Diziler & Filmler Animeler sizce etkileyici ve çekici mi? benkendall Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Koniçiva Ks😅 Ben animeleri çok severim. Bana göre çok etkileyiciler🤭 siz ne düşünüyorsunuz? #benkendall #anime #diziBen animeleri çok severim. Bana göre çok etkileyiciler🤭 siz ne düşünüyorsunuz? Evet oldukça etkileyiciler. Alt tarafı çizim ne kadar etkileyebilir ki? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Animeler sizce etkileyici ve çekici mi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Selam 💫Animeler benim her daim vazgeçilmezim olmuştur ve birçok animeyi izledim diyebilirim. Küçük yaştan itibaren bu hayranlığım vardı aslında. Bana göre animeler her daim etkileyeci tasarlaması bile emek istiyor. 🙂 1 2 Yorumla benkendall +1 yıl O zaman bu bana birkaç dizi önereceğin anlamına geliyor haksız mıyım😊 Yorumla Sinakaplan +1 yıl Haklisin ❤ Yorumla
s Kimikio Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 422 cevap paylaştı. Ben de anime seviyorum. Her ne kadar bazıları gerçekçi bulmasa da ben beğeniyorum. Beğenerek izliyorum. 😊 1 2 Yorumla s Kimikio +1 yıl EİG için teşekkür ederim 🤗🍀 Yorumla benkendall +1 yıl Rica ederim😊 Yorumla
AdnanHüseyin Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Animeler çizim olabilir ama içerikleri itibariyle çizgi filmler boş değil birçoğu bence. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet öyledirler. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar