Diziyi belki de 10 kez izlemiş biri olarak söyleyebilirim ki mükemmel bir seçim olmuş.
Daha önce KizlarSoruyor da başta olmak üzere pek çok yerde kim olmalı, kim olmalı sorusunu görmüş ama kim gelirse gelsin o tadı vereceğini düşünmemiştim. Aslı Enver adı da hiç aklıma gelmemişti.
Su an ise ilk defa gelecek bir Leyla'nın seyirciye ilk Leyla'yı andıracağını düşünüyorum.
Aslı Enver'in ise daha önce komedi geçmişi olup olmadığını bilmiyorum ama kendisi için çok zor bir deneme olduğunu düşünüyorum.
Umarım altından kalkar ve bize eski Leyla ile Mecnun tadını getirirler.
Bu arada en azından bizim gemimiz dönüyor :)
Dizi final olmadı mı? Exxen dizileri bana çok zorlama geliyor bırakın her şey tadında bitsin. Aşk masalı mıdır nedir o da çok saçma yabancı özentisi olmuş Türk okullarının nesi var sanki öf güzel gençlik dizisi yapan yok ve exxen reklamlı haliyle paralı olmasıyla çok gözümden düştü bence hiç gerek yoktu bu platforma. Exxen, blutv, Netflix, bla bla millet hangi birine para versin çok saçma geliyorlar bana
Dizi final olmadı hükümet tarafından dizi kaldırıldı bu yüzden 103. Bölümde final yaptı yoksa dizi daha devam edecekti.
Bildiğim kadarıyla finali yayınlanmamıştı ama hüzünlü anlamlıydı eskiden severek izlerdim ama bitti yani uzatmanın anlamı yok sanki
Elbette eskisi daha güzel ben halen eski bölümlerini açıp izlerim. Yayınlanan final bölümü aslında normal bölümdü final öyle yapılmayacaktı işte hükümet dizinin fişini çekince öyle oldu. Şimdi çekilecek olan leyla ile mecnun dizisini eskisine değişmem dediğin gibi tadında bırakmak daha iyi ama yinede yeni çekilecek olanı merak etmiyor değilim ilki gibi güzel olmayacağınıda biliyorum benimkiside merak işte
İnşallah beklentilerin güzel karşılık bulur da dizi güzeldir iyi seyirler dilerim
Diziden bi beklentim yok yalnış anladın sen neyse iyi geceler. d
Yani kadının oyunculuğuna birşey diyemem iyi oyuncu. Ama bu role uygun değil bence az daha güzel az daha cool biri olmalı. İlk aklıma gelen Hafsanur Sancaktaroğlu cuk otururdu. İlayda Alişan da oynasa süper olurdu; hem daha bıcır bıcır hem oyunculuk süper hem kendi güzel. Tabi benim fikrim😁
Onlar da Ali Atay'ın yanında pedofili gibi kalırdı ama Aslı da yakışmamış fazla kart duruyor
Kız nöbetçi senarist çıktı 😅
İlayda’nın Serkay ile pedofili gibi durmadığını masumiyette bizzat gördük. Ama illa o olsun dememişim. Birkaç örnek vermişim.
Mutlu ol yeter’i izledim bu arada evet uyumları güzeldi. Ama burda aynı olacaklar diye bir kaide yok.
İnsanlar bir konu hakkında birşey söylemesi için illa o konunun uzmanı olması gerekmiyor. Yorum yazmak için senarist olmam gerekmediği gibi...
Son olarak görüşümün altına benim fikrim yazmışım. Burası KS burası özgür bir platform İnsanlar fikirlerini hakaret ve kaba olmamak kaydıyla söylemekte özgür. saygı göstermek bir erdemdir. O da malesef herkeste olmuyor!!
@_slash_ thanks
Bence ezgi asaroğlu olmalıydı
🤭😂
Eig için teşekkürler
Cevap
73Cevap
Aslı Enver i severim ama Leyla karakteriyle bi uyuşturamadım, aklıma direkt Suskunlar Ahu canlanıyor, dram dizisi canlanıyor. Garipserim yani. İlk Leyla karakteri çok iyiydi
Ezgi Asaroğlunun tadini kimse veremez ilk onla hayat buldugu icindi belki ama o tadi yakayabilirler umarim. Cunku gelmis gecmis en iyi diziydi kendi dalinda
Onu bunu bilmem de.. Trt de yayinlanmazsa ticaret olur ve izlemem.. Insanin sevdigi seyleri kullanmaktan vazgecin.. Kurtlar vadisi bastan izlemeye baslayacam..
