ilk izlediğim diziydi kendisi beni kdramaya başlatan defalarcada izledim hala dizi bulamayınca açıp onu izliyorum bir onu bir de jealously incarnate sajdasf
Bir şey diyeceğim benim de ilk izlediğim dizi Kore dizisi izlemem aslında da işte onun yeri ayrı ya ben de, ilk onunla başladım. Jisoo'nun dizisinden başka daha izlemem herhalde mdodöxpsödpf. Beni çok çekmiyor diziler ya sanırım film belkiii
ben kore dizilerini çok beğeniyorum ya amerikan dizileri beni pek sarmıyor sadece filmlerini izliyorum. ve jisoonun dizisini bende çok merak ediyorum ya bir an önce yayınlansa da izlesek ♥
Ya çok klişe ya artık gına geldi gerçekten aynı konulardan. Yok yani çekmiyor beni. Snowdrop mükemmel olacağından hiç şüphem yok. Ayayayaa çok heyecanlıyım vallahi 😻
senin gibi yüzlerce kişi gördüğüm için şaşırmadım. yalnız şimdi düşündüm de 6 yıldan fazla olmuş ilk bölümü izlediğim günden bugüne. yaşlandığımı fark ettim tam olarak şu an. vay mk
ben bir iki defa ablamın önerisi ile kore dizisine yıllar önce girmeye çalıştım da yok bee sarmadı. ama running man den sebep çok fazla oyuncu şarkıcı vs. gördüm. zaten kpopta dinlerdim yani. hala açar dinlerim arada. ben de 7 yıldan fazladır anime izlerim.
çekim şarkı falan efsane de bu şarkılar beni transa sokuyor kitleniyorum bunları dinlerken sadknasf kötü değil yanlış anlama bunlar meditasyona çok yardımcı bence ve teşekkür ederim benimle paylaştığın için
rica ederim. bu şarkının en sevdiğim yanı da ne biliyor musun. adam bir noktada bildiğin orta asyadaki türklerin tuvan dedikleri gırtlaktan ses çıkartarak yaptıkları müziğe doğru kayıyor. o kısım bana tam bir lezzet patlaması yaşatıyor. ama bu tarz müzikler gaza getirmesi lazım nasıl meditasyon müziği yaptın anlayamadım :D mesela bunu dinle. vikingler ile türklerin savaşçılığı gibi müzikleri de benziyor gibi. bu bir oyunun müziği tabi. ama bir noktada çalan müzik aleti seni karadeniz havasına sokacak :D https://www.youtube.com/watch?v=3Tk0uNwm5qI
adamın çenesindeki kuyruk askdmaskf bu da çok güzel ayrıca dinlerken uçuyormuş gibi hissediyorum ruhum göklerde gezinip geliyor skadmaskd boş kalan bedenim mal mal etrafa bakınıyor asdfasf
sen bir yandan başka bir şey kullanıyor olmayasın :D bende tam senlik parçalar var amaaa bunları benden başka kime önerdiysem sevmedi. yani bu parçaları beğenmek biraz daha farklı zevklere sahip olmayı gerektiriyor gibi.
yok alkol bey ne memuru saldasklf ben dedim ya her türü dinlerim diye gayet de hoşlar bence sadece farklı oldukları için insanlar pek tercih etmiyordur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En son "Alice"yi bitirdim. Şu sıralar "Are You Human?" izliyorum ve sardı da.
ikinisini de izledim bir de bunlara benzeyen Rugal var öneririm o da çok güzel
Kore yapımı diziler pek dikkatimi. cekmiyor ben genel de Black mirror tarzi dizileri beğeniyorum.
bende onları izleyemiyorum
zevk meselesi
kore dizisi öneren yiğit olamaz ama delii kanlı olabilir :d
o da olur fark etmez askdmsakf
Olsa yazardim izlemissindir benim bildiklerim guncellerdi 😄
valla çok izledim artık dizi bulamıyorum askfmaskf bir de kore dizilerine alışınca amerikan dizileri de izleyemiyorum
yazık bana
Backstreet rookie
Extraordinary you
Live on
Bunlar güzel knk tabi izledin mi bilmiyorum.
Bide bende blinkim biasim jennie ❤️
live on izlemedim bir tek bakarım ona da teşekkürler
ve ooooo blink kardeş ♥ askdmskf
Jsjsj rica ederim ♥️
Kill me heal me izlemediysen uçç diyorumm
ilk izlediğim diziydi kendisi
beni kdramaya başlatan
defalarcada izledim
hala dizi bulamayınca açıp onu izliyorum
bir onu bir de jealously incarnate sajdasf
Bir şey diyeceğim benim de ilk izlediğim dizi Kore dizisi izlemem aslında da işte onun yeri ayrı ya ben de, ilk onunla başladım. Jisoo'nun dizisinden başka daha izlemem herhalde mdodöxpsödpf. Beni çok çekmiyor diziler ya sanırım film belkiii
ben kore dizilerini çok beğeniyorum ya amerikan dizileri beni pek sarmıyor sadece filmlerini izliyorum.
