Şimdi beni linçleyenler olacak ama en sevdiğim karakter Sakura. Çünkü çok güçlü, biraz da havalı ve en önemlisi çok çalışkan ve güçlüü <3 <3 omg girl crush Ve mangaka üçlünün içindeki tek kız karakteri salaklaştırmasa olmazdı değil mi, neymiş saskeye aşıkmış. Bir ara da saçmalıyordu ama kalbimdesin bebegül Sonraki sırayı Jiraiya, tsunade, kakashi, naruto, tenmari, gaara izliyor. Nejiyi ve Shinoyu da severus.
Naruto izlemiş olanlar var mı? En sevdiğiniz Naruto karakteri kim?
Sakura gözümde uselesstır. Aksini iddia eden vurduruyordur. :P
Naruto ve Jiraiya aynı kefeye koyduğum favori karakterler diyebilirim benim gözümde. Jiraiya nesiller arası bir efsaneydi çünkü. Harbiden onun da dediği gibi bu efsanenin devamını sürdüren kişi, Naruto oldu.
Vurdurayım bakalım, en sevdiğim olaydır. Narutonun kyuubisi var, Sasukenin de amaterasusu mu dersin iskelet askeri mi dersin sharinganı mı dersin hepsi var. Ama sakuranın çok da özel bir gücü yok. Yine de iki erkek ana karakterin arasında küçücük de olsa yer alabilmiş. Sakura naruto ve sasukeye göre güçsüz olabilir ama güçlü birisi. Çok güçlü hem de. Ve bu gücünü çok çalışarak kazandı. Yani useless değil, çok işe yarıyor sadece kyuubisi ile doğmadı ve pislik mangaka onu sasukeye aşık olarak yarattı. Sasukeyi sevmiyorum çok saçma bir insan. Narutoyu severim ama diğerleri kadar sevmiyorum. Sakura çok ters bir karakter hisleri ve amaçları bakımından. Bu kadar salak bir sebep için bu kadar çalışılmaz. Kız senin dediğin gibi "useless" olmamak için tsunadenin yolundan gitti, gece gündüz çalıştı. Saygım sonsuz. Tsunadeye saygım var ve en sevdiğim karakter olacaktı sakura olmasaydı. Jiraiyayı yanlış yazmışım tsunadeden sonra olacak.
Alınma ama ben Sakura'yı şu ülkemizde çoğunluk olan mazoşist kızlara benzetiyorum. Umursamaz, gizemli, serseri ve cool takılan tipler diyordum ya hani görüşlerde. Sasuke resmen bunun vücut almış hali. :P
Vurduruyor ne lan kim neye vuruyor ne mayette la nasıl bir nesil oldunuz az biraz yavaş yiyin cipsi jelibonu çok şükür 90 lı yıllarda büyüdüm ne la bu yeni neslin hali. Sakura gıcık ama sexsi bir karekter büyüdükçede mallıkları birakıp anaç koruyucu jr bir tsunade oldu fiziksel tek kusuru tahta gögsü. Naruto animede kadın kıtlığı oldu için tolere edilebilir oda.
Hotarubi no mori e biraz ağlatır çok kısa film gibi Mushishi çizimleri çok güzel çok çok güzel bir manganın animesidir. Kısadır. Bir de uzumakinin mangasını okumadıysan okuyabilirsin listemde var
özellikle sakura ve narutonun arkadaşlıklarını çok seviyorum. Sakura her ne kadar Narutoyu azarlasada onu cidden seviyor arkadaş olarak. en büyük kanıtı ise pain savaşından sonra sakuranın narutoya sarılmasıdır. ve bence seri narutonun evlenişi ile değilde hokage olmasıyla bitmeliydi. kakashi öz babam zaten. team7 harici takımların harcandığını düşünüyorum en ufak arc da alamıyolar
Narutoyu döven sakura benced ekomik arada itici geldigide oldu ama yalan yokda bence en büyük saçmalık narutonun the lastta hinatanın hatıralarını gördükden sonra aa bunkız bana yanıkmış la yıllardır bende onu seveyim bari diye saçma sapan aniden adını sayıklaması oldu yani aşık olma süreci yoksa kız haketti narutoyu kendi açısından ama naruto sakurayı nasıl bukadar çabuk unuttu çok saçma keza bildin öldürmeye çalıştığı sakurayıda sasukenin sevmesi abukdu. Aga bu japonlar romantizmden anlamıyor net.
La mangaka diyor kadın karekter üretemiyorum diye gereksiz olupda illa kadın bir ana karekter olcak sakura ya da başka gereksiz saçma tanım yetersiz de bari.
La get sev tabi serinin en badd ass kızların sevgilisi karekteri sasukeye yanık hefif kezo bir kız sasuke sana çekici geliyor sa empati yaptın için seversin tabi