Evet, izleyeceğim.
Hayır, izlemeyi düşünmüyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İzlemeyi düşünüyorum ama sonra önce izleyenler bir yorumlasın gözümden kaçan bazı şeyleri yorumlarda fark edip tekrar izlemek istemem önce izlensin yorumlansın bende okuduğum düşünceyle izleyeceğim.
> > > YETER ARTIK ! ÜLKEDE İNSANLARI DÜŞMANLAŞTIRMAK İÇİN
ERKEKLERE MAFYA,
KADINLARA, ERKEK DÜŞMANLIĞI ve ÖLDÜRME AŞILAYAN DİZİLERİN
KONUSUNU SENARYOSUNU KİMLER YAZIYORLAR ? ? ?
BU TÜR DİZİLERiN KONUSUNU SENARYOSUNU YAZANLARIN
AMERiKA ve CIA iLE BAĞLANTILARI VAR MI? ? ?
BİRİLERİ BİLEREK İNSANLARA KATİL OLMAYI ve CİNAYETi Mi ÖZENDİRiYOR? ? ?
BU NETFLİX-AMERiKAN KANALI PSİKOLOJİK TÜRK DİZİLERi ÇEKEREK
NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR? ? ?
Hem netflix yok hem de Burcu Biricik'i dram dizilerinde görmekten bıktım. Kırmızı Oda'da hasta rolünde ermişleri gördü. Camdaki Kız'da annesi bile olmayan bir kadından psikolojik şiddet gördü. Bu yapımda Allah bilir ne görecek?
İzlemeyi düşünmüyorum dizide orijinallik yok temizlik konusu santranç konusu resmen queen Gambit ve masumlar apt safiyeden ve kırmızı odadaki bazı olaylardan alıntı yapmışlar gibi duruyo lütfen orijinal ve yaratıcı olsunlar içerik çıkarırken hep çalıntı hep çalıntı..
Cevap
82Cevap
Bu ülkede hiçbirşey izlenmez hersey bok gibi hersey parayla netflix exxen futbol yabancı ülkede öyle değil bu ülkede zevk alacağın herşeyi parayla sınırlandırıyorsun birde almamamıza rağmen vergi ödüyoruz herşey pahalı üstelik o yüzden ben izleme taraftarı değilim böyle paralı yayınlara prim vermek istemiyorum ben
.
Yerli dizileri tercih etmiyorum.
Da Vinci's Demons,
Breaking bad,
Dexter,
Blacklist,
Bone's
Vb gibi diziler yapıldığında kesinlikle tercih ederim.
.
İsmi Fatma olup isminden rahatsız olan bir arkadaş vardı belki bu diziden sonra ismini sevmeye başlar😅 malum bazı diziler bazı şeyleri popüler hale getirebiliyor.
Hayır çünkü ezilmiş kadın görmekten çok sıkıldım bunun dramı yapılmasından da çok sıkıldım evet ezilen insanlar var ama biraz da insanların başarısını nasıl başarılı olduğunu falan izleyelim baydı artık manken gibi güzel kadın ama ezik büzük fakir fukara zengin ceo erkek zart zurt hikayeler
sanmam sıkıldık artık duygusallıktan kadına gösterilen şiddetten aldatmalardan saçma ilişkilerden artık değiştirin şu senaryoları aksiyon dizisi çekiyoruz 2 saatin 1.5 saati aşk
Ay sürekli dram dram dramm içimizi kararttılar yaaaa! Hepimiz kafayı sıyırıcaz yakında şu diziler sayesinde. İzlemeyin izlettirmeyin.
Bu kadını ne zaman görsem artık içim kararıyor ve yüreğime taş oturuyor. Çok iyi oyuncu ve hissettiriyor yaptığı rolü.
Hiç sevmiyorum bu kadını ya. Aşırı yapmacık geliyor bana.
Bu kadını seviyorum oyunculuğu güzel ama bence kırmızı odadaki rolünü hiç bir dizi ve rol tutmuyor yeni dizisini sıkıcı buldum
bir başkadırı sevmiştim ama bunun fragmanını beğenmedim belki izleyecek bir şeyler bulamazsam izlerim
Netflix'te Türk dizilerinin isimleri de beni hasta ediyor. :D Atiye, Hakan, Fatma. :D İzleyebilirim dizi bulamazsam bilmiyorum, dram sevmem pek.
Hayat tarafından ezilmiş bir erkeğin hayatını neden anlatmıyorlar acaba?
Çünkü kadının ezilmişi, erkeğin güçlüsü makbuldür.
Bakın kadın erkek ayırmam sadece çoğunluk açısından söyledim erkeklerde de kötü durumda olan insanlar var yok değil ama bu ülkede yüzyıllardır kadın cinayeti töre cinayeti taciz tecavüz ezme ezilme özgürlüğün kısıtlanması olayları çok daha fazla onu demek istiyorum olaya kadın açısından bakarsak Avrupa'ya göre Türkiye hala yetersiz zihniyette
Henüz izlemedim ama Netflix'in yaptığı bu tarz Türk dizileri tam olarak bu memleketi anlatıyor. Mutlaka izlemeyi düşünüyorum.
Burcu'nun oyunculuk çok kötü tutan bir dizisi yok henüz saçma sapan filmlerde rol aldığı için pek bişey vadetmiyor
Torrentten çeker bir bakarım ilk bölümüne.. saracağını sanmıyorum çünkü Türk dizlerini izlemeyi bıraktım.. En son izlediğim Türk dizisi Şener Şen ve Türkan Şoray' ın birlikte oynadığı İkinci Bahar dı...
