş fıtratı boka dönmüş midesi genis insanların gerçeği. Evlatlık veriliyor demişsin bir de Allah sana çocuk nasip etmesin o çocuk anne baba eril dişil enerji nedir bilmeyecek haysiyetsiz puh sıfatına rezil. Bir çocugun hayatıyla oynamak katillikten başka birşey değildir.
Akpli mi? Gerçekten zavallısın gerçeği duyamayacak kadar zavallı bu arada parti tutmuyorum köle senin gibi 😂
Bırak eşcinsel filmleri ben normal dizi bile izlemiyorum hepsi ahlak bozucu sapıkça insan doğasını yıllardır unuttu ve bunun normal birşey miş gibi konuşup izlemesi bana mide bulandırıcı geliyor ve bu konudaki ön yardım asla değişmez
Ailecek film izlemek gerçekten çok zor resmen eşcinselliği yaymak için yapılmış bir program ve buna herkes destek veriyor üyelik alarak
Bence de
Ciddiyim çok saçma
Eşcinsellikten ziyade genel olarak cinsellik enjekte edilmeye çalışılıyor televizyon yapımlarında. Bu amerikan/hollywood etkisi bir miktar kültürel yozlaşmaya ve global olarak evlilik ve aile kurumuna verilen önemin bireyler bazında azalmasına sebebiyet veriyor bence.
Benim gördüğüm son senelerde Netflix popularitesi arttığından beri, genç kız ve erkekler artık kendilerini sorgulayıp duruyor... ben aslında erkek değil miyim? ben lezbiyen miyim diyen binlerce genç var... bunun büyük kısmı da etki altında kalarak oluyor
Resimdeki filmi izlemiştim baya sevişme ve açık sahne vardı
Beğendim ama şimdi bu tip eşcinsel film ve videoları iğrenç geliyor
Eşcinsellik olmasaydı diyorum bazen
Yani iğrenç her açıdan (artık düşüncem bu yönde)
Beni rahatsız etmiyor açıkçası sonuçta global bir platform herkesin kişisel düşüncelerine, dinine, fikrine saygı duymak çabası yok rahatsızlık duyan o tarz sahneleri atlar ya da izlemez yapacak birşey yok 😊
Boyle seyleri tasvip etmiyorum. ozentilikle ortaya cikan seyler normallestirilmemeli
Dogustan kimlik karmasasi yasayanlari tenzih ediyorum. neticede oyle yaratilmislar. Ama gay biseks lez icin ayni sey gecerli degil
burda buna karşı çıkıyorsunuz ama akşam evde evlilik programlarına bakıp ya da romantik birşey izleyip ne güzel diyorsun ama bir gay romantik ilişkisi sadece sahne aldığı için fazla buluyorsun bu adaletsizlik nereye kadar acaba
Sapkınlikta adalet aramak biraz komik oluyor ama.
neresi sapkınlık ya böyle doğduğu için bir insanın cinsel tercihine bu neden sapkınlık olsun ya cidden eski kafada kaldın doktorlara cadı diyerek yakan insanlardan bir farkın kalmadı seninde şu an
@Senatoryumss ya he tamam
Eski kafa mı?
Sen yeni kafasında bir faydan mı var?
Nesin sen? ayete ters düşüyorsun farkında mısın?
Kuranda geçiyor ve gerçekten sapkınlar. İğrençler.
recep ivedigin son filmine baktim burda ords bile gay şakasina birbirlerini kerkinme sahnesi yapmişlar. bir film olmasin ki icinde escinsel bir konu gecmesin. uzun sezonlu dizilerde gay karakter olabilir ama alakasiz bir dizide böyle sahnelere alakasiz yer veriliyorsa zaten izlemiyorum.
😤Bazı insanlar lgbt üyelerinin bu kadar göze sokulması sevmeyen insanları otamatikman Tv de tecavüzler, silahlar, zorla evlilikler, kadına şiddetti savunduğunu sanıyor.🙄
İkisi bir birine bağlı değil. Birini aldınmı diğerini savunmuyorsun, pakat halinde dağıtılmıyorlar. lgbt üyelerinin bu kadar göze sokulması da hoş değil, Tv de tecavüzler, silahlar, zorla evlilikler, kadına şiddette hoş değil.
Bilerek yapılıyor zaten.. bizim genç müslüman kitlede otursun izlesin onları. İzlediklerimizden sorumlu olucaz ahirette. Murat övüçün "neşflikksss" demeside anlaşmaydı. Spontone gelişen birşey degilsin. O storylerden sonra adamın 1 milyon takipçisi artmış. Valla ne diyim iyi uyuruyorlar bizi. İzlemeye devam edin.
günümüz de, sanki çekilen film ve diziler de eşcinsellik olmasa izlenmeyecekmiş gibi her yapım da bulunduruyorlar. bu kadar fazla ön plana çıkarmaya gerek yok.
