Bi kız vardı aşçılık okuluna gidiyordu sanirim saray da calisabilmek icin yemekler yapiyorlardi ama kızın tat almaya duyusu yoktu bir gün pirinç yapmislardi sonra jüri tatmisti ve asiri tuzluydu.
Sonra kız tat alma duyusunun olmadigini soylememisti ama jürilerden biri anlamişti ve tat alma duyusu gelsin diye diline arı sokturtmuştu sonra kız tat almaya baslamisti (yazdiklarimdan bazi kisimlari yanlis hatirliyor olabilirim ama genel hatlariyla böyleydi.) Bu diziyi izleyen ya da hatirlayan varsa adini söyleyebilir mi?
Sonra kız tat alma duyusunun olmadigini soylememisti ama jürilerden biri anlamişti ve tat alma duyusu gelsin diye diline arı sokturtmuştu sonra kız tat almaya baslamisti (yazdiklarimdan bazi kisimlari yanlis hatirliyor olabilirim ama genel hatlariyla böyleydi.) Bu diziyi izleyen ya da hatirlayan varsa adini söyleyebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kız bi adamla sevgili oldu ve final. boşuna izleme boşver
ben sana başka çin dizisi öneriyim
Hayır izlemiyorum bir defa izleyim dedim böyle savaşlı falan saçma sapan hava da uçuşmalar imkansız hareketler vazgeçtim sinema açtım.
Dae Jang Geum olabilir mi? Aklıma bu geldi.
Sanirim bu ama izlemem gerek animesi de varmis ve cok tesekkur ederim.
Ne demek. Anime seviyor musun?
Evett
Bende seviyorum baya :))
Önerebileceğin birkaç tane anime var mı türü önemli degil güzel ve kaliteli olmasi yeterli
Favorim yıllardır Naruto. İzlemediysen kesinlikle öneririm. Şu arsalar Gotoubun no Hanayome ve Horimiya izliyorum tavsiye ederim :)
Naruto'yu hala izlemedim. İzliyecegim ama sanirim önce hunter×hunter i bitirmem gerek. Diger dediklerini de duydum ama izlemedim kesinlikle bakacagim öneri icin tesekkurler.
HxH sonlara doğru aşırı sıkıcı. Son fightı izleyip bıraktım 🧐
Hayır ya bu üzdü bebsbshshysge. Neyse yine de izliyecegim ayni anda 5 tane falan anime izledigim icin sorun olmaz sanirim. ;)
Aynı anda 13 tane anime izliyorum 😉
Cidden mi *-*
Evet :)
Dizinin Türkçe ismi Saraydaki Mücevher
İzledim ama söylediğine denk gelmedim
İzlıyorum halen
Sıkıcı
Hiç sevmem