Selâm, Evet yaz ayı geldi ve diziler yavaş yavaş sezon arası veya final vermeye başladı. Yaz dizileride yavaştan boy göstermeye başladı. Yeni yeni birçok yaz dizisi yayında olacak. Kimse çıkıp izlemiyorum falan demesin izlenmese bu kadar yaz dizisi olmaz ,😃. Ben hayatın stresini atmak için izliyorum Yaz dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz, yaz dizilerini izliyor musunuz?
Yaz dizileri hakkında ne düşünüyorsunuz, yaz dizilerini izliyor musunuz?
İşte size klasik bir yaz dizisinin replikleri; Yeni stajyer kız sen misin? Ne güzel giyiniyorsun kız fakir, bende bu şirketin başına geçicem kaslı ve yakışıklıyım, arabama çarpsana arkadan, asansörde kalalım mı yakınlaşırız belki, hadi tokat at bana sonra pişman ol, birbirimizi düşünürüz, hadi tartışalım didişelim kavga edelim, şirket pikniğine gidelim mi üst üste düşeriz, kampa gidelim tişörtümü giyerken vücudumu görürsün, dudağını ısırırsın ha? Babamı karşıma alayım mı? Batırayım mı şirketi? Kalp krizi geçirtiyim mi anneme? Geri toparlarız ya sen toparlarsın, bir şeylerden kurtarayım mı seni ha? babanın borcunu ödeyim hadi be fakir, şirin evinize ziyarete geleyim hem utanırsın, bana ilgi duyan sekreterle bassana bizi yanlış anlarsın, bi daha tokat at bana, kucağama bayılsana, yancın var mı ya benim ki daha sağlam, boş boş bakışalım mı? Fitne arkadaşın yok mu ya aramızı bozsun, ben üstü açık arabamla takla atmaya gidiyorum, iyice üzül haa annem görsün olumsuz fikrini değiştirsin. ... ve hala mevsimi geldi mi ortaya çıkan bu tip klişelerle dolu yapımları takio eden, izleyen, kısacası yemi yutan milyonlarca balık var. Böylesine dizilerin aptal kitlelerin fazlasıyla olmasından dolayı da zamanı geldi mi bıkmadan usanmadan benzerlerinin çıkması şaşırtmaz.
Falanca aşk filanca aşk diye dizileri yapıyorlar yazları. Tatile gidemeyen kesim de mecbur bakıyor bunlara. Onun yerine dijital platformlardan ücreti mukabilinde bir çok izlemediğiniz yapımı izlemek kişi için daha hayırlı diye düşünüyorum:)
Hayır izlemiyorum ve televizyon izleme kültürümüz de yok aile içinde çok şükür. Bence Türk dizi sektörü zıvanadan çıkmış durumda. Her yıl her sezon istikrarlı bir şekilde aynı konuları işleyip nasıl bu kadar reyting aldıklarına ve izlenmeye devam edildiklerine inanamıyorum. Rezalet senaryolar var. Kışın namus, töre, intikam, bakirelik, kadına şiddet gibi konular; yazın ise kıskanç sevgililer, zengin oğlan, fakir ve sakar kız gibi betimlemeler ile rezil senaryolarla izleyicilere sunulur.
2-3 yılda bir güzel bir tane çıkıyor, geçen sene menajerimi arayı beğenmiştim mesela ama bu sene gördüklerimden güzele benziyor diyebileceğim bir şey çıkmadı.
Zamanında yeteri kadar izledim izleyecek olanlar varsa son bölüme kadar olacak şeyleri fragmana bakarak bile anlatabilirim zamanlarını harcamayıp bana sorsunlar puhahahhahah
Aşırı saçma geliyor hele bu dizi daha saçma menemene yaptıkları yüzünden 1 haftadır menemen yapicagim zaman aklıma geliyor yapmıyorum biri gelirde bu saçma sapan şey canlanırda midem bulandı diye