BluTV yayınlarından hangisi sizi Türk dizilerine hayran bırakıyor? BluTV dizi önerileriniz neler?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
BluTV, 2015 yılında insanlara bilgisayar, telefon, televizyon ve tablet gibi çoğu cihazdan erişim sağlayıp kaliteli bir yayın akışı hizmeti sunma hedefiyle Doğan Holding çatısı altında kurulan bir medya sağlayıcısıdır. BluTV güncel olarak %43 gibi büyük bir oranla Netflix’i de geride bırakarak Türkiye’nin en çok kullanılan medya sağlayıcısı olmayı başarmıştır. Bu başarının altında kaliteli dizi, film ve belgesel gibi çokça seçenekle toplamda 4 milyon aboneyi kendisine bağlamış olması yatıyor.

BluTV bu kadar kapsamlı ve geniş bir içeriğe sahipken, BluTV’de izlenebilecek en iyi Türk dizilerini seçmek de bir hayli zorlaşıyor. Tabi ki KizlarSoruyor üyeleri olarak her sorunuza en iyi cevapları verdiğimiz gibi “BluTV’de izlenecek en iyi Türk dizileri hangileridir?” sorunuza da en güzel cevapları vereceğiz.

Saygı, sevilen bir dizi olan Behzat Ç.’nin yine en sevilen kötü karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer (Nejat İşler)’in başrolünü üstlendiği polisiye, suç ve dram türündeki Türk yapımı internet dizisidir.
Saygı dizisinin konusu, toplumdaki yozlaşmanın çözümünün kendi adalet sistemiyle düzeleceğini düşünen Ercüment Çözer’in hikayesini ve başından geçenleri anlatıyor. Tabi burada karakterimiz her şeyi tek başına yaşamayacak ve o hikayeye tat katacak arkadaşlar edinecek. Burada devreye toplumdaki kötülüklerden ve çirkinliklerden sıkılmış olan Helen ve Savaş isimli iki karakterimiz giriyor.
Sezon sayısı: 2
Bölüm sayısı: 9
Gösterim süresi: 60 dakika
Saygı dizisi hakkında ufak bir fikre sahip olmak isterseniz buradaki fragmanı izlemeniz yeterli olacaktır.

Masum, Türkiye’nin belki de internet dizilerindeki en büyük başarısıdır diyebiliriz. Çünkü arka plandaki ekip bir kenara mükemmel oyuncu kadrosuyla büyük bir başarı yakalamış ve gerçekten de övgüleri sonuna kadar hak etmiştir. Masum dizisinin kadrosu adeta gökyüzündeki yıldızlar kadar yıldız oyuncuyu barındırıyor.
Masum dizisinin konusu, emekli komiser Cevdet (Haluk Bilginer)’in huzurlu bir hayat beklerken yıllar sonra kendini büyük bir cinayetin peşinden koşarken bulmasıdır. Ortada bir cinayet vardır ama asıl önemli olan bu cinayeti kimin işlediği değil neden ve nasıl işlediğidir. Polisiye ve drama türündeki Masum dizisi gerçekten de izlenmesi gereken dizilerde üst sıralarda yer alıyor.
Sezon sayısı: 1
Bölüm sayısı: 8
Gösterim süresi: 60 dakika
Masum dizisinin mükemmel oyuncu kadrosunu görmek isterseniz buradaki fragmanı izlemeniz yeterli olacaktır.

Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, televizyon kanallarında yayınlandığı ilk zamanlar büyük bir rağbet görmüş ve herkesi ekranlara kilitlemeyi başarmıştı. Zaman içerisinde diziye ara verilse de yıllar sonra tekrardan internette yayınlanmaya başlanmıştı.
Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin konusu, bir polis ekibinin hayatlarını ve inceledikleri cinayetlerini anlatıyor. Erdal Beşikçioğlu gibi gayet başarılı bir kadroya sahip olan dizimizdeki karakterler, izleyiciler tarafından çok sevilmiş ve samimi bulunmuştur. Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinin bu kadar sevilmesinin en büyük sebeplerinden biri de dizideki karakterlerin samimi olmasından kaynaklıdır.
Sezon sayısı: 4
Bölüm sayısı: 69
Gösterim süresi: 75-90 dk (1-2. sezon) 60-75 dk (3. sezon) 40-45 dk
Behsat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisine başlamak istiyorsanız ama aklınızda soru işaretleri varsa, burada bulunan fragmanı izlemeniz yeterli olacaktır.

