Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit
Karayip Korsanları
Harry Potter
Sherlock Holmes
Hızlı ve Öfkeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

böyle bişey olurmu ya Sherlock Holmes ve Karayip korsanları aynı ankette ben ikisini de aynı kefeye koyarım ve çok severim çünki iki film serisinin kahramanı da aynı zeka ve mantıkda söyledikleri sözler aynı limana çıkıyor bu karakterlerde kendimi görüyorum adeta, ama örenecek bir şeyler de var elbette, benim zekama nokta vuruşu yapıyor adeta, bu kahramanların duyguları ve düşünceleri, düşünsenize felsefeleri aynı insan ne istediğini bilmez bu yüzden karşındakı insana ne istediğini anlatacak bir şeyler yaşat ve ya yaşatdığın bir şeyi istemek durumuna gelsin bu kadar basit
Selâm, bugüne kadar en çok yüzüklerin efendisi serisini izledim. Hatta çok büyük bir yüzüklerin efendisi hayranıyım. Fakat en çok sevdiğim seri Harry Potter'dır. Bu filim benim çok hoşuma gidiyor. Büyüler, hikayeler, karakterler gibi pek çok şey ilgimi çekiyor.
Karayip korsanları'da aşırı güzel bir seri.

Bu film üstüne film tanımam. O heyecan , o macera duygusunu başka hiçbir filmde duymadım. Hem etkileyici , hem sürükleyici, hem aksiyonluydu. Zaten bunu son filminin 11 Oscar Ödülü almasından anlayabiliriz. Açık ara Lotr , sonra Karayip Korsanları
Bir aksiyon sever olarak kesinlikle Fast & Furious serisi diyorum. Üstüne başka seri tanımam! 😀😀
Rica ederim
Cevap
25Cevap
Hiçbirini izlemedim ki 🤷🏻♂️
Yok artık
Daha bu gece bencesini yazdım :D
Lord of The Rings abi.

Hepsine hükmedecek bir film, hepsini o bulacak,
Hepsini bir araya getirip karanlıkta birbirine bağlayacak,
Gölgeler içindeki Sinema Salonunda.
Karayip korsanları izlemektwn bikmadigim bi film Serisi ordaki Serseri Jack sparow nedense Jonyy deepp in en çok sevdigim hali..
Ayrica hizli ve ofkeli favorilerim arasinda yillar once izleyip simdilerde cocuklarimla izledigim bir digeride harry potter tabiki
Hizli ve ofkeliye asla katlanamıyorum ne berbat bir seri... harry potter de öyle. biri erkek çocuğu biri kız çocuğu filmi gibi.
Tabii ki Hızlı ve Öfkeli serisi. Harry Potter ın çok oy alması sitenin yaş ortalamasını ortaya çıkarmış oldu. :)
Karayip korsanları net. Ama yeni filmde Jack Sparrow olmayacak yanii Johnny Depp. (Eski b¡ ch karısı yüzünden.)
karısı yüzünden oldugu için değil seri çöp olduğu için son 3 filmde iyice sıçtığı için son filmde tüyü diktiği için seriye son verildi
Hayır amber yüzünden iki filmdende kovuldu
Adaylar titanların savaşı gibi olmuş valla😅 ama ben Harry Potter dedim, yoksa çoğu çok güzel klasik seriler.
Sherlock Holmes çok güzel bir seri tekrar tekrar izleyebilirim.
Harry Potter'ı da çok severim ama Karayip Korsanları favorim maalesef:)
İkinciyi seçebilsem Sherlock Holmes olurdu ancak en güzeli Karayip Korsanları
Yüzüklerin efendisi ve Sherlock Holmes arasında kaldım
Yüzüklerin Efendisi varken diğerleri çöpten öteye gidemez aslaaa
Hepsi harika seriler ama ben en çok haryyi seviyorum
Bu seçenekler arasından LOTR ama daha genel bakarsak Star Wars
Favorim ölümcül deney serisiİlla seçeneklerden biri olması gerekiyorsa da Sherlock derim.
Yüzüklerin efendisi,
Harry potter,
Hobbits.
Hepsi birbirinden güzel ama ilk sıra Karayip ve hızlı ve öfkelinin olur benim için
Birinici kesinlikle Lotr da, hızlı ve öfkeli serisiyle, harry potteri atarsak diğerleri 2. İçin yarışır benim gözümde.
Lord of the rings serisidir gelmişs gecmşs en iyi serdir
Tabiki de Karayip Korsanları! Johnny Deep oynadığı için seviyorda olabilirim 😂
Karayip korsanları, harry potter
Karayip korsanları ve yüzükler efendisiiii
Ahahah sen de bendensin
Karayip Korsanları Jack sparrow
Karayip Korsancıkları <3
Yüzüklerin efendisi tabiki
Harry potter kesinlikle
Karayıp korsanları çok seviyorum.
Harry Potter apayrı ya♥️
hızlı ve öfkeli bence..