Bunu geç artık İslamı değerleri de eşcinsel olarak gösteriyor şerefsizler başörtülü lezbiyenler ömer osman isimli gay erkekler var bunların filmlerinde.
Pinkwashing olarak görüyorum bunu yapan kurum ve kuruluşları asla desteklemiyorum. Normalleştirme çabasından çok kesinlikle ticari bir amaç var ve eşcinsel arkadaşlarım bile bu duruma karşı çıkıyor. Bu durum LGBT topluluğunu övmekten çok gömüyor.
Ortalama bir iliskiolahilir ama izledigim buyuk cogunluktaki netflix dizilerimde cinsellik on planda ben o sahneleri izlemek istemiyorum o tarz sahneleri izleyipte entelmi oluyolar bence abartilmadigi surece olabilir
milletin gözüne soka soka normalleştirmeye çalışıyorlar
normal değil gelip yorumun altında havlamayın bu normal çok normal diye
bilime göre bile normal değil gerçi normal olmadığını savunanları hemen susturuyorsunuz ama 😌 neyse
Zaten dünyada aile kavramını bozmak için böyle platformlar oluşturuyolar
Ç
O
M
A
R
🤟🤟🤟
Sen gibi boş kafalar dekolte sevişme vs gibi şeylere odaklanmaktan arka planı göremezsiniz. Böyle şeyleri savunuyosan git kendine gay sevgili yap daha isabetli olur
Boş olan sensin at kafası. İstediğim gibi sevgili yaparım da sana giren çıkan mı var? Veya olmasını istiyorsun da ''erkekliğine'' bok sürdürmemek için söyleyemiyor musun?
Ergenlikten dün mü çıktın naptın m k
Böyle yapmayın, hepimiz aileyiz...
@The_Freakk Bi tanesi göt olur laf bulamaz, diğeri Münir Özkul'a bağlar. Bu mu lan aile?
Aileye kavramına göndermeyi anlamadın sanırım.
Ama Münir Özkul'u çok severim, benzetmeyi de çok sevdim 😂😂
Velhasıl-I kelam, toplumdaki aile kavramımız müthiş seviyede ya, canı sıkılan karısını boğazlıyor ya, çocuğunun önünde annesini öldürüyor ya, ona küçük bir ironi yaptım.
Aile kavramını tehlikeye atanlar sadece eşcinsellermiş gibi konuşluunca ben de çok sinirleniyorum.
Bu ayrım, insanlık dışıdır.
Ben eşcinsel değilim ama her türlü taleplerine saygı duyarım. Zira benim özgürlüğümü kısatlayanlar onlar değil başkaları.
@ben_de_soruyorum
@The_Freakk +1
Normalleştirilmesine karşıyım.Seçime saygı duyma meselesi değil ama kimsenin özel hayatinin tercihleri benim gözümede sokulmak zorunda değil. Neyi tercih etmişse etmişler gidip dört duvarda yaşasınlar.
Aslında ön planda tutulmuyor sadece alışkın olmadığımız için gözümüze batıyor diye düşünüyorum. Bana hiç farketmiyor Queer as Folk dizisini izledikten sonra izlediğim hiçbir dizideki eş cinsel sahneler bana ovv gelmedi mdmd
Netflix sanırım bunu bilerek kasıtlı olarak yapıyor? Yani özellikle eşcinsel sahneleri olması için uğraşıyorlar.
Çok sinir bozucu evet
Normal cinsellik sahnesinden çok eşcinsellik görüyorum
Oradı daha da sinir
Olmaması gereken bir şey. Gençliği ve ülke geleceğini yavaş yavaş mahvediyorlar.
Resmen toplumu zehirliyorlar.
Her yerden Gay , Lezbiyen çıkıyor...
erkek erkeğe olunca iğreniyorum ya, çok kötü bi görüntü oluyor.
bu eşcinsellik ve cinsellik yüzünden cocuklar uyumadan netflix açmıyoruz.
Bence bu tür sahneler bilerek insanların zihnine empoze ediliyor. Netflixin çokta masum bir şirket olduğuna inanmıyorum niyeyse.
Bu kadar ön plana alınmasını uygun bulmuyorum. Lut kavminin helak oluşunun nedenine bir baksınlar normal birşey diyenler
Özenti bir toplum oldğumuz için pek sevmiyorum izlerken de pek umursamıyorum ama yine de tercih hakkım olsaydı olmamasını isterdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?