Burcu biriciki kırmızı odada tanıdım çok tatlı geldi orada ki hele can karakteriyle falan uyumları çok güzeldi sonra camdaki kızda gördüm allahım prenses gibi çok saf duru oynuyor yerim onu burcum seviyorum burcu biriciki yetenekli
Netflix in yaptıgı en iyi dizi diyebilirim belki Bir başkadirla kapışabilir.
İzledim burcu biriciğin oyunculuğu çok iyi sadece dizi yavaş ilerliyor yinede izlenir..
Bu kadında bir mağduru oynadı hep aynı rolde... Hep üzgün, hep salak, hep ezilmiş
Bu sene yeterince Burcu Biricik dizisi izlediğimi düşünüyorum.
Hayatıma daha fazla dram eklemeyi düşünmüyorum, izlemiycem.
Burcunun bu aralar yıldızı parladı ama izlemicem maalesef
İzlemicem türk dizileri her zaman loser en azından 1 kişilik kazançları olmucak memnunum bundan
Bu kadının oyunculuğuna bayılıyorum. İzlerim, zaten 2 hafta evdeyiz.
Zaten bunalimdayim dramdan ziyade komedi ve fantastik turden dizileri izliyorum
Sıktı ama hatunu her yerde görmek. Reklamı ayrı dizileri ayrı... hayır izlemeyi düşünmüyorum
Ben dizi izlemekten de ölçülemez derecede nefret ediyorum.
Dün izledim iki üç bölüm, pek beğenmedim. Ve çok saçma buldum. Devam etmem büyük ihtimalle.
Aslen nereli acaba bilen var mı? Antalyada doğmuş başka bilgi yok. Rusya tatarlarına çok benziyor.
bu karının dizileri ve filmleri iyi oluyor
bakarım
Burcu biricik sevdiğim oyunculardan oyüzden bir şans veririm
Izlemem ya cinayetle ilgili diziler ilgimi cekmiyor
Bana hitap eden bir dizi değil ama izleyecek bir şey yok ne yapalım el mahkum
Bu kadın kaç dizide oynayacak aynı anda kafası karışmayacak mı rollerde 😂
Şimdilik "Camdaki Kız"ı izlemeye devam edeceğim. 😂
Dün başladım şu zamana kadar yapılmış en iyi Türk yapımı olabilir. Burcu Biricik gerçekten karakter oyuncusu. Her rolü o kadar iyi oynuyor ki.
Ay izledim 4. bölümdeyim. Kadın adamları tek tek indiriyor kimse de şüphelenmiyor vallaha
Netflixim yok, fakirim ben. Olaydı izlerdim, severim böyle konularıööö
uzun bir sure turk yapimi bir seyler izlemeyi dusunmuyorum
Sarmaz beni. Kesin kadın başına gelmeyen kalmaz. Izlerken boğar.
Tv ile aram yok izleyeceksem tarzım olan yabancı dizileri seçer netten izlerim
Her yerde burcu yu görmekten sıkıldım artık. Dizilerde reklamlarda internette
izledim bile.. film dizi severler için muhtemelen sardıra sardıra izleyeceksiniz çünkü dizi çok çok çok yavaş konusu baştan belli 6 bölüm ama tek bölüme sığar..
yalnız burcunun oyunculuğu çok iyi.
Her yerde bu kadını görmeye başladım. Sudaki yansımam bile bu kadın
Bizim Türk halkı bir ünlü güzel rol yapınca onu abartmayı çok seviyor. Bu kadından sıkıldım artık. Fahriye evcen meselesine dönecek bu da belli.
Elbette vakit buldukça izleyeceğim. Gerçekten başarılı kişilerin sürekli göz önünde olmasından asla rahatsız olmuyorum. Hak ediyorlar 👏
Bana bir şey katmayan diziler izlemiyorum cogu turk dizilerinden uzak duruyorum, insanin psikolojisini bozuyor
Merhaba,
Tahminen dram ve göz yaşı dolu bir dizi. Bana hiçbir yararı bulunmamakta dolayısı ile izleyip zaman israfında bulunmayacağım.
Netflix hesabım yok. ayrıca bu kadının kaç tane dizisi var yav
abi yeter eğlenceli bi dizi çıksın ya içimiz karardı
Turklerın dızı ısmı bulmada sıkıntısı var galıba nedır bu fatmaları cektıgı kankslar
Atiye, Fatma... Hayriye Nuriye falan diye devam edecek herhalde. Ne garip dizi isimlerimiz var. İzlemeyeceğim.
ahaha kesinlikle takdire şayan oyuncu ama isim bulmakta gerçekten zorluk çekiyoruz, ben de geçen gördüm fatma ne alaka dedim.
@SıkıntılıAmaZararsız Zorluk çeksek de Fatma koymayız herhalde ya :D
çok düşünmemişlerdir eminim😅
Netflixi olan var mı ya benle paylassin bende izliyim🥺
Hayır yine suçlu ihanet eden yuva yıkan iftira atan erkek avcısı dolandırıcı kadını kahraman yapıcak lar. Zavallı magdur erkek leri canavar gösterecekler yine
Ramazanda ahlakim az bisey duzeldi. Izleyimde ahlaksizlik kalibrasyonumu yapayim hemen😄
Melis sezen çok güzel. Ben kilo aldığımdan beri fatma gibi hissediyorum
İzledim dün. Olmakla olmamak arasında arada kalmış bir dizi. Hem sevdim hem sevmedim. Garip. 10 üzerinden 6 veriyorum.
Asla... Beni etkileyecek oyuncu yeteneğine sahip değil. Alt kategorilrr için uygun. Arka sokaklar misali
Hayır izlemeyi düşünmüyorum
dün biraz baktım ama içimi kararttı belki bugün bi kere daha bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?