Annabelle
Halka (The Ring)
Korku Seansı
O - IT
Testere
Dabbe
Diğer Korku Filmleri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Halka ile Korku Seansı arasında gidip geldim ve sonunda Halka'yı seçtim. Sanırım kendi döneminde yapılmış en iyi korku filmlerinden biri olduğundan.. Korku Seansı da hiç fena değil ama..
Halka ve O-IT izlemistim.
Korkudan öte gerilim daha ön plandaydı. Halka flimini yıllar önce ilk sinemada izlemiştim. Samara'nın o simsiyah upuzun yüzünü kaplamış saçlarını hala unutamadım 😅
Dabbe; bir türk yapımı korku flimi neden bizim korku flimlerinde hep Cin 3 harfliler büyü temalı?
Yabancı jenerasyonlar daha yaratıcı bence.
Genel manada korku flimi izlemeyi aslın da pek sevmiyorum izledikten sonra etkisi bir süre üzerimden gitmiyor huzursuz oluyorum. Hele ki türk yapımlar hep büyü cin çarpılmadan ibaret.
insan ister istemez flimi izlerken 3 ihlas bir Fatiha süresi okumak zorunda bırakıyorlar.😅
Peki anket seçeneklerinin en az üçünün de James Van'a ait olması😎
Dabbe film olarak görülmemeli bile. Teker teker inceleyecek olursam eğer, Testere korkunç değil biraz kaos ve vahşet içeriyor şahsen. IT, gerilim dolu, korkunç değil. Korku seansı başarılı, güzel. Halka izlemedim yorumsuzum. Anabelle mükemmel ötesi bir film. Üç seriyi de izledim. Son olarak ekleyeceğim sanırım "Ruhlar Bölgesi" olur. 4 filmden oluşmakta ve kurgusu muazzam diyebilirim. Her sezonu birbiriyle bağlantılı bu yüzden etkiliyor. Dram da içermekte😊
Yukarıdaki zırvalıklar korku filmi değil , onları boşver bunları dene..
Bilim-Kurgu-Gerilim:
Cevap
49Cevap
Yerli "korku" filmleri hariç bütün korku filmleri iyidir.
Adını hatırlamadığım bir korku filmi izlemiştim ondan sonra korku oyunlarına sardım art arda kabuslar ve küçüklük travmasından sonra bir dahada korku ile ilgili hiç bir şeye bakmadım travmam olduğu oyun karakterinden hala korkuyorum 18 yaşına gelmiş olmama rağmen asla küçüklüğümü unutamadım
Ortaokulda iken teneffüs aralarında testereyi izlerdik. Göründüğü kadar korkunç değil. Sadece kesici aletlerle uğraşıyor. Lakin evde tek başıma iken dabbe1'i izlemiştim ve acayip korkmuştum. Korktuğum içinde annem cdyi kırıp atmıştı. Ajsjs
Lütfen bana önerir misiniz bunları full izledim ben
IT bence. psikopat olarak görüleceğim belki ama Pennywise a aşığım resmen. bayılıyorum ona. inanmazsınız belki ama filmi ilk izledikten sonra geceleri ''allahım inş pennywise gelip beni yer '' diye dua ettiğimi hatırlıyorum. şu an 18 olmasam yine aynı duayı ederim açıkçası.
@UDixon o benim bitanemmm çok tatlı çıkmış burdada dişlere bakkk
@UDixon o ne palyaço ne de örümcek. Pennywise şekil değiştirebiliyor. Çocuklara en büyük korkularnı gösterip yemesinin nedenide dediğin gibi değil. Pennywise korkmuş etin tadını daha çok beğeniyor
Benimki seninkini döver :D https://i.gifer.com/82nQ.gif
@UDixon hiçdebilemm hjaskdflksafas
Korku temalı/tarzlı şeyleri izlemiyorum. Sonra kötü etkiliyor. Paranormal aktiviteyi izledim 1 ay uyuyamadım. İnanılmaz paranoya yapıyor bende. O yüzden korku filmleri ile hiç aram yok.
Testerenin üstüne film tanımam
Dabbe 3 2 4 5 ve Magi en iyi Türk korku filmleridir. Yabancılardan ise conjuring ve the ring güzel biraz da grudge iyi.
