Selâm, Bence ülkemizin en iyi oyuncusu Aras Bulut İyinemli'dir. Rolünü o kadar güzel yapiyor ki adam yaşıyor sanki. Sice ülkemizin en iyi rol yapan, rolünün hakkını veren oyuncular kimler?
Sice ülkemizin en iyi rol yapan, rolünün hakkını veren oyuncuları kimler?
Kesinlikle güldür güldür Show'un oyunculari her birinin ayrı bir güzel oyuncuları var. Pek anlamam ama tiyaatro sinemaya göre biraz daha zor kaamera karşısında oynamak ayrı seyircilerin karşısında oynamak ayrı diye düşünüyorum. Yanlissam düzeltin lütfen
Aras Bulut genç jenerasyonda sivrilen bence de tek erkek oyuncu. Onun dışında efsaneler Şener Şen Güven Kıraç Haluk Bilginer Uğur Yücel Erkan Can Zafer Algöz Erdal Beşikçioğlu Engin Günaydın
@000Naz000 oynadığı projeler ile yorum yapmayacağım. Oyunculuğu üst düzeyde. Aynı zamanda uğur yücel ve çetin tekindor da çok iyi. Sonuçta yılların tecrübesi var hepsinde
Aras bulut, kıvanç, mert ölmez, Tolga Sarıtaş, ezgi mola, gupse Özay... Kısacası saymakla bitmez bizim oyuncularımız iiyi senaryolar yüzünden talep yok!
Bir-çok iyi oyuncu var ama benim en sevdiğim iki kadın oyuncu , Vahide Perçin, Demet Akbağ.. Erkeklerden ise en çok Murat ünalmış ı beğeniyorum çok iyi oyuncu bence
Gülben ve safiye karakteri ikisi favorim. Ama şu sıralar gülbenin oyunculuğu muhteşem son 5-6 bölümdür. Kesinlikle bu yılın en iyi kadın oyuncusu Gülben.