Pokemon çıkana kadar Türkiye’de He-man, Scooby-Doo,Çakmaktaşlar, Tsubasa vs cogunu izlemişimdir. Pokemon bir geldi aklımı aldı 😂 Hele o charizard yok mu 😂 Envayi çeşit tasolar, oyun kartları,çizgi film serisi. Hiç unutmam bir bölüm yine verilecekti de hükümet değişti o gün son dk. Na bunlar geldi işte o zaman 🥸 Pokemonun bile bittiği yer manidardı 😂 sonra bu yeni nesil pokemonlar falan çıkmış öyle göz ucuyla baktım yeni sezonlarına sarmadı. Biz mewtwoya kafa tutan charizardı sevdik. Robotlara benzeyen son nesil pokemonları değil 😎
Cat dog, Hey Arnold, Beyblade, Sonic X, Andynin nesi var, Casus köpeklerin gizli dosyaları, Afacan louie, Oban, Süper robot monkey team hyper force go, Rocket power, Pokemon şimdilik aklıma gelen bunlar
Pokeman zamanın lisedeydim. Millet taso oynardı ben kendime yakıştıramazdım. Ben şirinler ve sevimli kahramanları çok severdim. Tam benim döneme mi yansıyorlar. Büyükçe, sünger bob adamım oldu.
pokemon, by blade , temel reis , jOnny Brawo, sedriC, tom ve Jerry o yıllara geri dönebilseydim öyle bir tercihim olsaydı her şeyden vazgeçip dönmek isterdim
Ben 10 diyebilirim. Tabi Bugs buny tarzı éski cizgifilmler de harikaydı yenilerden de sevdiklerim vardı ama birini seçmem gerekirse o da Ben10 tabi buna Ben 10 Allen Force ve Ben 10 Ultimate Allen serilerini de ekleyebilirim.
himen, kaplumbagalar, ordeklerin oldugu varyemezamcaydi neydi o,😂, sonra ay savascisi , nupaqadi. boyle iki tane daha vardi 90 ci yillara ozel siz tavi bilmezsiniz o zamanalr yoktunuz cunki.
Pokemon digimon yu-gi-oh ninja kaplumbağalar ha bir de ismini hatırlayamadığım bir tane Fransız çizgi filmi vardı insan vücudunu anlatıyordu alyuvarları hücreleri gösteriyordu YouTube’da videoları var ara ara izlerim 😀