Alef, başrolünü Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştığı mistik polisiye türündeki internet dizisidir. Alef dizisinde çokça dini simgelere yer verilmiştir ve bu sayede diziye Türk kültürü oldukça iyi bir şekilde uyarlanmaştır.
Alev dizisinin konusu, yurt dışında eğitim alan detaycı Kemal komiserin yılların deneyimli Settar komiserle yollarının kesişip birlikte işlenen cinayetleri incelemesini anlatıyor. Kemal komiser Settar komisere göre daha detaycı ve analitik düşünen biridir. Settar komiserde emekliliğini beklerken bu işler için yaşlandığını düşünür ama genç ortağıyla büyük işler başarır.
Bölüm sayısı: 8
Gösterim süresi: 45 dakika
Alef dizisini merak edenler için buraya ufak bir fragmanını bırakıyorum.

Sıfır Bir, başlangıçta kendi imkanlarıyla yayınlanan ama çoğu insan tarafından sevilen bir YouTube dizisiydi. Dizi bu kadar rağbet gördükten sonra BluTV tarafından tekrar yayınlanmaya başlamıştır. Adana sokaklarında geçen bu dizi gerçekleri oldukça iyi bir şekilde yansıttığı için diziyi izlerken kendinizi Adana sokaklarında bulmanız mümkün.
Sıfır Bir dizisinin konusu, Adana’ya huzuru getirmek insanları ve onların bu huzuru getirmeye çalışırken başlarından geçen olayları anlatıyor. Kardeş gibi olan bu ekibimiz zamanla eksiliyor ve ekipten kalanlar gidenlerin intikamını almaya ant içiyor.
Sezon sayısı: 6
Bölüm sayısı: 43
Gösterim süresi: 35 dakika
Sıfır Bir dizisini merak edenler için aşağıya minik bir fragmanını bırakıyorum

Bozkır, 2018 yılında yayına sunulan bir çocuk cinayetini çözmeye çalışan iki komiserin hikayesini anlatan polisiye türündeki internet dizisidir. Başrolünü Ekin Koç ve Yiğit Özşener’in paylaştığı bu BluTV dizisini izlemeden geçmeyin.
Bozkır dizisinin konusu, bir çocuk cinayetini çözmeye çalışan iki dedektifimizin başından geçen hikayeleri anlatıyor. Seyfi dedektif mesleğe yıllarını vermiş deneyimli bir dedektifken Nuri dedektif ise çiçeği burnunda çaylak bir dedektifimizdir.
Bölüm sayısı: 10
Gösterim süresi: 50-60 dakika
Bozkır dizisinin fragmanını izlemek isteyenler için aşağıya minik bir fragman bırakıyorum.

Sokağın Çocukları, son zamanların sevilen dram ve aksiyon dizisi Sıfır Bir’in yaratıcılarından ortaya çıkan aksiyon, dram ve polisiye türündeki bir internet dizisidir. Sıfır Bir dizisini sevenlerin dizi bittikten sonra çaldıkları ilk kapı Sokağın Çocukları dizisi olmuştur.
Sokağın Çocukları dizisinin konusu, adaletin olmadığı kenar mahallelerde güçlünün zayıfı yediği zamanlarda savunmasız olan çocukların kendilerini korumalarını ve kendilerince adaletli sağlamalarını anlatıyor.
Sezon sayısı: 3
Bölüm sayısı: 26
Gösterim süresi: 43 dakika
Sokağın Çocukları dizisi hakkında daha fazla fikir sahibi olmak isterseniz, burada bulunan fragmanı izlemeniz yeterli olacaktır.

