Diziler & Filmler Çin dizisi önerir misiniz? dene00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tamam bunu kesin izlemelisin dediğiniz bir dizi olursa daha iyi olur Güncellemeler+1 yıl tarihi olmasın lütfen ya da tarihi bir dizi öneride bulunacaksanız tekrar izlesem sıkılmam dediğiniz bir dizi olsun Çin dizisi önerir misiniz? Cevapla Dizi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Çin dizisi hiç bilmiyorum :D anime olsaydı önerebilirdim. mesela death note gibi 0 0 Yorumla
1gezenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl ben çinde yaşıyorum fakat hiç izlemedim😂😂 bence abd dizileri daha iyi 1 6 Yorumla dene00 +1 yıl bazı diziler güzeldi 🤔tabi hala tarihi dizilerini izleyemiyorum fazla abartılı ben daha günümüz konulu olanları izliyorum Yorumla 1gezenadam +1 yıl ya bana saçma geliyor çin dizileri. evimin altında bile çekiliyor bilmiyorum hangi dizi olduğunuz. düşünsene netfilix dizileri çekiliyor evimin altında koşarak gidip izlerdim Yorumla dene00 +1 yıl 🤣🤣🤣 insan elinin altındaki şeyi merak etmez derler senin durumda bu galiba Yorumla 1gezenadam +1 yıl kesinlikle öyle galiba😂😂 Yorumla dene00 +1 yıl ben Yang Yang oynadığı diziden sonra biraz ilgim oldu ama çoğunluk tarihi işte onlarda benim hoşuma gitmiyor yorumun için teşekkürler Yorumla 1gezenadam +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çin dizisi hiç bilmiyorum :D anime olsaydı önerebilirdim. mesela death note gibi
ben çinde yaşıyorum fakat hiç izlemedim😂😂 bence abd dizileri daha iyi
bazı diziler güzeldi 🤔tabi hala tarihi dizilerini izleyemiyorum fazla abartılı ben daha günümüz konulu olanları izliyorum
ya bana saçma geliyor çin dizileri. evimin altında bile çekiliyor bilmiyorum hangi dizi olduğunuz. düşünsene netfilix dizileri çekiliyor evimin altında koşarak gidip izlerdim
🤣🤣🤣 insan elinin altındaki şeyi merak etmez derler senin durumda bu galiba
kesinlikle öyle galiba😂😂
ben Yang Yang oynadığı diziden sonra biraz ilgim oldu ama çoğunluk tarihi işte onlarda benim hoşuma gitmiyor yorumun için teşekkürler
rica ederim
Senin iÇin.
Cedric
😂. 😂 . 😑