Size iyi ticaretler.. Mecnun benim icin bitmistir
Ne zaman başlayacak? Beni ilgilendiren konu o. Erdal Bakkal, İskender, İsmail Abi, Yavuz, Ak sakallı dede ve Mecnun aynı karakterlerse ve yine yazan da Burak Aksak’sa izlenir. Gerisi pek de önemli değil benim için.
Daha çıtı pıtı biri olmalıydı bence Ezgi Asaroğlu'ndan sonra uymadı hiç biri :D
Exxen olması beni üzüyor ki zaten iyi yapımların tekrarı berbat olur...
Allahımmmmmmmm Sana geliyorum yok artık LM yeniden mi başlıyor yani? İsmail abiiiii Hooooppppp nidalarını tekrar duyacak mıyız!!! Bak şaka deme sonra çok kızarım :x Erdal bakkalın 200 100 100 200 100 200 diye para saymasını özledim be abiiiiiii :,(
Bu role uygun değil. Dizi bence yerinde final yapıp bırakmalıydı. Bazı şeyleri uzatmayı çok seviyoruz ve boku çıkıyor.
Aslı enveri severim çok neşeli kıpır kıpır gelir bana mutlu ol yeterdeki birlikteliğin burada devam edecek olması güzel ancak ilk leyla gibi olmafı hiç biri bende
Aslı Enver'in enerjisini seviyorum. Dram dizilerinde görmekten sıkılmıştım, absürt komedi dizisine çok yakışacağını düşünüyorum. Doğru bir seçim bence, hayırlı olsun. :D
Bu kız çok sığıcı ve boğucu, yüzüne bakınca bile sıkılıyorum daha hareketli birini bulamamışlar mı diycem de daha torpillisi yokmuş demek ki
*sıkıcı
Aslı Enver'i severim, bence doğru bir seçim olmuş, hem ben Leyla ile Mecnun dizisini hiç izlemedim, madem Aslı Enver de var kadroda izleyeceğim. ☀️💛
Aynı kadro ile Kerem ile Aslı yapsalardı ya absürt komedi şeklinde sonuçta tuzluk olduğunu bile bile Erdal bakkalın nasıl konsantre olarak izleyeceğiz.
Ezgi asaroğlu bu rol için biçilmiş bir kaftandı daha iyisi gelmedi
Onu bilmem ama leyla ile Mecnun Türk dizi sektöründe gelmiş geçmiş en iyi dizi olabilir
Ben başından beri karşıydım fakat şu açıklama sonrası oluşan bir önyargım da yanlış tercih olduğudur. Zaman ne gösterir bilinmez tabi ki.
dizi izlemiyorum ama aslı enverini tanıyorum defacto reklamında iyi iş çıkarmıştı ama dizilerdeki performansı hakkında bişey diyemem
Aklıma bir isim gelmedi ama Aslı Enver olmamalıydı 😌
Olmamis leylanin saf salak şirin cocuksu gorunmesi gerek. aslida bunlarin hic biri yok. ilk leyla muhtesem bir secimdi
Neden exxen onu anlamadım. Hiç çıkmasaydı daha iyidi bişeyler bırakın tadında kalsın. Acuna para gelsin dert bu
Aslı Enver işi kivirir mi bilemem ama dizinin tekrar aynı kadro ile tekrar yayınlanacak olmasına çok sevindim. Sıkı takip edeceğim kesin :)
Bence Aslı Enver bu role uygun bir oyuncu. Bu ağırlığı kaldırabileceğini düşünüyorum. Bir an önce başlasın artık!
Tip olarak yakışmış ama Aslı Enver'de ben hiç Leyla'ya benzeyen absürt komedi oyunculuğu seyretmedim.