Aynen Aynen, öğün aralarında çerez niyetine tükettiğiniz tatlılardan çok daha tatlı bir kısa dizidir desem yalan olmaz. Başrollerini Nilperi Şahinkaya, Kerem Bursin ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı bu kısa dizi “1 Erkek 1 Kadın” dizisinin günümüze uyarlanmış halidir.
Aynen Aynen dizisinin konusu, günümüzde iki yetişkin üzerinde kadın ve erkeğin ilişkilerini bizlere yakından anlatmayı amaçlıyor. Günümüz televizyon dizilerine tepki olarak doğmuş kaliteli yapımlardan bir tanesidir.
Sezon sayısı: 6
Bölüm sayısı: 43
Gösterim süresi: 8-10 dakika
Aynen Aynen dizisinin fragmanını görüntülemek isterseniz buradan izleyebilirsiniz.

Bartu Ben, başrolünü Bartu Küçükçağlayan’ın başrolünü üstlendiği komedi/karakomedi türündeki bir internet dizisidir. Dizi yayınlandığı tarihlerde çoğu insanın ilgisini çekmiş ve büyük bir rağbet görmüştür. Çoğu inceleyen tarafından geçer not alan Bartu Ben dizisi, kimi zaman güldürürken kimi zaman da düşündürmeyi başarmıştır.
Bartu Ben dizisinin konusu, ünlü olduğu zamanlarda kazandığı parayı dikkatsizce harcayan Bartu’nun daha sonrasında paranın suyunu çekmesiyle yaşadığı zorlukları anlatıyor. Dizi neredeyse Bartu Küçükçağlayan’ın hayatını konu almış ve bir kısım yerlerde doğru yerlere doğru göndermeler yapılmıştır.
Bölüm sayısı: 10
Gösterim süresi: 30 dakika
Bartu Ben dizisini merak ettiyseniz burada bulunan fragmandan inceleyebilirsiniz.
BluTV’de izlenilebilecek en iyi Türk dizilerini sizler için bir araya getirdik. BluTv’de izlenilebilecek en iyi Türk dizileri önerilerim buraya kadardı. Listemizdeki her bir dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgi görmüş ve çokça beğeni toplamıştır.
İyi okumalar…
Merhabalar ^^
Dizilerin televizyonlarda peynir ekmek gibi tüketildiği şu dönemde gözler elbette sürükleyici, kaliteli ve her bir bölümünü iple çektiğimiz dizileri arıyor.
Tam da bu esnada sorunuza da konu olan BlueTv imdadımıza yetiyor ve şahsi fikrim de sizin gibi, hakikaten BlueTv son dönemde kendini aşmış durumda Türk dizilerinde. Hadi gelin şimdi yayınlanan en iyi Bluetv dizilerine bakalım.
En iyi BlueTv Türk dizileri hangileridir?
1 – Alef : Listemin ilk sırasına alışılmış konunun bambaşka bir şekilde, alışılagelmişin dışında işlenme tarzıyla bizleri büyülediği bir yapımla başlıyorum : Alef. Kenan İmirzalıoğlu’nu en son 2012-2015 yılları arasında ‘’ Karadayı ‘’ dizisinde keyifle izlemiştim, sonrasında ise maalesef talihsiz bir ‘’ Mehmet : Bir Cihazn Fatihi ‘’ dizisi oldu ve 6. Bölümde final yaptı. Ne zaman dizilerde göreceğiz derken Alef’te kendini gösterdi. Ahmet Mümtaz Taylan, Kenan İmirzalıoğlu ve Melisa Özen’in baş rol olduğu dizi polisiye, gizem ve mistik tarzda yapılmış. Bir esrarengiz cesedin bulunmasıyla başlayan dizi polis soruşturmasıyla devam eder ve heyecanlı bir akışın içerisinde buluruz kendimizi. İlk mistik Polisiye dizisi olması sebebiyle de farklı bir yeri var, ayrıca 2020 yılında da farklı ödüller aldı kendi dalında. Polisiye ve mistik öğelere ilgisi olanlar muhakkak izlemelidir.