İzlemeyenler bu filmi de izlesin korku sayılmaz pek ama https://www.youtube.com/watch?v=P5kDAUzl-T4
En son ilkokulda korku filmlerini merak edip izliyordum kötü anılarımdan sonra bir daha izlemedim. 23 yaşındayım hâlâ korkarım ve izlemem.
Halka tüm zamanların en iyi korku filmi derlerdi ama ben korku filmlerinde korkacak birşey bulamıyorum.
Korku filmleri beni vazgeçilmezlerim 🥰 Annabelle'i çok sevsem de diğer gözbebeğim The Conjuring daha bi tekinsiz...
Kesinlikle Dabbe filmi serisi diğerleri normal korku adamlar Dabbe filmini çekerlerken yanlarında imamla çekiyolar kendileri bile korkuyolar :)
Dabbe 4 ve sonrası çok iyi ama korkunç gelmiyor bana. Ruhlar bölgesi, halka , korku seansı daha korkunç. Adamlar efekt konusunda dış mekan konusunda çok iyiler çünkü
Çok korkarım ve izlemekten hoşlanmam hiç bilmiyorum.😅 Ben bilim kurgu macera fantastik vs seviyorum korku filmide neymiş ya.
Küçükken rec izlemiştim ondan sonra daha da izleyememiştim korku filmi Allah ın belası hühühü
Testereeeeeeeee * Dabbe de var ıt de var halkada var amaaaA
bunlar en bilinenler. Diğer korku filmleri bunlara bin basar
O İt güzel izlemiştim, diğerlerinde izledim hepsini.
Korku filmlerini hiç sevmem izlemedim de şimdiye kadar.
Şimdiye kadar izlediğim hic bir korku filmi annabelle ve korku seansına yetişemez.
2023 de vizyona girecek 2023 Türkiyesi ekmek bulamicaz
Ben dabbeden çok etkileniyorum. İzlemiyorum zaten artık korku filmi
siccini nie koymadın ben sadece siccin diyorum başka bişey demiyoum
Halka ve Ruhlar bölgesi serileri ve 4. tür. Korkutmuyor ama geriyor.
Testereyi çok severdim. Ama hiçbir film korkutucu değildi.
bu halkada ki samara nasıl yürüyodu bu şekil acaba 😂
IT daha çok gerilim değil mi ya? Halkayı çok küçük yaşta izlemiştim. Çok korkuyordum.
Bir sürü korku filmi izledim ama Annabelle ve korku seansını ayrı bir seviyorum.
Beni en çok korkutan hellraiser serisinin 1-2 bölümü olmuştu.
bilmiyorum ama dabbe olabilir (bana göre) ya da şey it olabilir ama o dabbe kadar korkunç değil
Korku filmi izleyemiyorum, fotoğraflardan bile korktum
Korku filmi izleyemiyorum kötü etki bırakıyor ama izlemeyi çok istiyorum😒
Hayatım boyunca hiç korku filmi izlemedim.
Bence daha en iyisi gelmedi
Korku Seansı çok iyiydi.
Annabella izlemedim ben bakayım bi ara 🤭
Benim için bebek oyunu yani Chucky ığğğğğğ
Dabbe diyorum sma izlemeye cesaretim yok 😬
Ammar cin tarikatinin konusunu beğenmiştim.
Kadının çığlığına bayıldım... O yüzden 😂
Annabelle izledim gayet iyi
Testere farklı bir kategoride bence.
Korku fiomi izlemiyorum
Anabelle nin özellikle 3. sü mükemmeldi
Cin işleri var için de 😂
Yav insan niye korkmak için film izler ki 😂😂😂
Dabbe 6 ve Sinister diye düşünüyorum.
Korku filmi sevmiyorum o yüzden bir tercihim yok
Biyografim filme dönüşse...
Ruhlar bölgesi
Sessiz tepe bunlarda iyi
Dabbe serisi diyorum.
Aga hiçbiri korkutmuyo be
Teksas katliamı benim için 1 nci sıra ve halka.
Onun başkasını sevişi
dabbe çıkıcak yakında merak etmeyin ✌️
Korku filmleri izlemem
Siccin ve dabbe serisi.
Bazılarını seyretmedim
korkudan hiçbirini izlemedim
Testere efsaneydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?