Diziler & Filmler Netflix'ten dizi veya film önerir misiniz? acelyasuu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şimdiden tisikkurlerr Güncellemeler+1 yıl Su an elite dizisini baya övüyorlar ama bilmiyorum bir fikriniz var mı? Netflix'ten dizi veya film önerir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ozantrkler Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Vis a visThe 100EliteRagnarokYouShadow huntersİron fistLucifer You me herSabrina 0 0 Yorumla
sonrookie Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Bir arkadaş önerdi bilim kurgu seversen platform güzelmiş bende bakacağım birazdan 0 0 Yorumla
Allcides Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ya zaten 3-5 dizi var elle tutulur. Onu da 1 haftaya bitirirsin. 0 2 Yorumla acelyasuu +1 yıl Kafamı meşgul etsin boş olmasın yeter, önerebilceğin 3-5 dizi varsa bekliyorum 🙏🏻 Yorumla Allcides +1 yıl Peaky Blinders hoşuma giderek izledim. Crown güzel. Lucifer izlenebilir. Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yedinci Hayat tavsiye ederim :) iyi seyirler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Vis a vis
The 100
Elite
Ragnarok
You
Shadow hunters
İron fist
Lucifer
You me her
Sabrina
Bir arkadaş önerdi bilim kurgu seversen platform güzelmiş bende bakacağım birazdan
Ya zaten 3-5 dizi var elle tutulur. Onu da 1 haftaya bitirirsin.
Kafamı meşgul etsin boş olmasın yeter, önerebilceğin 3-5 dizi varsa bekliyorum 🙏🏻
Peaky Blinders hoşuma giderek izledim. Crown güzel. Lucifer izlenebilir.
the end of the fucking world
Yedinci Hayat tavsiye ederim :) iyi seyirler
Kalıfat , börü , lucifer , you
Dizinin adı %3 baya iyi izlemelisin
TheFrontier izle dizi
Peaky Blinders.
13 reasons why
Punisher
7. Koğuştaki mucize
The platform
Nerve
Kullanmıyorum