Dabbe
Siccin
Üç Harfliler
Musallat
Cinni
Tez
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yerli korku filmleri izlemeyi pek sevmiyorum. Eskiden lisedeyken macera olsun diye izliyorduk, ama turk yapımı korku filmleri benim resmen kabusum oluyor geceleri uyuyamiyorum. Dabbe serisini izlemistim çok korkunçtu. Din ile korkuttuklarj için aşırı gerçekçi geliyor ve gerçekten korkuyorum ama bu korku beni mutlu etmiyor o yüzden izlemiyorum artık. Bur keresinde yakın arkadaşımla, karadedeler olayı adlı türk yapımı korku filmini izlemiştik. Bahsederken bile tüyleyim diken diken oluyor. Aşırı korkmuştum. Paranormal activity serisi yapancı yapımı olduğu ve fantastik durumlar içerdiği için hen çok gerçekçi gelmeyip hemde derinlerime kadar işlemiyor. O yüzden çok da rahatsız olmadan onu izleyebiliyorum. Belki arkadaşlarım veni sinemada dabbe izlerken korkuttuğu için artık türk yapımı korku filmi izlemiyor olabilirim. Ama çok tercih etmiyorum. Bence yine de bütün dabbe serisine rağmen karadedeler olayı filminin aşırı korkutucu olduğunu düşünüyorum. Yukarıda seçeneklerde bulamadım ama diğer butonuna basıp burda belirtmek istedim. Izlemek isteyenlere öneririm. Izlemek istemeyenler yani benim gibiler lütfen yabancı yapımı korku filmlerini izleyin. Gerçek olmadığı için kendinizi benim gibi teselli ederek izleyebilirsiniz 😄
dabbe ve siccin
Dabbe hacı
Cevap
35Cevap
E bu filmlerin hepsi aynı zaten, aynı 💩'un laciverti misali hepsi de bir yığın çöplükten ibaret.
Dabbe serisi idare eder ama yabancı örneklerle karşılaştırılamaz bile
Çok fazla yerli korku filmi izlemiyorum ama seçeneklerden izlediklerim arasında Dabbe var.
Ulan üç harfliler olmasa ülkede korku sektörü olmucak ak
Korku filmi ızlemedim izleyemem de !
Zaten bir kez izlemek istediğim de film boyunca gözlerimi kapatmıştım 😬 mxmxxmxmdmmdmdmdmd
Bakıyoruz işte, benimde anlamadığım bir konu: hem günlerce düzgün uyuyamaz, karanlığa giremez, millet yinede bakar.
dabbe komik ya cidden en korkunç diye ona mı oy verildi xfcgvyhuıjko
Psikolojimi bozmaya niyetim yok. Ruh hastası degilim.
Yerli film izlemedim. Bunların hiç birini de bilmiyorum o yüzden boş bıraktım.
Gerçektende aşırı extreme aklın sınırlarını zorladığı bir film istiyormusunuz söyleyeyimi😅
Korku filmi izlemiyorum hayat yeterince gergin yapiyor zaten.
Bu cinni ve tez dediğinizi izlemedim. İzlemeye değer mi?
Hepsinde korkmuştum ama Dabbe 4 ayy onda ki korkumu unutamam
Sen yabancılar seyret Bakalım korku filmleri gör o zaman Türkler korku filmi yapıyor komedi
pisikolojiyi bozan seyler o filmler ve bir tur cagirma oluyor bosverin izlemeyin
Korku filmlerini sevmiyorum ha dizinin için de ufak bir gerilim geçer o ayrı ama korku olunca sevmiyorum kan görmeye dayanamıyorum bir de bilinç altımı etkilediği için pek izlemiyorum
çok garip resimler yabancı , seçenekler Türk korku filmleri
Neden teze tıkladım bir saniye ilk izlediğim oydu ya
pek korku filmi izlemedim ama ben dabbedir diye düşünüyorum
. Ammar cin tarikatı
. dabbe cin çarpması
. el-cin
. üç harfliler beddua
Siccin 6, gece izlenince daha muthişssssssss
Bizimkiler cinli filmleri baya iyi yapıyor
Dabbe ve musallat cook iidi
Siccin hep korkunç görünmüştür gözüme
Dabbe diğerlerine göre bi tık daha iyi
ey ruuuuhh. geldiyseeeennnnn...
Dabbe diyorum siccin gerçekten aşırı korkunç
El habibi kulli seleti
Korku benim tarzım değil
Tez bunlara göre eski kalıyor 😂
bana nedense çocukça geliyor korku filmleri
Hiçbirisi. tema hep aynı.
siccin
süper... cinlerin musallat olması
Hayatim
siccin 6
Dabbe, Siccin
Kutsal damacana
siccin serisi
Korku filmi sevmiyorum
siccin
E) Hiçbiri!
Çünkü dini öğeler ile korkutmaya çalışan filmlere korku filmi gözüyle bakmıyorum.
Korkunçta değil ayrıca bence aksine komik geliyor dikkat et korkutacağım tarzı filmler çekiyorlar uzakdoğu tarzı mizah ve dram bu ülkenin ciğerine işlemiş korkuyu beceremiyoruz
Virgülleri koymayı unutmuşum uzakdoğu tarzı, mizah olacaktı
Dabbeyi çok övdüler
Dabbe ve Siccin.
Dabbe
Dabbe
Siccin ya da dabbe
Bilmiyorum
Korkunç değil
Siccin kesinlikle
Dabbe
Hic biri iyi degil
Dabbe