Teşekkür ederim. Musait olunca yine araştıracam. Baya merak ettim. Emmi de öldüyse o olan sırı kim ortaya çıkaracak daha? Zaten senarist bizimle oynuyor, her bolum sonu biri ölüyor... bu son bölümü izlemedim henüz, acaba kim öldü diye düşünüyorum 😅 lütfen spoiler verme
Emin misin öldüğüne? Sanki bi anda kayboldu... hatırlamıyorum. Yanliz o teori oyle değil diye konuşuluyor, başka bir teori Efsun Meliha'nin kızı olduğunu diyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Meliha'nın ölümcül bir hastalığı vardı, o nüksetmişti. O yüzden ölmüş olabilir. Zaten öleceğini bildiği için emmiye sırrını paylaşmıştı.
https://www.youtube.com/embed/Zwul6neWA9IAllah razı olsun.
Zahmet edip videoyu bile arayıp buldun.
Teşekkür ederim 🙏😊
Çukur dizisinde set ekibinden arkadaşım var. Eskiden canlı izliyordum diziyi. Sonra sarmadı ya eski heyecan yok dizide
Peki Meliha?
Meliha ölmüştü zaten. O çOk eski bölümlerdeydi
Peki Meliha'nin öldüğünü kendi gözlerinle gördün mü? 😳
Dizide öldü ya realde değil 😂
Diziyi canlı izliyordun dedin ya.. oyuzden sordum 🙄
O bölümlerde realine gitmiyordum Azerbaycanda oldugum için. Ama Çagatayin kardeşlerinin bitiş sahnelerine baktim
Canlı katliam izledin yani
Hm.
Meliha öldü ama nasil onu unuttum
Hadi ya.. emin misin? Okadar google da yazdım bisey bulamadım.. kara kuzular zamanında mi acaba?
En son huzur evi gibi biyerdeydi emmiyle konustular ondan sonra oldu diye hatirliyorum
Teşekkür ederim. Musait olunca yine araştıracam. Baya merak ettim. Emmi de öldüyse o olan sırı kim ortaya çıkaracak daha? Zaten senarist bizimle oynuyor, her bolum sonu biri ölüyor... bu son bölümü izlemedim henüz, acaba kim öldü diye düşünüyorum 😅 lütfen spoiler verme
Bilen bizi de bilgilendirsin
Kimse bilmiyor sanırım
Şahsen ben o kadının kendisini bilmiyorum. Diziyi izlemiyorum. İş olsun diye yazdım
Dürüstlüğün için tebrik ederim 👏😅
Rica ederim 🖐️
Meliha hangisiydi
Gençliğinde pavyon kadını.
Idrisin gençlik aşkı
Ok👍
Öldü ya o. Emmiye yamaçın kendi oğlu olduğunu anlattı falan
Emin misin öldüğüne? Sanki bi anda kayboldu... hatırlamıyorum.
Yanliz o teori oyle değil diye konuşuluyor, başka bir teori Efsun Meliha'nin kızı olduğunu diyor..