En başarılı film serilerinden favoriniz hangisi? 🌸🪬🍿🎬

Benim Harry ❤️🔥
En başarılı film serilerinden favoriniz hangisi? 🌸🪬🍿🎬

Benim Harry ❤️🔥
Ben kesinlikle star wars filmlerini diyebilirim ya da yüzüklerin efendisi benim en çok sevdiğim serilerden Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, dünyanın kaderini değişterecek olan yüzükten kurtulmak için verilen mücadeleyi konu ediyor. Yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına kandan başka hiçbir şey getirmeyen yüzüklerin sonuncusu, üretiminden yüz yıllar sonra ortaya çıkar. Amcasının kendisine emanet ettiği yüzüğün nelere kadir olduğundan habersiz olan Frodo, büyücü Gandalf'ın anlattıkları sonrasında dehşete kapılır. Bu yüzükten ve müstakbel savaşlardan kurtulmanın tek yolu, gücünü toplamaya çalışan Sauron'u da engellemek için bu yüzüğü yok etmektir. Yüzüğü yok edilebileceği tek yer olan Mordor'a götürmek için kendini feda eden savaşçılardan oluşan bir ekip oluşturulur. Çok uzun ve çetin geçecek olan yolculuk başlar. Orta Dünya'nın kaderi, bu insanların ellerindedir.
Sırasıyla: Dolar üçlemesi, Hababam Sınıfı, Elm Sokağı Kabusu (Freddy Kruger), Hayalet Avcıları, Rocky, Geleceğe Dönüş, Evde Tek Başına, Robocop, Terminatör, Zor Ölüm, Korku Seansı, Korku Kapanı, 0(it), Jason Bourne, Görevimiz Tehlike, Karayip Korsanı, Sherlock Holmes, Blade, Otel, Testere, Resident Evil, Demir Adam.
Sessiz bir yer 1/2
İngilizce dini unuttum Türkçesi bu ve müthiş film izlicekseniz altyazılı izleyin işaret diliyle anlaşıyorlar çoğunlukla
Konusu : bir yaratık geliyo sese çok duyarlı o yüzden hayatta kalanların çıt sesi bile çıkarmaması gerek bir aile kızları doğuştan dilsiz olduğu için işaret dilini zaten biliyordu bu şekilde anlaşıyolar mutlaka izleyin müthiş aşırı gerilimli ama korkunç değil merak etmeyin rahatlıkla izleyin
Cevap
26Cevap

Lord of rings favorimdir en sevdiğim sahnelerinden biriside Balrog sahnesidir.
şöyle sayayım en beğendiklerimden
1. Transformers Serisi
2. Ölümcül Deney Serisi (Resident Evil)
3. Terminatör Serisi
4. Hızlı & Öfkeli Serisi
5. Örümcek Adam Serisi

Yüzüklerin Efendisi serisi bayağı bayağı hepsini döver.
Avatar hayatımda izlediğim en güzel filmlerden. Ve bende unutulmaz bir yeri olan, Fantastik Canavarlar..
Matrix , Harry Potter, yüzüklerin efendisi, Labirent, yıldız savaşları marvel yapımındaki film serileriyle gidiyor...
Korku Filimlerinde Hostel , Elm Sokağı , Testere , Rocky serisi , Blade ve tabiki Terminatör
Arınma gecesi serileri
Geleceğe dönüş
Ölüm günün kutlu olsun
Resident evil
bu gece izledim sanırım zevkler uyuşmasada ben severek izledim
Şeytanın düşmanı Russel Crowe
Film The Hangover-Felekten bir gece
Dizi Spartacus
Yüzüklerin efendisi dururken yarı yarıya senaryo çalmış hayri potur nedir ya
Resident evil, Ocean Eleven, the pirates of Karayip 😅
Seri izlemem nerdeyse hiç ama Twilight çok heyecanlıydı 😂
mad max mel gibsonun çok etkilemişti o film beni... hem korkutuyo hemde ilginç...
Labirent serisi efsaneydı benim için. Nedense çok heyecanlanmıstım. Sanki olayları kendim yaşamış gibi
Hızlı ve Öfkeli çok hoşuma gidiyor 🤣 Vin Diesel <3
'Yenilmez' film serisi.
dark netfilix de biraz karmaşık ama tavsiye ederim sonradan sarıyor
Scream der susarım
Alacakaranlık efsanesi
Yüzüklerin efendisi yeterli ♥️
Yüzüklerin efendisi ve hobbit bence
Terminatör ve alaca karanlık 1 ve 2 seri..
X man..
Kuzuların sessizliği
Yüzüklerin efendisi
Harry potter
Hızlı ve Öfkeli ve Harry Potter
Heri potır
Yüzüklerin ifadesi
Efendisi
Yüzüklerin efendisi
Hızlı ve öfkeli serisi
"Kobra takibi" ve "Korku kapanı" serisi
Bourne serisi.