Leyla ile Mecnun dizisi, Exxen’de yeniden başlayacak. Eski kadronun korunduğu dizide, değişen tek isim; Leyla karakteri olacak. Karakteri canlandıracak yeni isim, Masumiyet dizisindeki performansıyla beğeni toplayan; Deniz Işın!
Leyla ile mecnunu hiç izlemedim.. O kadar çok övüyorlar ki eskisini, diziyi baştan izlesem mi diye düşünüyorum. Acaba sıkılır mıyım ya da zaman kaybımı olur bilemedim. Exxen'e gelince; hiçbir dizinin eski haliyle şimdi ki hali tutmaz.. Her dizi çekildiği dönem güzeldir.
Sana net söylüyorum hemen başla hiçbir sahne bak bölüm demiyorum hiçbir sahne sıkmıyor acayip güzel bölümler 1 buçuk saat ben yine başladım çok çok kısa sürede 44e geldim ne ara geldim bilmiyorum acayip güldürüyor beklemediğin anda bile güldürebiliyor mimikler efsane kısacası başlamaman kabahat
Leyla ile mecnun dizisini çok az izledim, bu kadını hiç tanımıyorum. Yani nasıl bir uyum olur bilmiyorum ve hiç merakta etmiyorum. Zaten bitmiş bir diziyi tekrar başlatmak kadar saçma bir şeyde olamaz yani. Ne kadar güzel olursa olsun asla eski tadı vermez ve asla eski sürükleyiciliği olmaz. Ölü yatırım bu işler zaman kaybı.
FArklı isimlerde olabilirdi ama izleyip görmek lazım performansını işi çok zor çünkü kendisinden önce bu rolü oynayanlar gerçekten hakkını verdiler Özellikle Zeynep çamcı ve melis birkan cıtayı baya yükseltiler bakalım bi görelim
Ya şu tatlılığa bakın masumiyetten biliyorum bu kızı gerçekten çok tatlı biri roportajlarını izleyin bence hak vericeksiniz bana ona her rol yakışır ❤️
Oyuncuyu hiç bilmiyitim hem olmazsa eski dizide yaptıkları gibi leyla'yi degistiriler. Bence eski tadı vermeyecek ve l&m tekrar başlasın diyeblerin çoğu tekrar başladığı için kufredecej
Evet belki iyi olabilir izleyip göreceğiz fakat Zeynep Çamcı’ya kimsenin rakip olabileceğini düşünmüyorum. Diziye ve karaktere cuk oturan tek kişiydi benim gözümde.
Finalinde Mecnun'un hayali olduğunu ve aslında kişileri Mecnun'un kafasında kurduğunu gösterdiler, buradan sonra nasıl toparlayıp hikayede bütünlük sağlayacaklar pek anlayamadım açıkçası.
Çoğu tekrar başlayan dizinin illa oyuncusu veya yönetmeni yazarı herhangi biri değişti ama leyla ile mecnunda tüm herkes hatta sadece birkaç sahne oynamış kişiler bile var o derece senarist yazar yönetmen herkes aynı oyuncular aynı bi leyla değişti o da çok farkettirmez
Tabii ki de değil yanlış seçim olmuş bariz belli ama yine de bildikleri vardır illa onların uzmanlık alanları ve herhangi birini düşünmedim ama yine de hazal atay olsa fena olmazdı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bayılıyorum bu karının oyunculuğuna ayrıca çok güzel biri sevindim onun olmasına