Blu TV içerikleri gerçekten çok çok güzel. Netflix ve Blu TV aboneliğim var ancak Blu TV dizileri daha çok sarıyor beni. Sinema izleyeceksem de tercihim Netflix.
Blu TV Avantajları
Uygun fiyat.
Dizilerinin içerikleri orijinal ve baya sarıyor.
Güzel HBO dizileri de var.
Sinema ve dizi çeşidi çok, "Sahipli" adlı korku dizisi de Blu TV' de.
İçerikleri korsan sitelere düşmez, sadece Blu TV' den izlenebilir.
En beğendiğim diziler:
Bozkır
Aynen Aynen
Bonkis
Netflix Avantajları
Çok güncel, sürekli güncelliğini koruyor. En sevdiğim özelliği bu.
Dizi ve sinema çeşidi Blu TV' den fazla ancak fiyatı da Blu TV' den daha fazla.
Blu tvnin önde çıkması beni şaşırtmadı. Çünkü blu tvde birden fazla kullanıcı oluşturma seçeneği yok. Netflix'in en üst paketini alınca 4 kişi kullanabiliyor. O yüzden tek hesaba dört kişi ortak alıyor. Bu sebeple daha az kullanıcı görünmesi gayet normal. En dandik platform exxen de dahi birden fazla kullanıcı oluşturma seçeneği var. Blu tv her üyelikten fazla fahiş fiyat almak için bu özelliği açmıyor. Netflix'i tek geçerim. Blu tvye el öptürür exxene ayak öptürür. Farkıyla.
Genelde kaçak göçek siteler ile istediğim bütün film veya dizi, sinema ne istersem izliyorum. İllegal yollar bence en iyisi neden para vererek zenginlerin zenginliğine katkıda bulunayım
İlginç! Görünüşte ön plana çıkan hep Netflix iken BluTV önde ise; tebrik etmek gerekir. Daha önce Netflix aboneliğim vardı ama şu anda bu platformlar için üyeliğim bulunmuyor.
Öncelikle başlık için kutluyorum sizi yani güzel bir başlık olmuş; Exxen'i gönülden, yürekten destekliyorum ama para vererek değil de kaçaktan izliyorum çünkü fiyat politikasını ayarlayamadılar ayrıca sitesi de oldukça basit ve avam. Exxen'in içinde mesela hayranlıkla izlediğim tek dizi ise "VAHŞİ ŞEYLER" dizisidir. Yani site kötü bunda hem fikiriz, e fiyat politikası da kötü bunda da hemfikiriz ama 3-5 youtuber var diye ayrıca Aleyna Tilki vs. bu platform da yer alıyor diye de desteklememek olmaz. Genellikle sıfır bir tarzı keko dizilerini yayınlayan Blu TV yerine oldukça kaliteli Exxen'i tercih ederim❗
Rtük denen illette yok, o da işin ayrı bir güzelliği💪
Netflix kullanılmı hem daha kolay hemde çoklu girişlere sahip bir plartfom arkadaşlarınla Fransız stili ödeme yapabiliyorsun :D bu baya iyi ve daha fazla içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum ve Netflixin kendi içeriklerinin de olması hoş bu yüzden tercihim Netfilikşşş :D sdfksjd
Netflix kullanıyorum ama yani benimde sevdiğim uygulamalar olarak önde gelen şunlar •Amazon prime •Blue tv •Netflix Açıkçası Netflix biraz kullanmadan sonra sıkıyor çünkü bir süre sonra istediğiniz dizileri filmleri bulamıyorsunuz ve bu benim açımdan bakılırsa çok kötü bir şey...
Tabikide netflix üçü ile kıyaslayınca netflix daha agr basıyor Benim fikrim böyle aslında başkası ne düşünür bilemem. ama aradigin bir çok dizi ve filmi netflixte buluyorum.
Blu tv mi Turkiye de en çok aboneye sahipmiş? Komik mi bu acaba? Soru soracağız diye millete aldatıcı reklam yapıyorsunuz. Türkiyede açık ara netflix öndedir. Blu tv nin esamesi okunmaz.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş