Yayın Tarihi: 12 Kasım 2004
Başrol Oyuncular: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özge Özberk, Şafak Sezer
Yönetmenler: Cem Yılmaz, Kıvanç Baruönü, Ali Taner Baltacı, Ömer Faruk Sorak

Zamanına göre bence harika. Şuanki tüm Türk filmlerine bin basar. Animasyon da kullanılmış. Komutan Logar da efsane. İzlemeyen izlesin. En iyi 10 Türk filminden bence 😂 Bir cisim yaklaşıyor efendim😁
Bir cisim yaklaşıyor efendim 😂
Efsane Ya 😂
Filmi tabi ki izledim. İlk yayına girdiği zaman izlediğimde farklı ve komik gelmişti. Çünkü konusu itibariyle televizyon dizilerine benzemiyordu. Farklı bir yapısı vardı. Oyuncular arasında da başrolde Cem Yılmaz olunca, izlenme oranı yükseldi. Cem Yılmaz’ın kaliteli işler ortaya koyduğunu düşünüyorum. Bu filmden sonra diğer arog ve Arif V 216 filmleri de iyiydi. Özellikle Arif V 216, en renklisiydi diyebilirim. Zaman oldukça ara sıra yine izlemeye çalışırım.
G. O. R. A. filmini elbette izledim. Cem Yılmaz'ın filmleri belli bir kesim tarafından beğenilmese de ben genel olarak severim. Film zaten güldürü ve komedi üstüne kurulu bir senaryoya sahip olduğu için, çok fazla detaylı analiz yapmayı doğru bulmuyorum. Genel olarak uzay konseptli bir komedi filminden beklentileri karşılayacak düzeyde olduğunu söyleyebilirim..
Merhabalar,
Gora filmi Cem Yılmaz'ın bana göre basamak filmidir. Film çıktığı sene çok büyük sükse yaptı ve gişe rekoru kırdı. Bu rekoru uzun süre elinde tutan Cem Yılmaz, ciddi bir gelirinde sahibi oldu. Ben film bir kaç kere izledim. Bana göre çok güzel ve iyi bir yapım. Film replikleri günümüzde hala kullanılıyor. Cem Yılmaz'ın en iyi filmi diyebilirim.
Cevap
22Cevap
İzledim ve çok beğendim ordaki şakaların günümüzde sohbet aralarında veya arkadaş ortamında kullanılması güzel bir şey yapım yılına da bakarsak o şartlar için efsane bir film 1000 kere izlesem sıkılmam Türk komedi tarihinin zirvesinde olan filmlerden
G. o. r. a filmi güzel ve komedi filmidir. Güzel bir filmdir. Cem Yılmaz'ın her filmi zaten güzeldir.
Film çıktığı zamana göre çok çok güzeldi.
Hala seyredilse seyredilir, stand up gibi bile seyredilir
küçükken sinemasına gitmiştim.. hala izlerim arkadaşlar arasında replikleri döner... Türkiye'de bunun gibi bir film göremedik daha
Bence konu örgüsü son derece başarılı. Pek çok Amerikan filmini tiye alan, görsel açıdan son derece başarılı bir film.
İzledim. Gayet başarılı görsel efektler kullanılmış. Ve Türkiye de nadir ve kaliteli bilim kurgu filmlerinden.
Çok sevdiğim bir film, zaten hayatımda izlediğim ilk filmerlerden biriydi.
efsane bir film. anlamlı parçaları anlamlı bir şekilde bir araya getirerek harika bir iş çıkarılmış
Cem Yılmazın filmleri arasında en beğendiğim film diyebilirim
Kaç kere hemde. Her seferinde ayrı bir noktayı yakalıyorsunuz izledikçe.
İzledim çok eğlenceli ve güzel bir film. A. R. O. G ve Arif v 216'da bu filmin devamı
Evet biliyorum.
En sevdiğim türk filmlerindendir. mizahı her defasında aynı gülümsemeyi yaratıyor.
Cem yılmazın net en iyi filmidir o kadar iyi o kadar kaliteli ki bırakın başkalarını kendisi bile aynı kalitede bir film yapamadı
Ben 11 yaşındaydım gora çıktığında çok eski film.
Cem yaparda biz izlemezmiyiz 10 numara👍🔥
1000 kere izlemişimdir 😂
Melike sohbet edelim mi? Film hakkında bilgi paylaşımı yapalim
Harika bir film
severizzz
hopp nasıl tak diye burdayım
fena değildi
Çok saçma
İzlemedim izlemekte istemem hiç merak etmedim
Defalarca evet
Hadi beee
Saçmaydı