Direk bana göre Netflix'in en iyi filmiyle başladım orta dünya ırklarını tekrar görmek güzeldi. Başka The Woman in the Window olabilir özellikle o video karşısında uyuyup psikolojisinin bozulduğu sahneler güzel Bir Rüya için Ağıt da olabilir Netflixte olması lazım, dizi olarak da şu sıralar Haunted'e sardım ben sevdim güzel bir korku dizisi olmuş çok başarı beklemede klasik bir dizi iyi seyirler.
Oldukça güzel bir dizi söyleyeyim. Dizinin adı Sherlock Holmes. Konusu ise dedektif Sherlock Holmes ve yardımcısı ve dostu Doktor Watson ile suçluları yakalamasını anlatıyor. Film çok sürükleyici ve aşırı heyecanlıdır. İzlemeyen çok şey kaçırır.
Baby 2018.. <3 Bir grup gencin kimlik ve bağımsızlık arayışını konu ediyor. Chiara ve Ludovica Roma’da varlıklı ailelere sahip olan iki yakın arkadaştır. Hayatta ne istedilerse sahip olan gençler, dışarıdan mükemmel olarak görülen yaşantılarından sıkılır. Lise öğrencisi olan gençler hayatlarına renk katmak için arayışa girer. Ailelerinden ve arkadaşlarından uzaklaşmak isteyen gençler, yeraltı dünyasına gizli bir hayata adım atar. Gerçek yaşanmış bir olaydır.
"Anna Karenina "- konusu: imkansız bir aşk hikayesi "Koku bir katilin hikayesi" - konusu: kadınlardan parfüm yapan katil Bu iki filmi izlemeni tavsiye ederim ben çok etkilenmiştim :))