2- Saygı : Kendisini uzun bir aradan sonra Çukur’da izledikten sonra, benzer bir ruh haliyle Saygı dizinde de izliyoruz Nejat İşler’i. Genelde bu tip karakterlere nedense çok yakıştırıyorum ben kendisini. Dizide Ercüment Çözer karakterine hayat veren usta oyuncu, aslında bilindik toplumun ilk aklına gelen kahramanlarından ziyade, daha çok kendi adaletini kendisi sağlamaya gayret eden, haksızlığa kendi yöntemleriyle karşı koymaya çalışan bir anti kahraman rolünde. Tam da bu role uygun olarak, toplumda dikkat çekilmesi gereken gençlerin içine düştüğü durumlara değiniliyor dizide ve kahramanımız da ciddi buhranlar içerisindeki iki gençle karşılaşıyor. Yozlaşma, gençlik buhranları ve kendi adaletini sağlamak denilince akla Behzat Ç gelir, dizi de Behzat Ç’nin spin off’udur. Yani Behzat Ç dizinden kopup, kendi başına tek bir karakter olarak devam etmektedir. Sürükleyiciliği, özgünlüğü ve adalet kavramıyla farklı şeyler hissettirilebilecek ‘’ Saygı ‘’ bence mutlaka es geçilmemelidir.

3- Bozkır : Baş rollerinde Ekin Koç ve Yiğit Özşener’i izlediğimiz dizi Eskişehir’de çekilmiş olup polisiye ve dram türündedir. Ekin Koç’u geçen seneden ‘’ Selçuklu Uyanış ‘’tan Sencer karakteriyle biliyoruz, bu vesileyle de büyük kitlelere ulaştı bilinirliği ve tam da bu esnada iki başrolün bambaşka karakterlerde rolleri varken 2018’de çekilen ‘’ Bozkır ‘’ı izlemenizi kesinlikle öneririm.

4- Sahipli : Yerli korku türünde yapım denilince akla Siccin ve Musallat gibi filmler gelmektedir. Bu dizinin de yapımcılığını yine bu filmlerin senaristliğini üstlenen Alper Mestçi yapmaktadır. Baş rollerinde Funda Güray ve Baran Akbulut’un olduğu film, yıllar sonra doğmuş olduğu köye tahsilini tamamlayıp doktor olarak dönen Büşranın, kendisine benzer bir sallantılı geçmişe sahip öğretmen Selim ile çok farklı bir yolculuğa çıkışını anlatıyor. Bu yolculuk ise bildiğimiz yolculuklar gibi değildir tahmin edersiniz ki. Tek sezon olarak çekilen dizi bu konu aralığında gerçekten ses getirmiş, izlemenizi tavsiye edeceğim bir yapımdır.

5- Pavyon : ‘’ Alemin Hikayesi ‘’ sloganıyla daha afişinden bile ses getiren, kadın sömürüsüne çok net bir dille değinip, haksız kazançları göz önüne seren, helalin değil de haramın revaçta olduğu bir dünyayı çarpıcı bir dille anlatıyor dizi. Açıkçası dışarıdan görüp de, kapının ardında neler olduğunu bilmeyen insanların acı gerçekleri görebileceği, oraya gitmeden da oranın havasını hissedebileceğiniz çok enteresan bir dizi. Benim gibi düşünen çok ki bunca ses getirdi ve en çok izlenenler arasına girdi. Diziyi izledikten sonra da ‘’ bu saatten sonra değil pavyonu merak etmek, yanından bile geçmem efenim ‘’ diyenleri duyar gibiyim ^^

6- Masum : Baş rollerinde Haluk Bilginer, Ali Atay, Nur Sürer, Serkan Keskin ve Okan Yalabık gibi çok güçlü isimlerin olduğu dizi, aslında dram türünde olmasının da hakkını vererek başlarda bize klasik bir Türk ailesinin yaşamını ve trajedisini hissettiriyor. Sonrasında ise işin içerisinde polisiye öğeler de girince akış ve sürükleyicilik bambaşka bir boyuta geliyor. Emekli bir komser rolündeki Haluk Bilginer’in küçük oğullarının bir gün gece yarısı evlerine korkunç bir haberle gelmesiyle ailenin hayatı sarsılır ve olaylar buradan başlar. Alanında gerçekten dikkat çeken bir yapımdır kendileri, tavsiye ediyorum.

7- Yarım Kalan Aşklar : Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz gibi son dönemin parlayan yıldızlarının baş rol olduğu dizide iki oyuncunun da aslında zaman içerisinde oyunculuklarına neler kattığını net bir şekilde görebiliyoruz. Bence ikili bu yapımda da çok yakışmışlar. Ama dizi isminden yola çıkılarak ‘’ saf bir aşkı ‘’ anlattığı düşünülse de içerisinde fantastik öğelerin de olduğu ‘’ reenkarnasyon ‘’ konusuna değinen çok farklı özellikler taşıyan bir yapımdır. Belki baş rollerin popülerliği, belki konunun son derece ilgi çekici olmasından dolayı kısa sürede BlueTv’nin en çok izlenenleri arasında da yerini alıyor dizimiz. Tavsiye ederim kesinlikle.

8- Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı : Baş rollerinde Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin olduğu yapım çıkışıyla beraber çok ses getirdi. Açıkçası ben Çağatay Ulusoy’un böylesine dönem filmlerinde de çok iyi iş çıkarttığını düşünüyorum. Bir önceki Fantastik Dizisinden sonra böylesine farklı kulvarda bir dizi onun karakterlere nasıl adapte olduğunun da göstergesi. Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nda dizi 1960 yıllarında Yeşilçam’ın altın çağını tasvir etmektedir. Konuşmalar, kıyafetler ve olay örgüsü inanılmaz bir ustalıkta işlenmiş. Filmde ana tema ise film yapımcısının ayakta kalma gayretini gözler önüne sermektedir.

9 – Aynen Aynen : Türkiye’nin en renkli yapımlarından ve de son dönemin en çok rağbet gören Türk BlueTv dizilerinden olduğunu söylesek yanılmış olmayız Aynen Aynen için. Baş rollerinde Nilperi Şahinkaya ve Kerem Bursin’in olduğu dizide, günümüz kadın erkek ilişkilerine bambaşka bir yerden eğlenceli bir şekilde bakılıyor dizide. Türü de elbette bu açıdan ‘’ komedi ‘’dir. Tavsiye ederim kesinlikle.

10 – Hile : Bilim kurgu ve fantastik öğelere sahip dizileri ancak son yıllarda görmeye başladık Türk yapımlarında. Bu kısıtlı kulvarda Hile izlenmeye değer olup, sürükleyici hikayesiyle de izleyici kesinlikle bağlıyor. Baş rolleri ise Taha Ulukaya, Taner Şahin ve Andaç Ulukaya paylaşıyor.

11 – Bize Gezmek Olsun : Türü belgesel olan bu yapımda Erkan Can ve Güven Kıraç’ı izliyoruz. Aslında zihinlere şu soru gelebilir : ‘’ Belgeselden sürükleyici dizi mi olur? ‘’ Olabiliyormuş, çünkü izlemeye başlayınca çok şaşıracağınız şeylerle karşılaşacaksınız. Bu çok iyi anlaşan ikili bir yola çıkıyor ve 'Bir şehri tanımanın en iyi yolu kaybolmaktır. ' diyerek dünyanın bambaşka yerlerindeki bambaşka yerlerini tamamen doğaçlama şekilde geziyor ama bölümlere enteresanlık, sürükleyicilik katan ise ikilinin uçsuz bucaksız deneyimleri oluyor. Gittikleri yerlerdeki anıları, karşılaştıkları tanıdıkları ve ettikleri sohbetlerden çok fazla şey öğrenebilirsiniz inanın, ben çok keyifle takip ediyorum bu BlueTv yapımını.
https://www.youtube.com/embed/_UMvRwA_lxg12 – Ben Bartu : Bartu Küçükçağlayan’ın kendi hayatına farklı bir pencereden ayna tutan, enteresan bir havada geçen, eğlenceli ve komik yanları olan bu dizide genel-geçer konuların dışına çıkılmış. Farklı lezzetler arayanların bir göz gezdirmesi gerektiğini düşündüğüm yapım aslında azımsanmayacak da bir ilgi topladı.
Elimden geldiğince en kaliteli ve BlueTv'de en popüler Türk dizilerini size anlatmaya çalıştım, keyifle izlemeniz dileğiyle ^^
Alef, Bozkır, Sahipli ve Masum gerçekten çok güzeldi.
@Şiirselbiri Alef hakikaten harika...
Aslında Şahsiyet de mükemmel ama bu platformda yoktu :))
Aynen şahsiyet başkaydı izledim :)
Öncelikle merhaba, anket sorularından yola çıkarak söylemeliyim ki başı kesinlikle saygı çekiyor. Bence en iyi, en güzel ve başarılı diziler arasında şahsi favorimdir lakin bunun yanında izlemeye değer başka dizilerde yok değil...