Aslı Enver’i sevmem. Fakat L&M başlasın da Leyla karakterini isterse kibariye canlandırsın izlenir 😊😊
Kız senarist çıktı diyorum övüyorum beni engelliyor 😅 İnsanlar çok garip. He bu arada bence dizi eski tadını vermez. Beklenti çok büyük çünkü.
Bence aslı enver iyi olmuş. Oyunculuk şekli leylaya gider
Ali Atay son yaz dizisinde oynuyor nasıl olacakmis o iş?
Sevmiyorum oyunculuğunu. Umarım daha fazla değişik insan toplamazlar.
Aslı Enver de ölmez inşallah on tane Leyla gelmesin yaaa
Çok saçma
Nerde o eski leylalar
Hatta o leyla
İzleyip göreceğiz iyi mi değil mi ama benim gönlümde ezgi hep en iyi leyla olacak
Sezen Aksu ve avanesi (bkz. İpek Bilgin falan ) kimleri onaylarsa ekranda onları görürsünüz.
Fark etmez. Dizi sürerken çok defa Leyla değişmişti zaten
Güzel bir seçim. Aslı zaten oyunculuğu harika kendiside tatlı güzel
Aslı olur severim diğer leylalar çok pasif kalıyordu. bu kotarır
sedef (Zeynep çamcı'mı ne galiba😃) Leyla olsun en güzel ona yakışıyor
Bu kadın bu role uymaz. Bir hulusi kentmen rollerini erol taş oynayabilir mi? Biri elma biri hıyar.
Leyla ile Mecnun favori dizim valla bu aralar da ful izliyorum
Dizi harcanacqkmis gibi gekiyir
Hem bakarlar olmuyor yeni Leyla gelir
Hacı ben senin gibi fenomeni neden daha önce keşfetmedim 😍
Leyla değil de keşke Leyloş gelseydi. Çok bekledik. Ama Aslı Enver de yakışacak role bence.
Ali Atay'ın aktif dizisi vardı, ikisinde birden mi oynayacak acaba
Yani oyunculuğu iyi ama kaldırabilir mi? Kafamda çok oturtamadım göreceğiz.
Aslı Enver’in oyunculuğunu beğeniyorum, bence gayet güzel bir seçim olmuş.
Aslı Enver mi başka oynatacak oyuncu bulamamışlarmı Hazal Kaya olsa bin kat daha güzel olurdu
Değil Aslı Enver (ki kendisini çok severim) Margot Robbie bile oynasa yine Ezgi Asaroğlu’nun damağımızda bıraktığı tadı alamıyacağız. Ama umarım Melis Birkan gibi kendi Leyla profilini oluşturur onu da böyle seviyoruz diyeceğimiz bir role bürünür
Tutmayacak beğenilmeyecek keşke yapılmasa da güzel olan güzel kalsa
İlk Leyla tabi yar ettiği için yerine oturtulmuyor ama Aslı Enver harika oldu 🙏
Sevmiyorum bu kadının oyunculuğunu. Hep aynı baygınlık, aynı ses tonuyla oynuyor. Rol akmıyor kadında. İyi oyuncular arıyor gözüm, aman neyse
Ezgi Asaroğlunun yerini tutabileceğini düşünmüyorum
Güzellik açısından tamam ama şuana kadar seçilmiş Leyla karakterleri genelde kendinden komik ve sempatik kadınlardı. Bu açıdan pek emin olamadım.
Yahu diziyi final ettiler. Konuyu bağladılar. Şimdi tekrardan izleyicinin karşısına nasıl çıkacak bu saçma dizi. Sanki her şey eskisi gibi güzel olacak.
a. k. malları izlenmez bu dizi, gu gerzek kızı nasıl oyuncu yapmışlar?
Saçma ya dizi 103 bölüm yayınlanmış az da değil tadında bırakın ya artık
Absürt komediyle aslı Enver hiç yakışmıyor bence keşke ezgi asaroğlu gelse
Aslı Enveri de seviyorum Leyla ile Mecnunu da efsane olmuş
Her ne olursa olsun bu diziyi ölmessem kaçırmadan izleyeceğim
Çok güzel olmuş çokta iyi olmuş
İzlemiyorum ve oyuncularıda tanımıyorum
@ouzz35 türk dizilerini saçma gereksiz buluyorum 🤷
İlk Leyla çok güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?