ve jisoonun dizisini bende çok merak ediyorum ya bir an önce yayınlansa da izlesek ♥
Ya çok klişe ya artık gına geldi gerçekten aynı konulardan. Yok yani çekmiyor beni. Snowdrop mükemmel olacağından hiç şüphem yok. Ayayayaa çok heyecanlıyım vallahi 😻
Ov kesinlikle The legend of the blue sea ⛵
ilk çıktığında izledim asdkajsf efsane bir dizi
Moon lovers, bride of the century, Mr. Sunshine
izlemediğim sadece bu var bride of the century
ona da bakarım
teşekkürler♥
Çok beğeniyorum bu diziyi, şimdiden iyi izlemeler 😃 Rica ederim
bu çocuk görünmez miydi dizide jwkqk
yok goblindi asdsaf
running man izle
onu sadece sevdiğim ünlüler gelince izliyorum adknajsf
senin gibi yüzlerce kişi gördüğüm için şaşırmadım. yalnız şimdi düşündüm de 6 yıldan fazla olmuş ilk bölümü izlediğim günden bugüne. yaşlandığımı fark ettim tam olarak şu an. vay mk
valla bende bu kore dizisi çukuruna düşeli 7 yıl oluyor. yaşlanmışız reis
ben bir iki defa ablamın önerisi ile kore dizisine yıllar önce girmeye çalıştım da yok bee sarmadı. ama running man den sebep çok fazla oyuncu şarkıcı vs. gördüm. zaten kpopta dinlerdim yani. hala açar dinlerim arada. ben de 7 yıldan fazladır anime izlerim.
şaşırdım
kpop seven erkek nadirdir
sevindim
ben 90 ların kpopunu bile dinlerim. benim müzik kütüphanem biraz absürttür.
bana da kpop apop arabesk rap o bu şu fark etmiyor kulağıma ne güzel gelirse dinliyorum en iyisi bence
şu an dinlediğim bir şarkıyı seninle paylaşayım belki beğenirsin.
dur linki atmayı unuttum aslkdşjalskdj
https://www.youtube.com/watch?v=VEizKmZlUAw
çekim şarkı falan efsane de bu şarkılar beni transa sokuyor kitleniyorum bunları dinlerken sadknasf
kötü değil yanlış anlama
bunlar meditasyona çok yardımcı bence
ve teşekkür ederim benimle paylaştığın için
rica ederim. bu şarkının en sevdiğim yanı da ne biliyor musun. adam bir noktada bildiğin orta asyadaki türklerin tuvan dedikleri gırtlaktan ses çıkartarak yaptıkları müziğe doğru kayıyor. o kısım bana tam bir lezzet patlaması yaşatıyor. ama bu tarz müzikler gaza getirmesi lazım nasıl meditasyon müziği yaptın anlayamadım :D mesela bunu dinle. vikingler ile türklerin savaşçılığı gibi müzikleri de benziyor gibi. bu bir oyunun müziği tabi. ama bir noktada çalan müzik aleti seni karadeniz havasına sokacak :D
https://www.youtube.com/watch?v=3Tk0uNwm5qI
yemin ediyorum ben bunları dinlerken transa giriyorum adkjnasjkf sorun bende mi?
al bir tane daha sana
https://www.youtube.com/watch?v=FnkTuHP9q3o
adam çok karizmatik alşskdaşs
adamın çenesindeki kuyruk askdmaskf bu da çok güzel ayrıca
dinlerken uçuyormuş gibi hissediyorum ruhum göklerde gezinip geliyor skadmaskd
boş kalan bedenim mal mal etrafa bakınıyor asdfasf
sen bir yandan başka bir şey kullanıyor olmayasın :D bende tam senlik parçalar var amaaa bunları benden başka kime önerdiysem sevmedi. yani bu parçaları beğenmek biraz daha farklı zevklere sahip olmayı gerektiriyor gibi.
yok alkol bey ne memuru saldasklf
ben dedim ya her türü dinlerim diye
gayet de hoşlar bence
sadece farklı oldukları için insanlar pek tercih etmiyordur
bu grubun şarkılarını sadece özel insanlar sevebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=wWGKwNt9NY8
bu tam hipnozluk işte jsdnasfj kollarında kayboldum kızların
lan bir şey dicem 1.54 dekiler erkek mi kdmaskd o zaman bende erkeğim
memem kadar memeleri var lan
klip official değil sen müziğe odaklan ve bu grubun bir çok şarkısı çok güzeldir.
değil abi erkek olamazlar kızlar
kızlar dimi
3.36 daki yerde 72 saat filminin çekildiği yere benziyor
şarkı güzel zaten fazla dinleyince beynim uyuşuyor ama
sen anlık yorum mu yazıyorsun alskdjlaskjd ayrıca onlar kadın öyle erkek mi olur mk
içim ferahladı sağol skjdnsjf
rock sever misin
tabiki ama manga teoman duman falan benim için rock bunlar aksdmsa
bak bu kaliteli şarkıları her yerde bulamazsın :D
https://www.youtube.com/watch?v=hw0V1vASkn8
neyse bu son olsun :D çuklat hanım
ooo efsaneymiş bu jdafndsjf teşekkürler ♥
rica ederim.