En başta da söylediğim gibi kendileri benim favorimdir. BluTV'de izlenecek en iyi Türk dizileri hangileri diye soru görünce en başa saygıyı yazmasaydım büyük saygısızlık yapmış olurdum :) kesinlikle favorim ve en iyiler arasında kendileri... Şimdiden iyi seyirler diliyorum. Konusuda kısaca kendi adaletini sağlamaya çalışan bir adamın hikayesi diyebiliriz. Spoiler vermemek gerekiyor :)

Polisiye seven herkesin şiddetle önereceği ve gerçekten seveceği bir dizi olan alef cinayet soruşturmaların yanı sıra aslında gizem ve doğadışı yani mistik konusunuda benimsemiş bir dizi, e haliyle dizide Kenan İmirzalıoğlu da olunca tadından yenmiyor :)

Büyük oyuncu, üstadın rol aldığı bu dizinin konusu ise dram olarak adlandırılıyor. Dram türüne ilgisi olanların keyifle demek biraz abest gibi dursada aslında o üzülmekten bile keyif alabilecek kadar dram düşkünü insanların severek izleyeceği bir dizi olduğunu belirtmek isterim.

Açıkçası buna dizi yerine belgesel dememiz daha doğru olacaktır. Çünkü bölümleri ve konusu belgesel tadında ilerlemekte ve o konu örgüsü ile işlenmektedir. Pavyonda çalışan kadınların neden, nasıl ve niye Pavyonda çalıştıklarından tutun da müşterilerin neden oraya gittiğini, ne amaç ile pavyona gittiklerini anlatan bir dizi diyebiliriz.
Kendim izlemediğim için konularına pek detaylıca bahsedemicem ama sadece isim olarak söylemek istiyorum. Belkide okuyanlardan biriside kesinlikle şundan başlamalısın diyerek bana fikir ve yön vermiş olurlar.
Bu saydıklarımı da övenler ve bana tavsiye edenler oldu.
Şimdiden herkese keyifli seyirler dilerim.
Biliyorsunuz BlueTV Türkiye’nin en iyi online film ve dizi izleme platformlarının başında geliyor. Özellikle yerli içerikleri ile binlerce üyeye hizmet vermektedir. Birbirinden kaliteli yerli dizileri ile ön plana çıkan nadir uygulamalardan biridir. Hadi bakalım hangi diziler ile karşımıza çıkıyor BlueTV denince.

Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay ve Okan Yalabıklı dev bir kadroya sahip olan harika polisiye dizidir. Emekli bir baş komiser olan Cevdet bir kasabada sakin bir hayat sürmektedir. Fakat bu sakinlik oğlundan gelen bir haber ile bozulacak ve Cevdet tekrar işe koyulmak zorunda kalacaktır. Gerçekten kaliteli bir yapım.

Önce Youtube kanalında yayınlanan bu dizi daha sonra BluTV’ye geçmiştir. Dizi yayınlandığı sezonlarda inanılmaz bir izleyici kitlesine ulaşmıştır. Filmde Adana’nın tehlikeli arka sokakları konu alınmaktadır.

Yiğit Özşener’in başrolünde oynadığı bu polisiye dizi de bir çocuk cinayetini çözmeye çalışan bir dedektifin ve onun yanın yeni başlayan çömez bir polisin başından geçenleri konu alan nefis bir hikâye. Gerçekten izlenmesi gereken dizilerden birisi.

Belgesel olarak karşımıza çıkan bu yapımda 90’lı yıllarından başından itibaren ülkemizde baş gösteren dolandırıcılık hikâyeleri ve buna hizmet eden kişileri konu alıyor. Saadet zincirlerinden, jet Fadıl vurgunlarına kadar birçok olay konu alınmaktadır.

