Hepiniz filmi izlemişsinizdir. Başkasına aşık bir kadını yıllarca bekleyip sonra evleniyor. Türkan sultan hala diğerine aşık bunu herkes biliyor ama Cemşit sinsi sinsi bekliyor ve kadın ona sadece güven duyduğu için evliliği kabul ediyor. Cemşit de bununla yaşıyor neticede.
Ne şimdi bu yüzsüzlük? Adamlık bu mu şimdi?
Selvi Boylum Al Yazmalım Cemşit karaktersiz değil de nedir?
O değilde aslında samet kiz jwnsnsjs bu daha garib 😀
İlyas dövdü Asya yı herkesin içinde Sonra sarışın fettana gitti Eve uğramadı kaç gün nesin sen ergen çocukmu? Hem evlisin hem çocuğun var Asya napsin sığındı bir adama Çemşit vuruldu Asya ya yıllardır bekledi onu... Asya her gün İlyasın yolunu gözledi Çemsit sabirla Asya nın İlyas dan vazgeçeceği günü bekledi hiç kötülüğü olmadı
Sonunda bekleyen aldı sevgi neydi beklemekti sabretmekti emekti Çemşit çok bekledi çok sabretti sahib çıktı korudu kolladi Aşk çemşite çok yakıştı... Asya emek verene gitti bir olumsuzlukla arkasini dönene değil
Cemşitin ki gerçek sevgi yüzsüzlük değil sen sevdiğin adama onu aldatan onu çocuğuyla terk eden bir kadını nasıl layık görmezsen oda öyle görmüyor o onu ve çocuğunu bırakmıyacağını biliyor kendine güveniyor adamsın Cemşit❤️ ki hayallerini yıkmak istemem ama Asya her ne kadar üzülsede bu ayrılıklarına Cemşiti sevdiği için ona gidiyor❤️ Sevgi neydi sevgi cemşitti 😄❤️
Türkan'ın gidecek yeri yoktu ki Cemşit ona sahip çıktı. Zoraki bir şeyde yaptırmadı. Hatta Türkan'ın eski kocasına dönmemesi için tek bir söz bile söylemedi kararı kendisine bıraktı. Dönseydi ona engel olmayacaktı. Ben bir karaktersizlik göremedim.
Asıl adamlık Cemşit'dedir. Kadınlar asla Cemşit gibi adamların kıymetini asla bilmezler. Zor durumda kalan çocuklu bir kadına sahip çıkıyor. Zorla koynuna almıyor. Karnını doyuruyor, evladına babalık yapıyor. Bunu sırf insan olduğu için yapıyor. Keşke her erkek Cemşit gibi adam olsa.
Asıl adamlığın Everest'i Cemşit'tir... Sevdiği kadını olduğu durum ile kabul eden ve onun çocuğuna babalık yapan, her şeye rağmen kal dahi demeden ve asla zorlama/baskı olmadan Asya'nın kendi tercihi ile onu sevmesini kabul etmesini bekleyendir...
Aşktan anladığınız yok , 20 liralık klavyeniz var...
Sevgi neydi? Sevgi iyilikti, dostluktu, sevgi emekti. Durursam bir daha kurtulamam. Ziyanı yok, gülüşü yeter bize. Yüreğim kaydıysa günah mı? Çamura saplansam yardıma gelir misin? Elini tuttum sıcacıktı, yüreği elindeymiş gibi. Elinden tutuversem benimle gelir mi? Seninim işte, alıp götürsene beni. Elveda Asya, elveda selvi boylum al yazmalım, elveda. Bitmemiş türküm benim.
Cemşit bir nevi çocuğa ve kadına yüreğini ve evini açıyor , aslında açıyor onlara. Hiçbir karşılık beklemeden kendisini sevmesini bekliyor. bıraksa onları almasa sence ne olurdu filmin sonunda?
Ugly beynini güzelleştir. Cemsitin yaptığı sahip çıkmak...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bebekli bir kadına yardım ediyor gidecek kimseleri yoktu. samet için neler yaptı kendi çocuğu gibi.. adam gibi adam çemşit :D Yıllarca nerde beklyor sinsi sinsi abi nerenle izledin :D
İlla birinde hata olucaksa o da ilyastır herkesten önce. O dururken hiç kimseyi üzmeden hiç kimseyi aldatmadan hiç kimseyi baştan cikarmadan bekleyen cemsitin suçu olmamalı bence😂