hayalimdeki meslek buydu fakat ingiltereye taşınacağım.
zaten dilim iyi fakat oranın dizi ve filmi hakkında hiç bir bilgim yok , türkiyede olmak istiyodum dizi oyunucusu falan ama bu ülkede olmayacagım artık hayallarim çöpemi gitti
zaten dilim iyi fakat oranın dizi ve filmi hakkında hiç bir bilgim yok , türkiyede olmak istiyodum dizi oyunucusu falan ama bu ülkede olmayacagım artık hayallarim çöpemi gitti
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
12gerçektenmi?
ben hayallerime hep kararsam bakıyorum hiç bi hayalim gerçekleşmiyicek gibi düşünüyorum bu yüzden mutluluğuma 10 üzerinden 2 veriyorum
Gerçekleşmeyecek gibi bakarsan evrenden bunu istemiş olursun o da sana istediğini verir ve gerçekleşmez ayrıca olumsuz düşürerek kendi özgüvenini ve motivasyonunj düşürürsün yapacak gücün imkanın olsa da yapamazsın o an hep iyi düşün ki iyi olsun ben sana inanıyorum dünyaca ünlü başarılı bi aktör olduğun zaman benim bu sözlerimi hatırlayacaksın belki de ödül töreni konuşmanda bunları anlatacaksın
bunu bana kuzenimde söylemişti , buna ne deniyordu? evrene olumlu mesaj göndermek
Evett çekim yasasını araştırmanı öneririm the secret filmini izleyebilirsin YouTube da var
beni mutlu ettin , aslında en büyük hayalim şarkıcı olmak ve dizi, filmlerde oynamak
hindistan hangi dili konuşuyor merak ettimde?
birde ben hindistana nasıl gidiyim 🤣
Hindistan'da hinduca birkaç yerel dil var ingilizce de anadil orada
filmler ve diziler ingilizcemi çekiliyor?
ama kendimi geçindircek kadar kazanırmıyımki
Yani o şirkete bağlı. Yurt dışında kazanır gelir burda harcarsın burda alıp gider yurt dışında satarsın
Kargo gibi:)😂
Ama güzel olur knk
yani şirketlere başvurmam gerek ingiltere aktör olmak için?
Evet
sen araştırmışsın sanırım ingilterede oyunculuğu
Hayır araştırmadım Bildiklerim
anladım