BlueTv’nin en keyifli içeriklerinden biride Bartu Ben dizisidir. Bir zamanlar ünlü olan ve çok parası olan Bartu yavaş yavaş bu popülerliğini kaybetmektedir. Hem artık eskisi kadar ünlü değil hem de parası suyunu çeker. Ve bir gün kuzeni Gizmo oyuncu olmak için kapısını çaldığında işler daha karışık hale gelecektir.
Cevap
27Cevap
Alef inanılmazdı.
https://youtu.be/GmBCCb7ni60Acik ara saygi. Oyuncu kadrosu olsun, konusu olsun, oyunculuklar olsun tam bir basyapit. Ozellikle Nejat İsler’in oynadigi tek bir kotu proje bile yok. İstisnasiz yok. Hayran kaliyorum adamdaki coolluga ve karizmaya. Cok severek izledigim birisi kendisi.
https://www.youtube.com/embed/WtdhYE8oeEYBLU TV dizileri hakkaten güzel ama en çok Bozkırı beğendim.
Tabii ki saygı. Blu TV den ne çıkabilir ki diyenlerden biri de bendim. Ancak bu dizi beni şaşırttı.
Hiçbir karakterin net iyi ya da net kötü ilan edilmediği dizileri hep çok sevmişimdir. Bu dizide de her karakteri derinlemesine incelemisler. Aynı anda her iki tarafa da hak verebiliyoruz. İlk sezona bayıldım. Yeni sezon da başladı ama sezon sonunda izlemeyi planlıyorum çünkü beklemek istemiyorum.
Hiç birini izlemedim Blu tvde sadece Chernobyl mini dizisini izledim..
Merhaba, Saygı dizisi gerçekten çok kaliteli bir yapım. Severek izliyorum.
Miray ve Boran hayranı biri olarak Saygı diyorum. Nefis bir dizi. 2. sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum. 😍
😍🙊
Alef ve Masum'u izledim. Masum çok önceden izlediğim için o kadar anımsayamıyorum fakat etkilenmiştim. Ama bence en iyisi Alef. Çok başka bir kültür ortaya koymuş.
Bozkır, İlk ve Son bunlar çok iyi
Diğerleri de fena değil.
İçerik kirliliği olan dönemde blutv daha marjinal takılıyor
Saygı, Sıfır Bir, Yeşilçam benim izlediğim diziler.
Seçeneklerden ilk ikisini izlemedim. En iyisi Masum. Alef, Doğu, 7 yüz gibi diziler de güzel
Saygının 2. Sezonuna başladım ilk bölüm ile.. bakalım ilk sezonu aratacak mı
Sokağın çocukları başlar abone olurum biter aboneyi sonlandirirm
Yeşilçam filmini izlemek istiyorum, birde ilk ve son filmini de izlemek istiyorum
Behzat ç den gelen saygı tabiki. Ercüment çözer gerçekten de farklı bir karakter.
Anket seçeneği dışında oy kullanacağım. İlk ve Son filmi çok güzel. Sonuna kadar izledim. Harika bir film
evet pavyon bir gerçekliği ortaya koyuyor ama saygı biraz farklı.
Saygi kesinlikle. Nejat islerin pastaya seker, tosta ekmek, denize su, plaja kum gibidir. Oynayipta renk katmadigi seyir zevkini yukseltmedigi tek bir proje yoktur
Neftlix üyeliğim var blutv ye de para vermek istemedim. Ama izlesem saygıyı izlemek isterdim
nerdenn
Adana01 işe meşhurladı blutv. Hangi dizisi izlenebilir derseniz game of thrones o da yabancı 😀
Kesinlike en güzeli 1 sezon çıplak çok güzel sonra gossip girl de baya iyi blue tv cidden kaliteli ya özellikle kızlar gossip girl çok severler eminim
Alef güzel bence tavsiye ederim
Behzat Ç. is coming, saygi izleyen var mı ? Hiç izlemedim
Bencede saygı dizisi oyunvu kadrosu süper
Hiç izlemedim. Blutv ama güzel diyorlar.
Angara 06 kızılay cebeci çamkırı cad
saygı dan başkada bir şey izlenmez
Hepsini izleyin. Onune ne gelirse bak.
Saygı'yı çok beğendiğimi söyleyebilirim.
Saygı mükemmel ilk ve son da izlenebilir
Nejat işler efsanesi var çünkü
Çünkü saygı önemli herkes ogrenmeli
Saygı gerçekten izlemeye değer
1- saygı
2- saygı
3- saygı
Bir tek Saygı izledim. Bir de behzat ç.
Alef çok iyiydi
saygı muhteşemdi. ayrıca çıplak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?